Algemene datingsites

Algemene datingsites brengen mensen met elkaar in contact die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze pagina lees je meer over wat algemene datingsites doen en wat voor soort profielen je op deze datingsites vindt. Er wordt kort beschreven wat voor lidmaatschappen zoal mogelijk zijn en er wordt een overzicht gegeven van de populairste datingsites. Op deze manier kun jij bepalen of algemene datingsites bij jou passen.

Alleenprive.nl

0 Reviews

Op Alleenprive.nl vind je de geilste vrouwen uit heel Nederland die zich op amateurbasis aan jou willen geven. Op Alleenprive.nl is er een grote diversiteit van verschillende vrouwen, van jong tot oud. Wij hebben Alleenprive.nl bekeken en een review ... Lees verder »

Wat zijn algemene datingsites?

Algemene datingsites zijn de datingsites die je kent van radio- en televisiereclames. Bijvoorbeeld Lexa.nl en Relatieplanet.nl. De datingsites brengen singles met elkaar in contact. Op algemene datingsites vind je veruit het grootste aantal singles. Je kunt contact maken door middel van chat, webcam en video bellen. De meeste algemene datingsites hebben ook een mobiele dating app. Algemene datingsites zijn voornamelijk gericht op Hetero’s. Al hebben de meeste algemene datingsites ook speciale platformen voor homo’s en lebiennes.

Profielen op algemene datingsites

Op algemene datingsites zijn van alle categorieën de meeste profielen actief. De minimumleeftijd op de datingsites is 18 jaar. Je vindt hier profielen van twintigers, dertigers en veertigers. Hetero singles die op zoek zijn naar een echte relatie. De meeste profielen zijn voorzien van foto’s. Ook worden op algemene datingsites echte namen gebruikt en geen bijnamen of schuilnamen.

Lidmaatschap op algemene datingsites

Lidmaatschappen op algemene datingsites zijn meestal mogelijk vanaf 1 maand, maar je kunt ook kiezen voor 3 maanden, 6 maanden tot maximaal 12 maanden. Een lidmaatschap kun je vaak gratis aanmaken en is de eerste periode gratis. Daarna dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. In deze categorie zijn gratis datingsites niet betrouwbaar.

Populairste algemene datingsites vergelijken

Datingsitesvergelijken.nl heeft reviews geschreven van de populairste algemene datingsites waarmee jij kunt vergelijken. De reviews worden continu aangevuld door echte gebruikers die een recensie kunnen schrijven. Door de reviews en de recensies te lezen kun jij zelf bepalen welke datingsite het beste past bij jou wensen. De populairste algemene datingsite in deze categorie is Relatieplannet.nl met meer dan 5 miljoen profielen. Andere bekende datingsites zijn Lexa.nl en Pepper.nl. Lees de reviews om te bepalen welke datingsite het beste bij jou past. Meld je gratis aan via Datingsitesvergelijken.nl en start direct met daten!