Algemene datingsites

Algemene datingsites brengen mensen met elkaar in contact die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze pagina lees je meer over wat algemene datingsites doen en wat voor soort profielen je op deze datingsites vindt. Er wordt kort beschreven wat voor lidmaatschappen zoal mogelijk zijn en er wordt een overzicht gegeven van de populairste datingsites. Op deze manier kun jij bepalen of algemene datingsites bij jou passen.

Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is er voor mensen die graag nieuwe mensen online willen ontmoeten. Relatieplanet.nl is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Relatieplanet.nl streeft ernaar om niet te selecteren op uiterlijk, opleidingsn ... Lees verder »

Qupid.nl

Qupid.nl is een datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een date of vriendschap. Met behulp van Qupid kom je in contact met duizenden singles en alleenstaanden die op zoek naar contact met anderen. Het aanmaken van een pro ... Lees verder »

Pepper.nl

  •   1 Review

Pepper.nl geeft aan niet zomaar een datingsite te zijn. Bij Pepper.nl kom je over zoals je echt bent. Daarbij geeft Pepper.nl aan dat een foto meer dan 1000 woorden zegt. Pepper.nl maakt een collage van jouw interesses in plaats van lange beschrijvin ... Lees verder »

Lexa.nl

Lexa.nl is een van de grootste casual datingsites van Nederland. Datingprofielen op Lexa.nl zijn zeer uitgebreid waardoor je matches kan vinden aan de hand van zoekcriteria.  Leden van Lexa.nl zijn op zoek naar hun ideale match en Lexa.nl helpt ... Lees verder »

Twoo.com

Twoo.com is een snel groeiend netwerk waarbij je kan chatten, foto's kan delen en vooral nieuwe mensen leert kennen! Aanmelden is bij Twoo.com helemaal gratis! Naast de website heeft Twoo.com ook een App die te downloaden is op zowel Android als IOS. ... Lees verder »

C-date.nl

Ben je op zoek naar eenvoudig en casual daten? Dit kan bij C-date.nl! Bij C-date.nl kan je zowel een romantische nacht of een gecompliceerde date vinden, omdat bij C-date.nl een informele date op niveau mogelijk is zonder verplichtingen. Benieuwd naa ... Lees verder »

Be2.nl

Ben je op zoek naar liefde? Be2 is een online datingwebsite waar je serieuze singles vindt die op zoek zijn naar een relatie. Be2.nl maakt gebruik van een gratis persoonlijkheidstest waardoor ze een perfecte match bij jou kunnen vinden. Benieuwd na ... Lees verder »

Knuz.nl

Knuz.nl is een gratis datingsite waarbij Knuz.nl aangeeft dat ze dezelfde service en kwaliteit bieden als bij dure betaalde datingsites. Naast andere profielen bekijken en chatten met anderen kan je bij Knuz.nl ook over onlinedating of datinggerealte ... Lees verder »

Paiq.nl

Paiq.nl is een online datingwebsite waarop je op een spontane manier kan daten. Bij Paiq.nl worden matches aan je voorgesteld door een slim match-systeem. Paiq.nl kan je als je wil helemaal gratis gebruiken. De functies matches, speeddates, chatten z ... Lees verder »

6 tips voor je datingprofiel

Om succesvol te worden op een datingsite of dating app is een goed datingprofiel super belangrijk! Als je nog niet bekend bent met online daten kan het bijvoorbeeld lastig zijn wat voor soort foto je moet uploaden en welke informatie je juist wel of niet moet zetten op je profiel. In dit artikel lees je de ultieme tips voor je dating profiel. 
Tip1 Gebruik goede foto’s op je dati [...]

Wat zijn algemene datingsites?

Algemene datingsites zijn de datingsites die je kent van radio- en televisiereclames. Bijvoorbeeld Lexa.nl en Relatieplanet.nl. De datingsites brengen singles met elkaar in contact. Op algemene datingsites vind je veruit het grootste aantal singles. Je kunt contact maken door middel van chat, webcam en video bellen. De meeste algemene datingsites hebben ook een mobiele dating app. Algemene datingsites zijn voornamelijk gericht op Hetero’s. Al hebben de meeste algemene datingsites ook speciale platformen voor homo’s en lebiennes.

Profielen op algemene datingsites

Op algemene datingsites zijn van alle categorieën de meeste profielen actief. De minimumleeftijd op de datingsites is 18 jaar. Je vindt hier profielen van twintigers, dertigers en veertigers. Hetero singles die op zoek zijn naar een echte relatie. De meeste profielen zijn voorzien van foto’s. Ook worden op algemene datingsites echte namen gebruikt en geen bijnamen of schuilnamen.

Lidmaatschap op algemene datingsites

Lidmaatschappen op algemene datingsites zijn meestal mogelijk vanaf 1 maand, maar je kunt ook kiezen voor 3 maanden, 6 maanden tot maximaal 12 maanden. Een lidmaatschap kun je vaak gratis aanmaken en is de eerste periode gratis. Daarna dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. In deze categorie zijn gratis datingsites niet betrouwbaar.

Populairste algemene datingsites vergelijken

Datingsitesvergelijken.nl heeft reviews geschreven van de populairste algemene datingsites waarmee jij kunt vergelijken. De reviews worden continu aangevuld door echte gebruikers die een recensie kunnen schrijven. Door de reviews en de recensies te lezen kun jij zelf bepalen welke datingsite het beste past bij jou wensen. De populairste algemene datingsite in deze categorie is Relatieplannet.nl met meer dan 5 miljoen profielen. Andere bekende datingsites zijn Lexa.nl en Pepper.nl. Lees de reviews om te bepalen welke datingsite het beste bij jou past. Meld je gratis aan via Datingsitesvergelijken.nl en start direct met daten!