Omasex Review - Voor als je van lekkere rijpe oude oma's houdt

De oma's die zijn aangemeld bij Omasex zijn nog super geil en nog lang niet klaar om achter de geraniums te zitten. Nee, deze oma's willen het liefst elke dag sex contact met hete mannen. Jong of oud dat maakt ze niet uit zolang te maar aan hun behoeftes komen. Dit is terug te zien aan de populariteit van de site, want elke dag melden er nieuwe leden zich aan bij Omasex. Ben jij benieuwd naar onze ervaring op Omasex? Lees het hier gratis in onze review. 

Omasex Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden en verificatie mail
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Vooral oudere gebruikers op de website
  • Website is makkelijk in gebruik

Omasex Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Aanmelden

Aanmelden kan op de homepagina of op de aanmeldpagina. Voor het aanmelden heb je een geldig emailadres nodig. Andere gegevens zoals gebruikersnaam, geslacht, woonplaats en geboortedatum kunnen zo anoniem als je zelf wil ingevuld worden. Indien gewenst kan je je profiel aanvullen met informatie. Op deze manier heb je meer kans op een leuk contact met andere leden op Omasex. 

Bij je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Wanneer je deze mail bevestigd krijg je gratis credits. Op deze manier kan je Omasex helemaal gratis en optimaal uitproberen. Genoeg redenen dus om jezelf vandaag nog gratis aan te melden.


Prijzen

Omasex maakt gebruik van credits. De gehele website is gratis te gebruiken op het versturen van foto's, flirts en berichten na. Deze functies kosten credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals iDeal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Op Omasex zijn verschillende gratis functies te vinden zoals het zoeken naar andere profielen, het aanvullen van je eigen profiel, het zoeken van matches en het opslaan van favoriete profielen.
Op de website staat ook een inbox. Hier vindt je alle gesprekken die je hebt gevoerd of berichten die je van andere hebt ontvangen. Naast het delen van berichten kan je ook foto's en video's met andere gebruikers delen. 

Heb je iemand tijdens het zoeken tussen alle profielen gevonden die je bevalt? Je kan dit profiel makkelijk opslaan als favoriet zodat je deze de volgende keer makkelijk kan terug vinden. Een andere manier is om degene een berichtje te sturen, dan kan je dit profiel terugvinden in je inbox. Want wie weet zit deze oma wel op jouw berichtje te wachten en hebben jullie vandaag nog een lekkere sex chat. 


Afmelden

Geen klik met een oma gevonden of toch liever op zoek naar iets jongers? Als je je profiel niet gebruikt blijft je profiel kosteloos bestaan. Op deze manier hoef je niet eerst een nieuw profiel aan te maken mocht je toch nog gebruik willen maken van Omasex. Toch liever je profiel verwijderd? Dit kan door te gaan naar de contactpagina van Omasex. Op de contactpagina van Omasex staat een optie om je account te verwijderen. Let op het verwijderen van je account is definitief en niet te herstellen.


Omasex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Omasex.

Bekijken Omasex

Schrijf een review