Sextinder Review - Hetzelfde als Tinder maar dan Stout en Sexy

Sextinder is hetzelfde als Tinder alleen dan wel spannend en erotisch. Bij Sextinder hoef je niet bang te zijn dat andere gebruikers op zoek zijn naar een lange serieuze relatie met jou. Nee, bij Sextinder kan je zonder poespas lekker chatten over sex en fantasiën uitwisselen. Sextinder wordt steeds populaider in Nederland en België. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Of wil je juist zelf jou ervaring delen? Doe dat dan onder deze review en help anderen met hun keuze welke datingsite ze moeten inschrijven.

Sextinder Sterke punten

  • Berichten zijn makkelijk te versturen
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Makkelijk mobiel te gebruiken
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Sextinder Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Vooral jongvolwassen gebruikers

Aanmelden

Als je op de site Sextinder bent kan je binnen 1 minuut aangemeld zijn en profielen bekijken. Hoe? Dit kan door aan de linkerkant van het menu een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres in te vullen. Vergeet vooral niet je mail te activeren want dan krijg je 100 credits cadeau!


Prijzen

Sextinder gelooft niet in abonnementen, maar in betalen in wat je ook echt gebruikt. Abonnementen zijn vaak duur waardoor je ook voor functies betaald die je niet gebruikt. Bij Sextinder betaal je alleen voor het versturen van berichten. Dit gebeurt met credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Zoals Tindersex al doet vermoeden is het gebasseerd op de app Tinder. Toch is het niet helemaal hetzelfde en zijn er grote en belangrijke verschillen met de populaire datingapp Tinder. Een datingsite of app zoals Tinder is vaak bedoelt voor mensen die op zoek zijn nar een leuke date in de hoop om een serieuze relatie te beginnen. Sex Tinder daarentegen richt zich niet op serieuze relaties of vastigheid. Sextinder is bedoelt voor mensen die op zoek zijn naar een erotische chat of intiem contact online. Het maakt niet uit welk ras, welke verlangens of seksuele voorkeur je hebt, zolang je ouder bent dan 18 jaar ben je welkom bij Sextinder. 

Het gebruik bij Sextinder is makkelijk en spreekt voorzich. Op de site kan je op een makkelijke manier profielen zoeken op basis van uiterlijke kenmerken, leeftijd, geslacht en woonplaats. Je kan alle functies van de website gratis gebruiken, dit is voor veel dating,- en chatsites uniek. Alleen het sturen van priveberichten naar anderen kost geld.


Afmelden

Omdat je bij Sextinder alleen betaald per credits kan je je ook makkelijk afmelden. Je hoeft hier niet bang te zijn voor een stilzwijgende verlenging waardoor als je profiel verwijderd is je ook niet door blijft betalen.

Afmelden kan makkelijk via de contactpagina door te klikken op verwijderen profiel. Mocht je deze optie niet zien staan dan kan je op deze pagina het contactformulier invullen en een verzoek indienen tot het verwijderen van je profiel.


Sextinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sextinder.

Bekijken Sextinder

Schrijf een review