Dominantevrouwen - Lees onze review van DominanteVrouwen

Vind jij Dominante vrouwen ook zo lekker en geil, maar kan je ze niet goed bereiken? Bij Dominante vrouwen bieden ze zich online aan, omdat ze graag jou willen domineren. Zo zal je zien dat ze zich dominant opstellen om jou juist geil te maken en je een voorproefje te geven hoe ze jou gaan domineren. Je kunt bij deze erotische site filteren op leeftijd, regio en geslacht. Heb je iemand gevonden die bij jouw wensen aansluit? Dan kan je meteen een berichtje sturen. Deze dominante vrouwen hebben veel ervaring en zijn heel duidelijk wat ze wel en niet willen en kunnen als je onderdanig bent je lekker belonen. Deze dominante vrouwen hebben er duidelijk zin in en beschrijven op hun profiel hun specialiteiten. Benieuwd naar onze ervaring op Dominante vrouwen? Je kan het hier gratis lezen. Wacht dus niet langer en lees hier onze ervaring en de ervaring van andere gebruikers om te weten te komen of de site Dominante vrouwen iets voor jou is.  

Dominantevrouwen Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Makkelijk in gebruik
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Zoeken op profielen met foto

Dominantevrouwen Zwakke punten

  • Je kan niet op specialiteiten zoeken

Aanmelden

Binnen 1 minuut kan je een profiel bij Dominantevrouwen hebben. Je hoeft hiervoor beperkt gegevens in te vullen zodat je anoniem aan kan melden bij Dominantevrouwen. Op deze manier hoeft niemand erachter te komen dat jij het lekker vindt om gedomineerd te worden. Wanneer je een gebruikersnaam, emailadres en wachtwoord hebt gekozen krijg je een activatielink toegestuurd. Met deze activatielink ontvang je gelijk 100 credits gratis! Super makkelijk dus wanneer je gratis de site Dominante vrouwen wil uitproberen. 


Prijzen

Dominantevrouwen maakt gebruik van een betalingsysteem door middel van credits. Hierdoor zit je niet aan een abonnement vast, maar betaal je per bericht, foto, flirt of cadeautje. Op deze manier heb je geen vaste kosten en betaal je alleen wanneer je bij dominantevrouwen foto's of berichten naar andere stuurt. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Op dominantevrouwen kan je de gehele website gratis gebruiken, behalve de functie om priveberichten en privefoto's sturen naar andere leden. Zo kan je als gebruiker van Dominante Vrouwen andere profielen en foto's gratis en vooral onbeperkt bekijken. Verder is de website makkelijk in gebruik online, op de tablet en mobiel. Dit is fijn wanneer je even lekker op je werk of op de bank stiekem op je telefoon naar dominante vrouwen wil kijken. Zelfs wanneer je in de bus of ergens op een openbare plek bent, kan je de site Dominante Vrouwen bezoeken en berichtjes versturen. Zo ben je dus altijd bereikbaar en verdien je geen straf van deze dominante vrouwen als je te lang niet op hun berichtje reageert. 


Afmelden

Als dominantevrouwen niet de website is waar jij je behoefte kan voldoen kan je je makkelijk en snel afmelden voor de website. Dit kan via de contactpagina op de website. Je kan hier een e-mail sturen naar dominantevrouwen met het verzoek tot het verwijderen van je account. Een andere optie is om te klikken op: wil je je account verwijderen? op de website van dominantevrouwen. Let op dat het verwijderen van je profiel definitief is en niet te herstellen is. Denk dus goed na of je je profiel verwijderd wil hebben, want ook je berichtgeschiedenis wordt verwijderd. Twijfel je nog, dan kan je kosteloos je profiel aanhouden. Dit is mogelijk omdat je alleen betaald voor het versturen van priveberichten en foto's. Gebruik je deze functies niet dan kost je profiel ook helemaal niks. 


Dominantevrouwen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dominantevrouwen.

Bekijken Dominantevrouwen

Schrijf een review