SecretSexClub Review -Lees hier onze ervaringen van Secretsexclub

Secretsexclub is een van de grootste geheime erotische sites van Nederland en België. Dit komt omdat de site zo fijn te gebruiken is door de gebruikers. Zo is aanmelden makkelijk, gratis en bovendien helemaal anoniem. Ondanks dat je je anoniem kan aanmelden wordt je profiel gescreend. Vindt Secretsexclub je profiel twijfelachtig dan heb je de kans dat je profiel wordt verwijderd. Op deze manier beschermd Secretsexclub haar leden en kunnen de leden vertrouwd en veilig gebruik maken van de site. Het meest bijzondere aan de site is dat meerendeel van de leden vrouw is. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog gratis aan!

Secretsexclub Sterke punten

  • Gratis 150 privepunten bij aanmelden en activeren mail
  • Grote diversiteit vrouwen
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Website is makkelijk in gebruik

Secretsexclub Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto
  • Website is vooral gericht op sex, niet op relaties

Aanmelden

Binnen één minuut kan je aangemeld zijn en profielen bekijken. Voor het aanmelden heb je een emailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en geboortedatum nodig. Als je aangemeld bent kan je meteen profielen gaan bekijken of je profiel aanvullen. Bij het aanmelden en verifiëren van je mail krijg je 150 privepunten cadeau. Hierdoor kan je gelijk al gratis een aantal berichten sturen.

Dus ben jij op zoek naar een lekkere chat of sex contact, dan zou ik me vandaag nog gratis aanmelden bij de grootste Secretsexclub van Nederland en België.


Prijzen

Bijna alle functies zijn gratis te gebruiken op Secretsexclub. Je betaald alleen wanneer je privefoto's of berichten naar anderen wilt sturen. Bij het aanmelden en verifiëren van je mail krijg je 150 privepunten cadeau.

Als de site en gesprekken bevallen kan je vrijblijvend privepunten bijkopen.
Zie hieronder de prijzen.

Aantal contactpunten

Prijs

500 € 15,-
1000 € 30,-
2000 € 50,-
5000 € 100,-
10000 € 200,-

 


Gebruik

Secretsexclub is vooral gericht op sex. Om je te helpen bij het zoeken van lekkere matches die bij jou passen maakt het systeem gebruik van een Sex Match. Hoe meer informatie je invult hoe beter je sex matches is. Je krijgt dagelijks via het syteem gratis 2 sex matches die bij jou passen. Wil je liever zelf zoeken? Dit is ook mogelijk via de zoekfunctie en zoekfilters. Zo kan je zoekfilters instellen op basis van je voorkeuren zoals leeftijd, woonplaats, seksuele voorkeuren en uiterlijke kenmerken. Het zoeken van andere profielen kan je gratis en onbeperkt doen. 

Heb je geen zin om naar andere profielen te zoeken of wil je een keer wat anders dan wat je normaal zoekt? Dan kan je ook op de pagina verschillende sex advertenties bekijken. Vele profielen hebben een gratis sex advertentie gemaakt om andere leden te verleiden om contact met hen op te nemen. Ze willen namelijk een lekker stout berichtje van jou ontvangen en dat maken ze maar al te graag duidelijk in hun sex advertentie. Ook jij kan als lid van Secretsexclub een gratis sex advertentie maken. Het grote voordeel hieraan is dat jij jezelf hier kan promoten en de vrouwen kan verleiden om jou een stout berichtje te sturen. Je kan zoveel privegesprekken als je zelf wil hebben en het mooie is niemand weet hoeveel gesprekken jij hebt. Alles is helemaal anoniem en discreet. 


Afmelden

Is Secretsexclub toch geen website waar jij een sexmatch kan vinden? Geen probleem, afmelden gaat net zo makkelijk en snel als aanmelden. Dit komt omdat het gebruik van de site vrijblijvend is. Ga naar de contactpagina en kies account verwijderen. Wanneer je deze optie kiest moet je er wel rekening mee houden dat je account definitief verwijderd is en wegens privacyredenen niet meer te herstellen is. Je privepunten komen met het verwijderen van je account ook te vervallen.


Secretsexclub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secretsexclub.

Bekijken Secretsexclub

Schrijf een review