Seniorensexclub Review- De grootste Sexclub voor Senioren!

Seniorensexclub is de snelst groeiende sexclub met ouderen. Op deze erotische website zijn zowel mannen en vrouwen te vinden, maar is vooral bekent omdat er zoveel oudere vrouwelijke gebruikers zijn. Op Seniorensexclub kan je vrijblijvend naar elkaar berichten sturen en foto's delen. 

Lees hier onze review en de ervaringen van echte gebruikers over Seniorensexclub 

 

Seniorensexclub Sterke punten

  • Krijgt 150 credits cadeau
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Veel oudere vrouwelijke gebruikers

Seniorensexclub Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Aanmelden

Hoe gaat het aanmeldproces bij Seniorensexclub? Je kunt bij Seniorensexclub eenvoudig en snel een account aanmaken zonder dat je al teveel informatie hoeft op te geven. Je hoeft zelfs niet je echte naam of je e-mailadres op te geven, dus het kan volledig discreet en anoniem. Je vult enkel een email, gebruikersnaam, leeftijd en woonplaats in en kunt aan de slag bij Seniorensexclub. Zo kun je snel aan de slag bij de snelst groeiende Sexclub voor Senioren en Ouderen.


Prijzen

Een profiel aanmaken bij Seniorensexclub is gratis. Je kan gratis andere profielen bekijken en je eigen profiel aanvullen. Zelfs het lezen van priveberichten van anderen is helemaal gratis. Je betaalt alleen voor het versturen van priveberichten. Bij het aanmelden krijg je 50 credits cadeau, wanneer je je profiel activeert krijg je nog eens 100 credits cadeau! Met deze gratis credits kan je de website uitproberen zonder dat het je gelijk geld kost. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Hoe meer credits je in één keer koopt hoe goedkoper het berichtje per stuk wordt.


Gebruik

Seniorensexclub is makkelijk van gebruik en spreekt voor zich. Op de website kan je instellen waar je naar op zoek bent om zo makkelijk mogelijk je potentiële match te vinden. De verschillende profielen worden groot met de profielfoto weergeven waardoor je snel door de profielen heen kan gaan. Als je er iets leuks bij vindt staan kan je een berichtje naar degene sturen om zo met elkaar in contact te komen. Super handig en leuk.


Afmelden

Als de site toch niet zo bevalt kan je als gebruiker je heel makkelijk afmelden. 
Wanneer je dit doet moet je er wel rekening mee houden dat wegens privacy redenen je account ook definitief wordt verwijderd. Hierdoor zullen ook alle gekochte credits komen te vervallen. 
Afmelden kan door naar de contactpagina te gaan op de website. Als je er zeker van bent dat je account verwijderd moet worden kan je op de website van Seniorensexclub klikken op: Wil je je account verwijderen?


Seniorensexclub Reviews

    Knappe mannen

    Mijn ervaring is dat er knappe mannen zijn aangemeld bij Seniorensexclub. Daarnaast vind ik het erg fijn dat je anoniem kan aanmelden. De naam van de site laat niks te raden over dus ik wil niet dat mijn buren of naasten weten dat ik hier aangemeld ben.

Bekijken Seniorensexclub

Schrijf een review