Bullchat Review - Gratis gay chat voor iedereen

Bullchat is een chatroom voor gaymannen die op zoek zijn naar contact. Zo kan je bij Bullchat gratis deelnemen zonder eerst een profiel te hoeven maken. Bij het deelnemen van de chatroom geef je een schuilnaam, een korte beschrijving waar je naar op zoek bent en wie je zelf bent. Wanneer je dit wil kan je zelfs een foto toevoegen. Wanneer je altijd dezelfde schuilnaam aanmaakt kunnen andere gebruikers je makkelijk terugvinden in de chatroom.
Je kunt op ieder gewenst moment inloggen, er is altijd wel iemand online om mee te chatten, of dat nu een sekschat is of gewoon gezellig kletsen. Lees hier gratis onze review en kom meer te weten over onder andere gebruik, kosten en afmelden.

Bullchat Sterke punten

 • Geheel anoniem en vrijblijvend
 • Gratis chatten met anderen
 • Je hoeft niet aan te melden alleen een gebruikersnaam te kiezen

Bullchat Zwakke punten

 • Veel reclame en banners op de website
 • Geen vaste gebruikersnaam
 • Je kan geen berichten voor iemand achter laten als die niet online is

Aanmelden

Aanmelden is heel makkelijk bij Bullchat en geheel anoniem. Zo hoef je bij het aanmelden geeneens gebruik te maken van een emailadres. Om de chatroom van Bullchat binnen te gaan hoef je alleen een gebruikersnaam te kiezen. Indien gewenst kan je een omschrijving van jezelf geven en aangeven uit welke omgeving je komt. Als je dit niet wil kan je ook inloggen met alleen een gebruikersnaam.


Gebruik

Het gebruik van de website is makkelijk. Bij het inloggen kan je een gebruikersnaam kiezen en indien gewenst je woonplaats en een kleine omschrijving van jezelf geven. Op de chat zelf kan je gebruikers zoeken op basis van ingestelde locatie, op basis van foto's, op mensen die een webcam hebben of op basis van gebruikersnaam. Als je vaker in de chat komt kan het handig zijn om dezelfde gebruikersnaam te gebruiken zodat andere gebruikers je makkelijk terug kunnen vinden.  Als je een chat wil beginnen klik je een gebruiker aan en dan begin je te chatten. Verschillende gesprekken kan je terugvinden in de optie inbox.

Webcam

Het fijne aan Bullchat is dat wanneer je de chat iets gezelliger of intiemer wil maken je ervoor kan kiezen om de webcam aan te zetten. Je kan dan instellen dat die voor iedereen te zien is of alleen in een privegesprek bij een bepaald persoon. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt moet je meer gegevens geven aan de ander vanwege privacy. Je kan als gebruiker de webcam anoniem gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je alleen een deel van je lichaam wil laten zien en niet je gezicht. Zo kan je anoniem webcammen zonder dat iemand een idee heeft wie je (echt) bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je niet wil dat anderen weten dat je op mannen valt of als je niet wil dat anderen weten dat je webcamsessies doet. 

Bullchat is een leuke en vrijblijvende manier om homo's te leren kennen. Je kan zo anoniem zijn als je zelf wil, zo vaak online zijn als je zelf wil en jezelf bloot geven zoals je zelf wil. Deze site is voor iedereen wel wat wils want je kan er voor de gezelligheid heen of voor je lusten. 


Betrouwbaarheid

Zoals bij alle datingsites is ook bij Bullchat betrouwbaarheid van de site erg belangrijk. Vaak zijn gratis datingsites niet zo betrouwbaar, omdat er weinig geld beschikbaar is voor de beveiliging van de site. Echter omdat je geen informatie over jezelf hoeft te geven wanneer je inlogt hoef je niet bang te zijn dat je informatie wordt gelekt. Wel is het natuurlijk handig om niet te webcammen met je gezicht erop. Mocht de andere gebruiker ongewenst print screens maken zonder dat je er erg in hebt. De site Bullchat kan je hiervoor niet beschermen. 

Wel heeft de site een privacy beleid, deze is terug te vinden onder het kopje FAQ en bij veel gestelde vragen. Hier staat bijvoorbeeld in dat het IPadres van gebruikers van Bullchat niet zichtbaar is voor anderen. Zo komt niemand achter jouw IPadres. Mocht je hier toch bang voor zijn dat dit gelekt wordt, dan kan je altijd gebruik maken van een VPN account.
Andere beveiligen van Bullchat is dat alle foto's binnen 3 uur worden verwijderd. Dit geeft natuurlijk niet de garantie dat andere leden jouw foto kunnen kopieren en opslaan op de computer. Daarom raad Bullchat het sterk af om gevoelige of persoonlijke informatie op de site te plaatsen. 


Prijzen

Bullchat is gratis te gebruiken en maakt geen gebruik van kosten. Om de website gratis mogelijk te maken, maakt de website gebruik van reclame middels banners. Tijdens het gratis chatten met anderen zie je bewegende banners. Deze banners kunnen storend zijn, maar zijn niet te omzijlen door te betalen. Bij Bullchat is het niet mogelijk om ergens voor te betalen.


Afmelden

Omdat Bullchat bij het inloggen alleen gebruik maakt van een gebruikersnaam hoef je jezelf niet af te melden of een profiel te verwijderen. Wanneer je de website wegklikt ben je automatisch uitgelogt. Wanneer je weer deel wil nemen aan de chat moet je opnieuw een gebruikersnaam kiezen en inloggen.


Bullchat Reviews

  aanmelden niet mogelijk

  altijd problemen op chat wat een beheer dat alles fout loopt site verwijderen van internet

  Sterke punten
  veel volk

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Kan niet meer op bullchat

  Waarom kan ik niet meer op bullchat

  gratis of betalen

  wou inloggen maar kreeg gelijk een berichtje of ik wil betalen ik dacht dat het gratis is dus ik kijk nu naar chaturbate en kom daar ook nederlandse mensen tegen en je kan ze live zien wat een genot

  Sterke punten
  ik vind het gezellig maar betalen nee gratis is gratis

  Zwakke punten
  dat je berichtjes heb gestuurd naar waar je mee aan het chatten bent en dat je dan eruit wordt gegooid en je opnieuw moet inloggen en dat alle berichten weg zijn en dat gebeurt heel vaak dat je opnieuw moet inloggen

  slechte site

  wat een slechte beheer van de site jullie zouden er beter mee stoppen
  wat een ellende altijd hier

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel problemen

  aanmelden niet mogelijk

  wat een kut site is dit aan het worden met al die problemen die niet opgelost geraakt bende losers

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel problemmen

  zoek leuke mensen

  zoek gezelschap

  Sterke punten
  keuze

  Zwakke punten
  inloggen

  zoek leuke mensen

  veel aanwezig

  Sterke punten
  van alles wat

  Zwakke punten
  het inloggen

  zoek vriendschap

  zoekt

  Sterke punten
  leuke contacten

  Zwakke punten
  soms moeilijk inloggen

  zoek vriendschap

  zoekt

  Sterke punten
  leuke contacten

  Zwakke punten
  soms moeilijk inloggen

  zoel leuke mensen

  leuk

  Zwakke punten
  kan soms niet inloggen

  zoel leuke mensen

  leuk

  Zwakke punten
  kan soms niet inloggen

  zoel leuke mensen

  leuk

  Zwakke punten
  kan soms niet inloggen

  zoek vriendschap

  mooie site

  Sterke punten
  veel aanwezig

  Zwakke punten
  soms kan je niet inloggen.

  zoel leuke mensen

  mooie site

  Sterke punten
  goed gebruik van gemaakt

  Zwakke punten
  kan soms niet inloggen

  zoel leuke mensen

  mooie site

  Sterke punten
  goed gebruik van gemaakt

  Zwakke punten
  kan soms niet inloggen

  Bullshit

  Gratis???????????????,,,

  Bullshit

  Gratis???????????????,,,

  kan niet meer op bullchat

  ik krijg de vier cijferige code niet meer om op bullchat te geraken
  gelieve mij daar meer uitleg over te geven

  Sterke punten
  je leert nieuwe mensen kennen

  Zwakke punten
  ook veel fake
  en kan er al een geruime periode niet op

  val steeds weg

  leuke site maar sinds de jaarwisseling val ik steeds weg en nadien kan ik niet reageren op verzoeken van anderen en dan geraak ik nog moeilijk ingelogd

  Sterke punten
  dat ik er een paar hele leuke dates heb kunnen waarmaken

  Zwakke punten
  de site die wegvalt

  Berichten

  Waarom worden nerivhten weer niet verstuurd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  aanmelden niet mogelijk

  wat een slechte service tegenwoordig volgens mij word deze site beheerd door losers

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel problemen

  Word er steeds uitgegooid

  Dat is al weken na mekaar datcals ik mij inlog dat ik er na een tijdje word uitgegooid.
  Terug aanmelden en tijdje nadien word ik er terug uitgegooid. Frustrerend. Zeker als je juist met iemand aan het chatten bent.... ineens gedaan..... klotesite

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Einde van Bullchat in zicht?

  Deze week kwam Bullchat weer in het nieuws dat deze site een broedplaats voor criminelen, drugsdealers en pedojagers is geworden, de gewone homo of bi mannen die gewoon opzoek zijn naar leuke afspraakjes worden met de dag schaarser, maar helaas word Bullchat al een paar jaar in de gaten gehouden door een team, ik denk als dit zo doorgaat de site nog wel eens gesloten gaat worden. Ik kwam vroeger ook best vaak op Bullchat toen het ook nog echt leuk was, en had je ook best snel een leuk afspraakje en gebruikte ook veel mensen nog gewoon normaal de webcam zodat je kon zien dat je met de juiste persoon aan het chatten was, maar nu vind ik er niks meer aan alles is verpest door mensen die alleen maar kwaad in de zin hebben. Ik weet niet wat anderen mensen gaan doen maar ik kijk alvast uit naar iets anders, ik ben er nu wel klaar mee om constant maar weer eruit gegooid te worden of de toegang worden geweigerd en vervolgens maar eventjes 0,99 cent moet gaan betalen, nou jammer voor Bullchat maar betalen zal ik nooit, zeker niet voor een site die zegt gratis te zijn. Wat een stelletjes oplichters zijn het, dus mensen wees gewaarschuwd voor je deze site gebruikt.

  Sterke punten
  Laat duidelijk zien hoeveel mensen in jouw regio beschikbaar zijn.

  Zwakke punten
  Veel fake, drugsdealers en andere criminele bendes, vaak eruit gegooid zonder enige reden.

  CODE KOMT NIET MEER OP MYN LAP

  kunnen jullie de code er terug opzetten aub

  Sterke punten
  kan je vrienden vinden

  Zwakke punten
  spytig dat de code er niet word opgezet


Bekijken Bullchat

Schrijf een review