Ouderenflirt - Lees onze review van Ouderenflirt

Ouderenflirt is een website die gespecialiseerd is in het bekijken van profielen en chatten met andere gebruikers. Ouderenflirt.nl is makkelijk in gebruik voor zowel jonge als oudere gebruikers. Op Ouderenflirt.nl zijn vooral oudere, ervaren gebruikers te vinden. Benieuwd naar onze ervaring met Ouderenflirt.nl? Lees hier onze review!

Ouderenflirt Sterke punten

 • Chatapp.nl is makkelijk mobiel te gebruiken
 • Duidelijke doelgroep van gebruikers
 • Foto's sturen naar elkaar
 • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
 • Grote profielfoto's
 • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
 • Swipen door foto's van andere gebruikers

Ouderenflirt Zwakke punten

 • Betalen per bericht
 • Gericht op alleen oudere gebruikers

Aanmelden

Aanmelden bij Ouderenflirt.nl spreekt voor zich. Op de website staat een knop met meld je aan. Hier vul je een gebruikersnaam, wachtwoord, email en je geboortedatum in. Je kan jezelf ook aanmelden wanneer je jonger dan 30 jaar bent. Bijna gelijk ontvang je in je mail een bevestigingsmail. Met het bevestigen van je mailadres krijg je 100 credits cadeau.


Prijzen

Ouderenflirt maakt gebruik van betalen met credits. Zo zit je niet vast aan een abonnement dat steeds stilzwijgend wordt verlengt, maar betaal je alleen voor wat je gebruikt. Zo kan je periodes minder gebruik maken van de site zonder dat je door blijft betalen voor je abonnement. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Ouderenflirt.nl is een erotische datingwebsite waar je vooral oudere gebruikers op vindt. Je kan op de website op verschillende manieren naar andere gebruikers zoeken, zoals op uiterlijk, leeftijdsgroep of op locatie. 

Het versturen van een bericht, foto of flirt kost 50 credits. Bij veel datingwebsites kan je geen foto's naar elkaar sturen dus deze optie is een groot toevoeging voor in je gesprekken met anderen Zo kan je spannende gesprekken hebben en deze spannender maken door foto's naar elkaar te sturen.


Afmelden

Omdat je als gebruiker betaald met credits kan je makkelijk je profiel verwijderen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kosten door blijven lopen. Als je even geen gebruik van je profiel wil maken kan dit zonder dat dit je geld blijft kosten. Toch geen interesse meer in een profiel bij Ouderenflirt.nl? Dan kan je je afmelden op de contactpagina van de website. Op de contactpagina van Ouderenflirt.nl staat een optie om je profiel te verwijderen.


Ouderenflirt Reviews

  leuke site

  Ik zie mijn kleinkinderen altijd tinder gebruiken en dacht lijkt me ook leuk om te doen want ik ben eenzaam. Nu had ik gevraagd aan mijn kleinkinderen of ze een account aan wilde maken en toen lachte ze dat tinder alleen voor jonge mensen was. Toen waren ze op zoek gegaan naar een site van meer mijn leeftijd en kwamen ze op ouderenflirt. Nu kan ik net als hun door foto's heengaan zoals hun zeggen swippen. Aanrader

  Sterke punten
  Swippen

  Zwakke punten
  Geen

Bekijken Ouderenflirt

Schrijf je eigen review