Seniorenzone is de grootste website die zich speciaal richt op Ouderensex en mannen die op zoek zijn naar Seniorensex. Wanneer je wat ouder bent wil dit niet zeggen dat je niet meer van sex mag houden en genieten. Hier zijn veel senioren te vinden die nog steeds gek zijn op sex. Benieuwd naar onze ervaring van Seniorenzone?

 

Seniorenzone Sterke punten

  • Dagelijks nieuwe leden
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Grootste datingsite voor senioren
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Seniorenzone Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Vooral vrouwelijke gebruikers

Aanmelden

Seniorenzone.nl is snel en makkelijk gebruik. Zo heb je binnen 1 minuut al een account aangemaakt! Dit kan makkelijk en snel door een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres in te vullen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten om foto's van andere gebruikers te bekijken. Aanmelden is geheel kosteloos.


Prijzen

Seniorenzone.nl is vrijwel kosteloos te gebruiken. Zo is aanmelden en het zoeken naar andere profielen gratis. Zelfs het bekijken van foto's van andere profielen is gratis! Je betaald bij Seniorenzone alleen wat je echt gebruikt, namelijk het versturen van berichten.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Wil je credits kopen? Dan kan dat op verschillende manieren zoals Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Het gebruik van Seniorenzone.nl is super makkelijk. Ook zijn de foto's en profielen van andere gebruikers groot zichtbaar waardoor je makkelijker door de profielen kan gaan. Als je op een profielfoto klikt ga je naar het profiel en kan je meer informatie over degene vinden zoals leeftijd, uiterlijke kenmerken en waar degene vandaan komt.


Afmelden

Doordat Seniorenzone.nl geen gebruik maakt van een abonnement kan je jezelf snel en zonder kosten afmelden. Let op, wanneer je profiel verwijderd komen alle credits te vervallen.

Afmelden kan je doen in de contactpagina van Seniorenzone. Je kan dan klikken op account verwijderen. Mocht je dit niet zien staan, dan kan je het contactformulier invullen met het verzoek om je account te verwijderen.


Seniorenzone Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorenzone.

Bekijken Seniorenzone

Schrijf je eigen review