Tinder kent iedereen wel, maar wie er op Tinder zit is op zoek naar een leuke date of zelfs relatie. Bij Sextinder hoef je deze schijn niet op te houden want iedereen bij Sextinder is op zoek naar hetzelfde, sex!
Benieuwd of wij hier ook zo over dachten? Lees onze review!

Sextinder Sterke punten

  • Berichten zijn makkelijk te versturen
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Makkelijk mobiel te gebruiken
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Sextinder Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Vooral jongvolwassen gebruikers

Aanmelden

Als je op de site Sextinder.nl bent kan je binnen 1 minuut aangemeld zijn en profielen bekijken. Hoe? Dit kan door aan de linkerkant van het menu een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres in te vullen. Vergeet vooral niet je mail te activeren want dan krijg je 100 credits cadeau!


Prijzen

Sextinder.nl gelooft niet in abonnementen, maar in betalen in wat je ook echt gebruikt. Abonnementen zijn vaak duur waardoor je ook voor functies betaald die je niet gebruikt. Bij Sextinder betaal je alleen voor het versturen van berichten. Dit gebeurt met credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Het gebruik bij Sextinder is makkelijk en spreekt voorzich. Op de site kan je op een makkelijke manier profielen zoeken op basis van uiterlijke kenmerken, leeftijd, geslacht en woonplaats. Je kan alle functies van de website gratis gebruiken, dit is voor veel datingwebsites uniek. Alleen het sturen van berichten naar anderen kost geld.


Afmelden

Omdat je bij Sextinder.nl alleen betaald per credits kan je je ook makkelijk afmelden. Je hoeft hier niet bang te zijn voor een stilzwijgende verlenging waardoor als je profiel verwijderd is je ook niet door blijft betalen.

Afmelden kan makkelijk via de contactpagina door te klikken op verwijderen profiel. Mocht je deze optie niet zien staan dan kan je op deze pagina het contactformulier invullen en een verzoek indienen tot het verwijderen van je profiel.


Sextinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sextinder.

Bekijken Sextinder

Schrijf je eigen review