Omasex, het grootste online sexchat portaal met veel rijpe vrouwen, granny sex of voor seniorensex. Ook oma's hebben nog zin en zijn op zoek naar sex. Ben jij op zoek naar een hete oma of vind jij sex met oma's lekker? Lees hier naar onze ervaringen van Omasex.nl

Omasex Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden en verificatie mail
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Vooral oudere gebruikers op de website
  • Website is makkelijk in gebruik

Omasex Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Aanmelden

Aanmelden kan op de homepagina of op de aanmeldpagina. Voor het aanmelden heb je een geldig emailadres nodig. Andere gegevens zoals gebruikersnaam, geslacht, woonplaats en geboortedatum kunnen zo anoniem als je zelf wil ingevuld worden. Indien gewenst kan je je profiel aanvullen met informatie. Op deze manier heb je meer kans op een leuk contact met andere gebruikers.


Prijzen

Omasex.nl maakt gebruik van credits. De gehele website is gratis te gebruiken op het versturen van foto's, flirts en berichten na. Deze functies kosten credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals iDeal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Op Omasex.nl zijn verschillende gratis functies te vinden zoals het zoeken naar andere profielen, het aanvullen van je eigen profiel, het zoeken van matches en het opslaan van favoriete profielen.
Op de website staat ook een inbox. Hier vindt je alle gesprekken die je hebt gevoerd of berichten die je van andere hebt ontvangen. Naast het delen van berichten kan je ook foto's en video's met andere gebruikers delen.


Afmelden

Geen klik met een oma gevonden of toch liever op zoek naar iets jongers? Als je je profiel niet gebruikt blijft je profiel kosteloos bestaan. Op deze manier hoef je niet eerst een nieuw profiel aan te maken mocht je toch nog gebruik willen maken van Omasex.nl. Toch liever je profiel verwijderd? Dit kan door te gaan naar de contactpagina van Omasex.nl. Op de contactpagina van Omasex.nl staat een optie om je account te verwijderen. Let op het verwijderen van je account is definitief en niet te herstellen.


Omasex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Omasex.

Bekijken Omasex

Schrijf je eigen review