Oudere vrouwen Review- als je over Oudere Vrouwen fantaseert

Heb je interesse in oudere vrouwen? En vind je het vooral erg spannend en opwindend dat deze oudere vrouwen nog heel veel zin hebben in sex? Bij OudereVrouwen kunnen zowel oudere mannen als vrouwen zich inschrijven wanneer ze op zoek zijn naar sex contact of een lekkere sex chat. Ben je op zoek naar seksuele spanning, spannend contact of gewoon een leuk gesprek met of zonder hete foto's? Lees hier wat wij van OudereVrouwen vonden.

Ouderevrouwen Sterke punten

 • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
 • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
 • Veel ouderen vrouwen
 • Website is makkelijk in gebruik

Ouderevrouwen Zwakke punten

 • Betalen per bericht en per foto

Aanmelden

Aanmelden is al mogelijk als je 18 jaar en ouder bent. Als je jezelf wil aanmelden kan dit op de aanmeldpagina. Gegevens die je hiervoor nodig hebt zijn een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres. Indien gewenst kan je je profiel nog aanvullen met extra informatie zoals uiterlijke kenmerken en interesses. Hoe meer informatie je over jezelf geeft in je profiel hoe aantrekkelijker je profiel wordt om benaderd te worden door deze Oudere Vrouwen. 


Prijzen

Wanneer je jezelf aanmeld bij Ouderevrouwen is dit gratis. Voor het sturen van priveberichten of sturen van foto's naar andere leden moet je privepunten hebben. Bij het aanmelden krijg je 150 privepunten als je ook je email activeert. Als je privepunten op zijn kan je deze bijkopen.


Zie hieronder de prijs van de privepunten:

Aantal contactpunten

Prijs

500 € 15,-
1000 € 30,-
2000 € 50,-
5000 € 100,-
10000 € 200,-


Gebruik

Het gebruik van de website is makkelijk en spreekt voor zich. Je kan andere gebruikers zoeken op basis van persoonlijke interesses en leeftijd. Mocht je hier geen zin in hebben dan is er op Ouderevrouwen ook de sexkoppelaar. De sexkoppelaar zoekt dagelijks gratis 2 matches voor je op basis van je profielvoorkeuren. Super handig als je geen zin hebt om eindeloos door profielen heen te gaan. 

Mocht je liever zelf op zoek gaan naar een oudere vrouw die bij jou past dan kan je ook gebruik maken van de zoekfilters. Met de zoekfilters kan je op basis van jouw wensen naar profielen zoeken die daarmee overeenkomen. Zo hoef je niet lang te zoek, maar heb je het wel meer in de hand dan bij de sexkoppelaar. 


Afmelden

Afmelden is net zo makkelijk als aanmelden bij Ouderevrouwen. Dit komt omdat je niet vast zit een aan abonnement en het gebruik van je profiel vrijblijvend is. Afmelden kan je door naar de contactpagina van Ouderevrouwen te gaan. Op deze pagina is een link te zien met: Wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beëindigen klik dan hier. Op deze manier wordt je profiel verwijderd. Mocht je hier niet uit komen dan kan je altijd het contactformulier invullen en verzoeken tot het verwijderen van je account.


Ouderevrouwen Reviews

  Henk is een gezellige man die ik heb ontmoet.

  Zodra je wat ouder bent geworden net als ik, betekent dat niet dat je heel je leven alleen hoeft te blijven. Mijn ervaringen zijn super, ik heb hier echt een gezellige man ontmoet waarmee ik gezellig contact heb. Zo houden we elkaar toch een beetje up to date en ga je de verveling een beetje tegen.

  Leuk

  Ik vind het erg leuk dat de site zich richt op oudere vrouwen. Er zitten ook wat jongere bloempjes bij maar dat is ook wel leuk voor de afwisseling om te zien. Verder kan je goede gesprekken met deze vrouwen hebben en je goed vermaken op de site. Als je niet wil betalen hoef je niet te betalen want je kan gratis op de site rondkijken.

Bekijken Ouderevrouwen

Schrijf een review