Neukeninjebuurt - Lees onze Review

Neuken in de buurt is makkelijker dan je denkt. Want in welke buurt je ook woont, er zijn altijd geile mannen of vrouwen bij jou in je omgeving op zoek zijn naar een lekker sexcontact. Wie weet kom je hier wel je geile buurvrouw of sexy buurman tegen waar je al zo lang over fantaseert. Neukeninjebuurt kan zo anoniem als je zelf wil. Lees hier onze ervaring van Neukeninjebuurt. 

Neukeninjebuurt Sterke punten

  • 150 credits cadeau bij aanmelden en verifiëren van je mail
  • Grote profielfoto's
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Zowel veel mannelijke als vrouwelijke gebruikers

Neukeninjebuurt Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Aanmelden

Wil je met andere gebruikers van Neukeninjebuurt in contact komen? Aanmelden is gratis en je kunt direct op zoek gaan naar gebruikers waar jij een vrijblijvend sexcontact mee wil. Wil je liever anoniem blijven? Ook dit kan bij Neukeninjebuurt door je profiel niet aan te vullen met persoonlijke informatie of foto's van jezelf. Als je anoniem bent en weinig over jezelf blootgeeft, heb je wel minder kans dat andere gebruikers je benaderen. 


Prijzen

Neukeninjebuurt maakt gebruik van credits, omdat Neukeninjebuurt erin gelooft om alleen te betalen wat je gebruikt. Bij veel andere datingwebsites moet je voor bepaalde functies een abonnement aanschaffen. Bij Neukeninjebuurt betaal je alleen met credits voor het versturen van berichten en foto's. Het lezen en ontvangen van foto's en berichten is daarentegen geheel gratis!

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

 


Gebruik

Neukeninjebuurt is speciaal voor wanneer je op zoek bent naar leuk sex contact met iemand die uit jouw woonplaats zou kunnen komen. De optie om naar gebruikers te zoeken op basis van woonplaats is daarom ook onmisbaar. Bijvoorbeeld wanneer je juist op zoek bent naar iemand uit een andere regio kan je dit aangeven in je zoekfunctie. De profielen bij Neukeninjebuurt zijn groot zichtbaar met daarbij een korte beschrijving over het profiel. Hierdoor kan je makkelijk en snel andere profielen zoeken. Super handig dus als je naar een bepaald type persoon op zoek bent. Het fijne aan de zoekfunctie is dat het helemaal gratis te gebruiken is en onbeperkt. Zo kan je dus lekker in je vrije tijd door alle lekkere profielen heen scrollen zonder dat het je ook iets kost. Zit er iets bij wat je bevalt? Dan kan je degene een privebericht sturen. Wie weet zat ze wel op een berichtje van jou te wachten.


Afmelden

Op de contactpagina van Neukeninjebuurt vindt je de knop account verwijderen. Wanneer je hier op klikt moet je het emailadres van je profiel dat je verwijderd wil hebben invullen. Je profiel zal dan permanent verwijderd worden waardoor je geen profiel meer hebt en geen mails krijgt van ontvangen berichten van andere profielen.

Let wel op dat je profiel definitief is verwijderd en hiermee ook je berichtengeschiedenis en credits worden verwijderd.


Neukeninjebuurt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Neukeninjebuurt.

Bekijken Neukeninjebuurt

Schrijf een review