Online erotische dating is al lang niet meer alleen voor jongeren. Ook senioren en ouderen zijn steeds vaker online te vinden. Ouderensex.nl is dé ontmoetingsplek voor ouderen die zin hebben in een erotisch avontuur. Benieuwd naar wat wij ervan vonden? Lees het hier!

Ouderensex.nl Sterke punten

  • Dagelijks nieuwe leden
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Website is makkelijk in gebruik

Ouderensex.nl Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto
  • Veel ouderen vrouwen

Aanmelden

Wil je direct in contact komen met de leden van Ouderensex.nl? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op de website. Aanmelden gaat makkelijk en snel en duurt maximaal 1 minuut. Vervolgens kan je direct gebruik maken van alle functies van Ouderensex.nl, ook het sturen van berichten, foto's en flirts naar andere gebruikers.


Prijzen

De website is gratis en vrijblijvend te gebruiken. Wanneer je berichten, foto's of flirts naar andere leden wil sturen kan dit door middel van je gratis gekregen privepunten. Als deze privepunten op zijn kan je privepunten bijkopen.

Hieronder zijn de prijzen van de privepunten weergeven.

Aantal contactpunten

Prijs

500 € 15,-
1000 € 30,-
2000 € 50,-
5000 € 100,-
10000 € 200,-


Gebruik

Bij Ouderensex.nl kan je op verschillende manieren naar andere gebruikers zoeken. Dit kan bijvoorbeeld door te zoeken naar gebruikers die bij je in de buurt wonen, gebruikers die online zijn of op basis van interesses. Wanneer je geen zin hebt in het zoeken van andere gebruikers kan je gebruik maken van de gratis functie: Sexkoppelaar. Met de Sexkoppelaar zoekt het syteem op basis van ingestelde profielvoorkeuren 2 matches aan.


Afmelden

Indien je je wil afmelden voor Ouderensex.nl kan dit eenvoudig en snel via de contactpagina.
Op de contactpagina staat de optie: Wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beëindigen klik dan hier. Als je op de link op de pagina  van Ouderensex.nl klikt dan is je profiel definitief verwijderd. Let op: hiermee komen ook de gekochte privepunten te vervallen. Indien het afmelden niet lukt kan je altijd een mail sturen naar Ouderensex.nl met het verzoek tot het verwijderen van je account.


Ouderensex.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ouderensex.nl.

Bekijken Ouderensex.nl

Schrijf je eigen review