Chatgirl - Lees onze Review van Chatgirl!

Chatgirl is een gratis sexchat waarbij je ook de optie webcam hebt! Zin om te chatten met anderen? Dat kan op Chatgirl! Wil je je chat persoonlijker maken dan kan dit door gebruik te maken van de functie webcam. Naast de opties om te chatten kan je ook sexverhalen of forum lezen. Benieuwd naar onze ervaring van Chatgirl? Lees het hier.

Chatgirl Sterke punten

  • Gratis aanmelden
  • Gratis chat

Chatgirl Zwakke punten

  • De chatroom is vaak vol en alleen te gebruiken als je een betaald lid bent
  • Teveel opties op de website waardoor het onoverzichtelijk wordt
  • Veel reclame op de website
  • Wordt bij veel functies doorgestuurd naar een andere betaalde site's

Aanmelden

Om te kunnen chatten bij Chatgirl hoef je geen profiel aan te maken. Echter wanneer de chat druk is kan je alleen deelnemen wanneer het rustiger is of wanneer je een VIP account hebt.
Je kan een profiel aanmaken door te klikken in de menubalk op registreren. Voor het aanmaken van een profiel moet je informatie geven zoals een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail. Daarnaast moet je ook aanvullende informatie geven zoals geslacht, sociale status, beroep, hobbies en uiterlijke kenmerken. Zodra je akkoord gaat met de algemene voorwaarden heb je een profiel bij Chatgirl.


Prijzen

Er zijn verschillende functies bij Chatgirl waar je gratis gebruik van kan maken zoals sexverhalen lezen of de deelnemen aan de Chatroom. Wanneer het druk is op in de Chatroom kan je alleen deelnemen met een VIP profiel. Als VIP heb je bepaalde voordelen zoals:
- Zien wie jou bekijkt
- Reclame maken
- Je Chatnaam staat bovenin de lijst
- Zien geen reclame in de chat
-Kunnen zien wie online is en een favorietenlijstje aanmaken.

Wil je liever alleen berichten sturen en profielen bekijken? Dit kan ook door een account aan te maken bij Chatgirl. Wanneer je Gold member bent kan je:
-Meer privé berichten sturen
-Meer berichten plaatsen op een profiel
-Extra foto's en films plaatsen
- Onzichtbaar browsen en vele andere functies.

Een Gold member en VIP profiel heb je vanaf 1.60 voor 1 maand of 15 euro voor 12 maanden. Afschrijving zal plaatsvinden op je telefoonrekening onder de naam van Webguru.

 


Gebruik

Er zijn veel verschillende opties op de website te vinden, waardoor je als gebruiker soms niet meer weet welke functies je wil en kan gebruiken. Bij veel functies zoals webcams, escort, sexshops en sexfilms wordt je doorgestuurd naar een andere (betaalde) website. Omdat de chat gratis is maakt de website gebruik van reclame. Deze reclame is waarschijnlijk noodzakelijk om de website gratis te kunnen laten draaien. Wanneer je hier last van hebt kan je kiezen voor een Gold membership en krijg je minder reclame te zien. Ook wanneer je wil chatten als de chat vol is kan je hier alleen gebruik van maken met een VIP of Gold membership. Verder is het versturen van berichten naar andere profielen op de website gratis.


Afmelden

Wanneer je je profiel wil verwijderen kan dit even zoeken zijn. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij hier een handleiding om je profiel te verwijderen.

Aan de linkerkant is een menu zichtbaar. In deze menubalk is de optie instellingen te zien. Wanneer je hier op klikt kom je in de instellingen terecht. Hier kan je algemene instellingen instellen, je wachtwoord wijzigen maar ook je account verwijderen. Om je account te verwijderen moet je je huidige wachtwoord instellen en aanvinken dat je akkoord gaat met het verwijderen van je account. Zodra je dit hebt gekozen is je account verwijderd.


Chatgirl Reviews

Bekijken Chatgirl

Schrijf een review