Bullchat.nl

Bullchat is een gratis chatroom voor homo's. Deelnemen aan de chat kan geheel anoniem, je hoeft zelfs geen emailadres in te vullen of aan te melden! Kies een nickname en je kan meteen gaan chatten met andere homo's. Benieuwd naar onze ervaring? Lees snel onze review over Bullchat.nl

Bullchat Sterke punten

 • Geheel anoniem en vrijblijvend
 • Gratis chatten met anderen
 • Je hoeft niet aan te melden alleen een gebruikersnaam te kiezen

Bullchat Zwakke punten

 • Veel reclame en banners op de website

Aanmelden

Aanmelden is heel makkelijk bij Bullchat.nl en geheel anoniem. Zo hoef je bij het aanmelden geeneens gebruik te maken van een emailadres. Om de chatroom van Bullchat.nl binnen te gaan hoef je alleen een gebruikersnaam te kiezen. Indien gewenst kan je een omschrijving van jezelf geven en aangeven uit welke omgeving je komt. Als je dit niet wil kan je ook inloggen met alleen een gebruikersnaam.


Prijzen

Bullchat.nl is gratis te gebruiken en maakt geen gebruik van kosten. Om de website gratis mogelijk te maken, maakt de website gebruik van reclame middels banners. Tijdens het gratis chatten met anderen zie je bewegende banners. Deze banners kunnen storend zijn, maar zijn niet te omzijlen door te betalen. Bij Bullchat.nl is het niet mogelijk om ergens voor te betalen.


Gebruik

Het gebruik van de website is makkelijk. Bij het inloggen kan je een gebruikersnaam kiezen en indien gewenst je woonplaats en een kleine omschrijving van jezelf geven. Op de chat zelf kan je gebruikers zoeken op basis van ingestelde locatie, op basis van foto's, op mensen die een webcam hebben of op basis van gebruikersnaam. Als je vaker in de chat komt kan het handig zijn om dezelfde gebruikersnaam te gebruiken zodat andere gebruikers je makkelijk terug kunnen vinden.  Als je een chat wil beginnen klik je een gebruiker aan en dan begin je te chatten. Verschillende gesprekken kan je terugvinden in de optie inbox.


Afmelden

Omdat Bullchat.nl bij het inloggen alleen gebruik maakt van een gebruikersnaam hoef je jezelf niet af te melden of een profiel te verwijderen. Wanneer je de website wegklikt ben je automatisch uitgelogt. Wanneer je weer deel wil nemen aan de chat moet je opnieuw een gebruikersnaam kiezen en inloggen.


Bullchat Reviews

  Slecht

  Geen bullchat maar bullshit.. Steeds meer fake profielen en je hebt helemaal niet meer altijd toegang.. slechte site

  Zwakke punten
  je kan niet altijd inloggen veel fake profielen steeds meer functies kosten voortaan geld

Bekijken Bullchat

Schrijf je eigen review