Over ons

Over Datingsitesvergelijken.nl

Datingsitesvergelijken.nl is de grootste onafhankelijke datingsite vergelijker van Nederland. Hier vind je reviews geschreven door onze dating experts, maar ook de ervaringen van echte gebruikers! Je vindt hier eenvoudig en snel de datingsite die het beste bij jouw wensen bij je past!

Wij geloven erin dat mensen gelukkiger zijn als ze een goede relatie hebben. Wij helpen mensen om dat te bereiken door ze te vertellen op welke datingsite hun wens in vervulling kan gaan.
We werken continu aan verbeteringen van onze website en reviews om een goed beeld te scheppen van welke datingsites er beschikbaar zijn.

Kernwaarden Datingsitesvergelijken.nl

Onze kernwaarden beschrijven ons als datingsite vergelijker. Onderstaande woorden zijn voor ons waardevol en deze komen terug in alle facetten van onze organisatie, als ook in onze reviews:

Betrouwbaar - Datingsites moeten betrouwbaar zijn. Betrouwbare datingsites matchen betrouwbare mensen. Onze reviews zijn betrouwbaar.

Transparant - Wij streven naar transparantie over kosten, over ledenaantallen en over intenties. Gebruikers kunnen recensies achter laten op onze reviews. Onze vergelijkingssite is als een glazen huis.

Onafhankelijk - Onze reviews zijn onafhankelijk. Eerste plaatsen en goede reviews zijn niet te koop.

Veilig - Datingsites horen veilig en discreet te zijn. Gegevens moeten goed worden beveiligd en privacy moet de hoogste prioriteit hebben.