Bejaardensexadvertenties - Lees hier onze review over Bejaardensexadvertenties!

Bejaardensexadvertenties is een erotische website voor ouderen die nog genieten van sex of mensen die van bejaardensex houden.
Bejaardensex is erg in trek, omdat ze heel veel ervaring hebben en precies weten wat ze willen op gebied van sex. Juist hierom is deze erotische websites zo populair en zijn er dagelijks nieuwe aanmeldingen van leden. Aanmelden bij Bejaardensexadvertenties is geheel kosteloos en vrijblijvend. Hierdoor is de drempel voor veel mensen laag om aan te melden. Als je aangemeld bent op de site kan je onbeperkt leden zoeken, bekijken en zelfs gratis eigen sexadvertenties maken. Benieuwd wat wij van deze website en advertenties vinden?

Bejaardensexadvertenties Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Veel ouderen vrouwen

Bejaardensexadvertenties Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Vooral oudere gebruikers op de website

Aanmelden

Aanmelden bij Bejaardensexadvertenties is heel simpel en snel. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord in en kan gelijk advertenties van andere gebruikers bekijken. Bij het aanmelden krijg je 50 credits cadeau. Door middel van de activatiemail krijg je nog eens 100 credits cadeau waardoor je bij start al 150 credits cadeau krijgt!

 


Prijzen

Bejaardensexadvertenties maakt gebruik van betalen met credits. Op deze manier wil Bejaardensexadvertenties voorkomen dat gebruikers een abonnement aanschaffen terwijl ze bepaalde functies helemaal niet gebruiken. De gebruiker betaald credits voor het versturen van berichten, gifts en foto's.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Op Bejaardensexadvertenties kan je als gebruiker zoeken naar andere gebruikers op gebied van leeftijdsgroepen, gebruikersnaam, woonplaats en geslacht. Op deze manier kan je als gebruiker makkelijk door de gebruikers gaan wanneer je bijvoorbeeld juist gebruikers wil die uit een andere of juist dezelfde regio/stad komen.

Op de site zijn ook jonge gebruikers die ouderen met ervaring zoeken. Wanneer je als gebruiker toch even contact wil hebben met een andere leeftijdsgroep, dan kan je op deze manier snel daar naar zoeken.


Afmelden

Als Bejaardensexadvertenties toch niet de erotische site voor je is, kan je jezelf snel en makkelijk afmelden.
Afmelden kan door naar de contactpagina van Bejaardensexadvertenties te gaan. Op deze pagina kan er aangegeven worden dat je je account wil verwijderen. Lukt dit niet? Dan kan je ook altijd jezelf afmelden door het contactformulier in te vullen. Let op dat je account pas is verwijderd wanneer je een bevestiging hierover hebt ontvangen. Alle credits komen bij het verwijderen van je account ook te vervallen en zijn niet te herstellen.


Bejaardensexadvertenties Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bejaardensexadvertenties.

Bekijken Bejaardensexadvertenties

Schrijf een review