Sexouderen Review - Voor Ouderen die nog gek zijn op Sex

Niet iedereen geeft het snel toe maar toch zijn er veel mensen die van sex met ouderen houden. Ouderen hebben vaak veel meer ervaring en weten precies wat ze lekker vinden en willen. De gebruikers van Sexouderen zijn voornamelijk ouderen of mensen die sex met ouderen lekker vinden. Benieuwd naar onze kritische mening over Sexouderen?

Sexouderen Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Website is makkelijk in gebruik

Sexouderen Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto
  • Ook jonge gebruikers op de website aanwezig

Aanmelden

Wanneer je op zoek bent naar oudere rijpe vrouwen dan is Sexouderen ideaal voor jou. Aanmelden gaat makkelijk en is vrijblijvend. Ook als je alleen even wil kijken of Sexouderen iets is wat je zoekt, kan je gratis en vrijblijvend aanmelden. Je zit niet gelijk aan kosten vast en kan toch onbeperkt andere profielen en foto's bekijken, dit in tegenstelling tot andere datingsites. Aanmelden kan je door een gebruikersnaam, wachtwoord en email in te stellen aan de linkerkant van de pagina.


Prijzen

Bijna alle functies zijn gratis te gebruiken op Sexouderen. Zo kan je gratis en onbeperkt profielen van anderen bekijken.
Wanneer je berichten of foto's prive wil sturen, kan dit door middel van credits. Hierdoor zit je niet gelijk aan een abonnement vast maar kan je vrijblijvend berichten sturen.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Het gebruik van de website is zo ingedeeld dat dit ook voor ouderen te begrijpen is. Er zijn niet veel functies op de website waardoor je makkelijk door de website gaat. Ook kan je snel en gemakkelijk andere profielen bekijken en berichten sturen. Dit is vooral fijn omdat de datingsite zich richt op ouderen en deze doelgroep soms niet even handig is met de computer. Sexsenioren is daarom ook senioren vriendelijk in gebruik.


Afmelden

Is Sexouderen toch niet iets voor jou of heb je geen leuk contact gevonden? Geen probleem! Afmelden gaat net zo snel als aanmelden zonder dat je bang hoeft te zijn voor doorlopende kosten. Ga naar de contactpagina van Sexouderen en klik op account verwijderen? Op deze manier is je profiel veilig en definitief verwijderd.

Let wel op dat je credits met het verwijderen van je account ook komen te vervallen.


Sexouderen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sexouderen.

Bekijken Sexouderen

Schrijf een review