Shemaledating Review - Als je van transsexuele of T-girls houdt

Shemaledating is dé erotische website voor een shemale contact in Nederland of België. Bij Shemaledating kan je het grootste aanbod shemales online vinden. Naast Nederlandse shemales zijn er ook Belgische en Internationale shemales te vinden. Lees hier onze review en de ervaringen van echte gebruikers van ShemaleDating!

Shemaledating Sterke punten

 • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
 • Gratis 150 credits bij aanmelden en verificatie mail
 • Grote profielfoto's
 • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
 • Website is makkelijk in gebruik

Shemaledating Zwakke punten

 • alleen gericht op Shemales
 • Betalen per bericht en per foto

Aanmelden

Iedereen kan zich gratis aanmelden bij Shemaledating. Voor het aanmelden kies je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres. Je kan dan gelijk gratis andere profielen gaan zoeken en bekijken. Als je ook je mail verificeert krijg je 150 credits cadeau. Met deze credits kan je andere gebruikers foto's en berichten sturen.


Prijzen

Shemaledating kan vrijwel gratis gebruikt worden. Je hoeft als gebruiker alleen te betalen voor het versturen van berichten, foto's of flirts naar anderen.
Als je je mail hebt geverificeerd krijg je 150 credits cadeau waardoor je de eerste paar berichten gratis kunt versturen.

 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Er zijn veel verschillende functies bij Shemaledating, zoals het gratis zoeken van andere profielen en het opslaan van favorieten profielen. Als je een profiel opslaat als favoriet kan je deze gelijk terugvinden zonder lang te hoeven zoeken. Een andere functie op de website is Mijn Matches. Bij deze functie zoekt het systeem verschillende profielen die bij jouw ingestelde interesses passen. Matchen ze niet? Kijk even bij je instellingen, misschien staan deze nog niet goed.


Afmelden

Afmelden gaat makkelijk zonder dat je ergens aan vast zit. Zo kan je je profiel laten verwijderen wanneer je naar de contactpagina gaat. Hier staat een optie om je profiel te verwijderen. Let er wel even op dat je account dan definitief wordt verwijderd en daarmee ook je berichten en credits definitief worden verwijderd.


Shemaledating Reviews

  Helaas alleen fictieve profielen

  Tja, gelukkig stond het duidelijk aangegeven op deze shemale dating site, dat alle profielen fictief zijn, zonden van je geld...... wel jammer dat er geen echte site bestaat om een echte en gratis shemale te ontmoeten, en wellicht ook daadwerkelijk sex mee te hebben, althans ik heb deze nog niet gevonden. Tips zijn welkom bij mij :)

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fictieve profiele van shemale, wat, heb je hier nu aan?

Bekijken Shemaledating

Schrijf een review