Clubsex - Lees hier onze review van Clubsex

Ben je op zoek naar een leuke sexclub, maar krijg je maar niet de juiste gevonden? Wij beoordeelde de populairste Sexclub van Nederland en België in een review. Zoals de naam Clubsex al aangeeft is het een online Club waar je terecht kan voor sex. Clubsex wordt steeds populairder in Nederland en dit is terug te zien in het aantal aanmeldingen. Ben je ook zo benieuwd naar online Clubsex? Lees hier onze review gratis.

Clubsex Sterke punten

  • Dagelijks nieuwe leden
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Grote diversiteit vrouwen
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Website is makkelijk in gebruik

Clubsex Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto

Aanmelden

Benieuwd naar de vrouwen die aangemeld zijn bij Clubsex? Het aanmaken van een profiel werkt heel eenvoudig! Je kiest een gebruikersnaam, vult een wachtwoord in, bevestigt je profiel en je bent lid van de sex club. Vergeet niet je mail te activeren, want dan kan je de website gaan verkennen met alvast 150 gratis gekregen credits! Op deze manier ben je binnen 1 minuut ingelogd en kan je onbeperkt en gratis andere profielen bekijken én zoeken! Zie je iemand die je bevalt, dan kan je met je gratis credits een gratis berichtje sturen. 


Prijzen

Veel functies op de website zijn gratis te gebruiken. Wanneer je je mail heeft geactiveert kan je zelfs de eerste berichten en/of foto's gratis sturen, omdat je 150 credits cadeau hebt gehad.

Zijn deze credits op? Dan kan je makkelijk en snel nieuwe credits bijkopen via ideal, paysafecard, creditcard of zelfs telefonisch!
Zie hieronder de kosten van de credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Clubsex is een fijne website waarin alle functies makkelijk en snel te vinden zijn. Zie je iemand die je bevalt dan kan je diegene makkelijk en snel een priveberichtje sturen. Misschien kan dit spannende contact zelfs uitlopen op een vast online sex contact! De profielen van Clubsex zijn heel divers waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Verder is de site makkelijk in gebruik en voor iedereen te gebruiken. Je hoeft dus helemaal niet handig te zijn met een computer om op een fijne manier contact met andere leden te hebben. 


Afmelden

Het afmelden bij Clubsex is eenvoudig en gaat snel. In tegenstelling tot andere websites of datingsites is het verwijderen van je account niet onnodig moeilijk gemaakt. Afmelden kan je door te gaan naar de contactpagina van de website. Op deze pagina staat een link waarmee je je account kan verwijderen. Zie je door je browser deze link niet staan? Geen probleem, je kan je ook afmelden door het contactformulier in te vullen. Geef hierbij wel even aan dat je je profiel verwijderd wil hebben. Vaak reageert de klantenservice super snel en behulpzaam.


Clubsex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Clubsex.

Bekijken Clubsex

Schrijf een review