Clubsex is een erotische website bedoelt voor wanneer je op zoek bent naar een leuke en vooral spannende sexclub. Niet alleen mannen maar ook vrouwen zoeken bij Clubsex.nl naar een spannend avontuurtje of spannende chat. Benieuwd naar onze ervaring? Lees hier onze review van ClubSex.

Clubsex Sterke punten

  • Dagelijks nieuwe leden
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Grote diversiteit vrouwen
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Website is makkelijk in gebruik

Clubsex Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto

Aanmelden

Benieuwd naar de vrouwen bij Clubsex.nl? Het aanmaken van een profiel werkt heel eenvoudig! Je kiest een gebruikersnaam, vult een wachtwoord in, bevestigt je profiel en je bent lid van de sex club. Vergeet niet je mail te activeren, want dan kan je de website gaan verkennen met alvast 150 gratis gekregen credits!


Prijzen

Veel functies op de website zijn gratis te gebruiken. Wanneer je je mail heeft geactiveert kan je zelfs de eerste berichten en/of foto's gratis sturen, omdat je 150 credits cadeau hebt gehad.

Zijn deze credits op? Dan kan je makkelijk en snel nieuwe credits bijkopen via ideal, paysafecard, creditcard of zelfs telefonisch!
Zie hieronder de kosten van de credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Clubsex.nl is een fijne website waarin alle functies makkelijk en snel te vinden zijn. Zie je iemand die je aanspreekt dan kan je diegene makkelijk een berichtje sturen. Misschien kan dit spannende contact zelfs uitlopen op een leuke ontmoeting! De profielen van Clubsex.nl zijn heel divers waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.


Afmelden

Het afmelden bij Clubsex.nl is eenvoudig en gaat snel. In tegenstelling tot andere datingwebsites is het verwijderen van je account niet onnodig moeilijk gemaakt. Afmelden kan je door te gaan naar de contactpagina van de website. Op deze pagina staat een link waarmee je je account kan verwijderen. Zie je door je browser deze link niet staan? Geen probleem, je kan je ook afmelden door het contactformulier in te vullen. Geef hierbij wel even aan dat je je profiel verwijderd wil hebben.


Clubsex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Clubsex.

Bekijken Clubsex

Schrijf je eigen review