Bullchat Review - Gratis gay chat voor iedereen

Bullchat is een chatroom voor gaymannen die op zoek zijn naar contact. Zo kan je bij Bullchat gratis deelnemen zonder eerst een profiel te hoeven maken. Bij het deelnemen van de chatroom geef je een schuilnaam, een korte beschrijving waar je naar op zoek bent en wie je zelf bent. Wanneer je dit wil kan je zelfs een foto toevoegen. Wanneer je altijd dezelfde schuilnaam aanmaakt kunnen andere gebruikers je makkelijk terugvinden in de chatroom.
Je kunt op ieder gewenst moment inloggen, er is altijd wel iemand online om mee te chatten, of dat nu een sekschat is of gewoon gezellig kletsen. Lees hier gratis onze review en kom meer te weten over onder andere gebruik, kosten en afmelden.

Bullchat Sterke punten

 • Geheel anoniem en vrijblijvend
 • Gratis chatten met anderen
 • Je hoeft niet aan te melden alleen een gebruikersnaam te kiezen

Bullchat Zwakke punten

 • Veel reclame en banners op de website
 • Geen vaste gebruikersnaam
 • Je kan geen berichten voor iemand achter laten als die niet online is

Aanmelden

Aanmelden is heel makkelijk bij Bullchat en geheel anoniem. Zo hoef je bij het aanmelden geeneens gebruik te maken van een emailadres. Om de chatroom van Bullchat binnen te gaan hoef je alleen een gebruikersnaam te kiezen. Indien gewenst kan je een omschrijving van jezelf geven en aangeven uit welke omgeving je komt. Als je dit niet wil kan je ook inloggen met alleen een gebruikersnaam.


Gebruik

Het gebruik van de website is makkelijk. Bij het inloggen kan je een gebruikersnaam kiezen en indien gewenst je woonplaats en een kleine omschrijving van jezelf geven. Op de chat zelf kan je gebruikers zoeken op basis van ingestelde locatie, op basis van foto's, op mensen die een webcam hebben of op basis van gebruikersnaam. Als je vaker in de chat komt kan het handig zijn om dezelfde gebruikersnaam te gebruiken zodat andere gebruikers je makkelijk terug kunnen vinden.  Als je een chat wil beginnen klik je een gebruiker aan en dan begin je te chatten. Verschillende gesprekken kan je terugvinden in de optie inbox.

Webcam

Het fijne aan Bullchat is dat wanneer je de chat iets gezelliger of intiemer wil maken je ervoor kan kiezen om de webcam aan te zetten. Je kan dan instellen dat die voor iedereen te zien is of alleen in een privegesprek bij een bepaald persoon. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt moet je meer gegevens geven aan de ander vanwege privacy. Je kan als gebruiker de webcam anoniem gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je alleen een deel van je lichaam wil laten zien en niet je gezicht. Zo kan je anoniem webcammen zonder dat iemand een idee heeft wie je (echt) bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je niet wil dat anderen weten dat je op mannen valt of als je niet wil dat anderen weten dat je webcamsessies doet. 

Bullchat is een leuke en vrijblijvende manier om homo's te leren kennen. Je kan zo anoniem zijn als je zelf wil, zo vaak online zijn als je zelf wil en jezelf bloot geven zoals je zelf wil. Deze site is voor iedereen wel wat wils want je kan er voor de gezelligheid heen of voor je lusten. 


Betrouwbaarheid

Zoals bij alle datingsites is ook bij Bullchat betrouwbaarheid van de site erg belangrijk. Vaak zijn gratis datingsites niet zo betrouwbaar, omdat er weinig geld beschikbaar is voor de beveiliging van de site. Echter omdat je geen informatie over jezelf hoeft te geven wanneer je inlogt hoef je niet bang te zijn dat je informatie wordt gelekt. Wel is het natuurlijk handig om niet te webcammen met je gezicht erop. Mocht de andere gebruiker ongewenst print screens maken zonder dat je er erg in hebt. De site Bullchat kan je hiervoor niet beschermen. 

Wel heeft de site een privacy beleid, deze is terug te vinden onder het kopje FAQ en bij veel gestelde vragen. Hier staat bijvoorbeeld in dat het IPadres van gebruikers van Bullchat niet zichtbaar is voor anderen. Zo komt niemand achter jouw IPadres. Mocht je hier toch bang voor zijn dat dit gelekt wordt, dan kan je altijd gebruik maken van een VPN account.
Andere beveiligen van Bullchat is dat alle foto's binnen 3 uur worden verwijderd. Dit geeft natuurlijk niet de garantie dat andere leden jouw foto kunnen kopieren en opslaan op de computer. Daarom raad Bullchat het sterk af om gevoelige of persoonlijke informatie op de site te plaatsen. 


Prijzen

Bullchat is gratis te gebruiken en maakt geen gebruik van kosten. Om de website gratis mogelijk te maken, maakt de website gebruik van reclame middels banners. Tijdens het gratis chatten met anderen zie je bewegende banners. Deze banners kunnen storend zijn, maar zijn niet te omzijlen door te betalen. Bij Bullchat is het niet mogelijk om ergens voor te betalen.


Afmelden

Omdat Bullchat bij het inloggen alleen gebruik maakt van een gebruikersnaam hoef je jezelf niet af te melden of een profiel te verwijderen. Wanneer je de website wegklikt ben je automatisch uitgelogt. Wanneer je weer deel wil nemen aan de chat moet je opnieuw een gebruikersnaam kiezen en inloggen.


Bullchat Reviews

  List en Bedrog

  Als 3 personen je blocken wordt je automatisch een uur van de site gegooid, dit is te zot voor woorden! Personen die een hekel aan je hebben spreken met elkaar af om iemand te blocken en je bent zo weer een uur van de site afgegooid. Echt kansloos!!

  Zwakke punten
  Laat iedereen inloggen met een profiel zo voorkom je minder fakers op de site.

  gratos.

  Pure oplichting want ze promoten gratis terwijl ze per dubieuze inlogbeurt 0.99 � vragen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  gratos.

  Pure oplichting want ze promoten gratis terwijl ze per dubieuze inlogbeurt 0.99 € vragen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  nu weer top

  laatste maand terug zonder problemen opgeraakt , en kunnen inloggen zonder problemen
  zo hoort het !!
  en zonder betaal voorstel te krijgen !!! eindelijk normaal weer inloggen ,
  nu zou ik het weer een 10 geven ....
  .want zonder die inlog ellende is het wel een goeie chatprogramma desondanks!
  maar waarom verschilt dat steeds weer!??
  hou het nu aub zoals het nu is ........

  Sterke punten
  leuke chatroom

  Zwakke punten
  als alles goed gaat met inloggen enz ..zijn er geen zwakke punten !

  Old man.gay

  Des gay old Anderson mature

  Relax 079

  60 183 85 15 getint geeft GRATIS geile massage. Ik kan niet ontvangen en stuur geen facepic

  Sterke punten
  Relateren

  Zwakke punten
  Niks

  Voorkeur

  Gerund door een stelletje oude flikkers. Die hun mening over covid niet onder stoelen en banken steken. Betalen om in te loggen? De servers zouden wel eens een update mogen ontvangen. Als jullie dit überhaupt lezen, oude vieze beheerders van bullchat. 🖕🖕🖕

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  bullchat is nu BULLCHIT geworden !!!!

  triestig .... BULLCHIT klinkt veel beter nu ...als ze zo door gaan
  en die site was door gays gerund ??? nog erger , je discrimineert dan nog je eigen soort !!
  en geen enkele reaktie van de bull redaktie zelf !!!??
  gratis of betalen ? zelfs als je betaald ben je nog de klos ....kan je er nog ni in !!
  verwijderen die site ! niet waardig meer !!

  Sterke punten
  -10 goeie punten

  Zwakke punten
  10 zwakke punten
  iedereen kan er op zonder profiel , vooral anonieme mannen die alles van je willen weten en zien en zelf niets tonen , ah ja... ze zijn in relatie !!!! allemaal scheefschaatsers !

  gratis ?

  geraakt er nooit in :-(
  gratis ?? waarom vragen ze dan 0,99 eu voor in loggen ????
  heb eens test gedaan , die QR code werkt zelfs niet eens , dus vermoed dat het niet koosjer is !!!??


  Sterke punten
  leuke mannenchat om af te spreken
  jammer .....99 % fakers :-( je staat regelmatig vaak voor ene zijn deur staan die niet bestaat , mensen kloten hier graag elkaar blijkbaar , handvol zeveraars/opichters maken de boel van deze chat hier kapot !!!! :-((

  Zwakke punten
  het inloggen zwakste punt
  de ene keer lukt het eens , als je geluk hebt weliswaar

  kutsite

  klote site, claimen gratis te zijn maar ik moet betalen om in te kunnen loggen

  ik kan al 2 maanden niet op bullchat, hoe kan dit??

  Ik wilde op een gegeven moment weer even lijken op de website Bullchat, maar ik kwam er niet meer op terwijl het voorheen geen probleem was, hoe kan dit??

  bullchat promoot gratis inlog MAAR vraag wel 0.99 € per inlogbeurt je reinste oplichting

  sedert gisteren geen toegang meer wegens betalen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet gratis in tegenstellng tot wat beweerd wordt.

  kan niet op bullchat komen

  waarom kan ik niet in logen ben al zo 4 weken bezig graag even wat horen aub

  gratis log in

  in tegenstelling tot wat vermeld wordt dient 0.99 € betaald te worden vooraleer je kan inloggen. Waar blijft dan de gratis chat als je telkens moet inloggen?

  inloggen kan niet

  hoe lang gaat dat duren om in te loggen mijn zoveelste keer dat ik dat vraag ?

  Bullchat is niet gratis moet telkens 99 cent betalen

  Slechte site met veel drooggeilers en fakers.
  Ik kan niet inloggen of ik moet betalen.
  waardeloze site

  Sterke punten
  weinig

  Zwakke punten
  dat de site niet gratis is

  Betalen?

  Hoe komt het dat ik 0.99 euro moet betalen om oop de chat te geraken. Gratis lukt me niet!

  kan er niet gratis in

  kan er niet gratis in

  Zwakke punten
  kan er niet gratis in

  kan er niet gratis in

  kan er weer niet gratis in

  inlogprobleem

  bullchat moet je in tegenstelling tot wat wordt beweerd 0.99 € per inlog betalen.

  heb vandaag 4x betaalt en krijg alleen maar paars beeld voor de rest niks je komt er niet in maar wel 4x betaalt

  ik vindt het belachelijk dat je moet betalen ze adverteren met free gaychat en dan ga je er heen en vragen ze 0,99 cent en heel vaak kom je er niet in betaal je maar krijg je dus geen beeld of je betaalt en na paar seconden lig je er uit omdat ze dan de website gaan verschonen en dan moet je weer opnieuw betalen ik vindt dat het oplichters zijn en dat je niet hoef te betaloen als ze adverteren dat het gratis is

  Sterke punten
  hebben ze niet

  Zwakke punten
  dat je moet betalen dat je ze eraf gooien en veel fake wat er op zit niks wordt gecontroleerd ze moeten hem beter maken en meer controleren op fake

  geen mogelijkheid tot inloggen?

  Beste mensen sinds enige tijd kan ik niet meer inloggen op jullie site, hoe kan dit??

  Het was leuk, maar niet meer

  Jarenlang plezier gehad van deze site en geile dates aan overgehouden, maar nu ineens moet je 0,99 euro betalen. Nu is dat op zich geen probleem, maar toen ik braaf betaald had, krijg je "Naar de chat" scherm en als je daarop klikt, wordt het blauw en kan je niks meer. De tweede keer wordt weer gewoon naar de 0,99 euro gevraagd, ondanks dat ik een inlogcode (betaalbewijs) heb.
  Slechte zaak dus en erg jammer.

  Waar blijft reactie van Bullchat

  Bullchat was mijn steun en toeverlaat bij het zoeken (én vinden!) van leuke mannen voor een goeie seksdate of cam-sessie. Mijn review daarover? 5 sterren! Maar Ineens moet ik BETALEN voor het GRATIS en FREE gebruik van de site. Ik lees heel veel (terecht) kritische, teleurgestelde en boze 'reviews'. Bullchat reageert niet. Dus geef ik nu nog maar 1 ster (eigenlijk één te veel) .

  Sterke punten
  Omdat ik ervoor moet betalen, log ik niet meer in. Weet dus niet wat nu de sterke punten zijn.

  Zwakke punten
  Ja, dat overal roepen dat Bullchat volledig GRATIS en FREE voor iedereen is. . . maar intussen entreegeld vraagt. Dat is toch niet vol te houden?

  Inloggen

  Tot vandaag nooit hoeven betalen voor bullchat. Vandaag wil ik weer inloggen 0,99€!
  En dat terwijl ze adverteren een gratis datingsite te zijn!
  Ik heb al vaker van bullchat gedacht dat het meer Bullshit is.

  Sterke punten
  Niks... fakersbende

  Zwakke punten
  nou de hele site... hoezo gratis...


Bekijken Bullchat

Schrijf je eigen review