Fetlife - Lees hier onze review van Fetlife

Bepaalde voorkeur voor sex? Fetlife is een erotische datingsite waar je heen kan wanneer je een bepaalde fetish hebt. Fetishen die je op Fetlife kan vinden zijn uiteenlopend zoals bijvoorbeeld Master, Sadist, Kinksters, Riggers, Poppen en Evolving. Benieuwd naar wat wij van deze website vonden? Lees hier onze review van Fetlife.

Fetlife Sterke punten

  • Gratis aanmelden
  • Veel verschillende soorten fetishen te vinden
  • Wereldwijde erotische datingsite

Fetlife Zwakke punten

  • Aanmelden kan alleen met controle functie sms
  • Engelstalige datingwebsite met beperkte informatie in het Nederland

Aanmelden

Aanmelden bij Fetlife is gratis. Echter is het aanmelden anders dan bij andere datingwebsites. Zo moet je bij Fetlife een gebruikersnaam, wachtwoord, fetish en emailadres invullen. Om je account te verifiëren moet je een telefoonnummer invullen waarop je eenmalig een sms code ontvangt. Omdat het aanmelden niet alleen met een emailadres gaat, maar je ook een telefoonnummer nodig hebt zitten er op de site alleen gebruikers die echt actief gebruik willen maken van de site en een fetish hebben. Zo is het alleen mogelijk om een tweede of derde account aan te maken wanneer je ook meerdere telefoonnummers hebt. 

Doordat je jezelf moet aanmelden met je telefoonnummer is dit minder prive dan wanneer je dit doet met een emailadres. Een emailadres kan je makkelijk en snel aanmaken zonder dat je je eigen gegevens geeft of vermeld. Je telefoonnummer is vaker gekoppeld aan een specifiek persoon waardoor de kans op catfishen of fraude kleiner wordt. Een nadeel is wel dat je als gebruiker je minder anoniem voelt waardoor je je misschien niet aanmeld bij een erotische datingsite. 


Prijzen

Het aanmelden bij Fetlife is gratis. Verder is Fetlife een gratis community waar je je zowel anoniem als niet anoniem aan kunt melden. De website is voor 90% gratis te gebruiken. Wanneer je functies zoals het bekijken van video's wil, dan moet je een betaald membership zijn.

Omdat het een internationale website is maakt Fetlife.com gebruik van dollars.

Gratis Membership:$0.00
6-maanden Membership:$30.00
12-Maanden Membership:$60.00
2-jaarMembership:$120.00
Lifetime Membership:$240.00
 
 


Gebruik

Fetlife is een community voor liefhebbers van onder andere kinky sex, fetish en BDSM. De website is mysterieus waardoor je nieuwsgierig wordt gemaakt om aan te melden. Voordat je aangemeld bent krijg je niet een goede impressie van de website, omdat er weinig informatie wordt gegeven. Zo kan je geen andere profielen bekijken of andere functies van de website zien.


Afmelden

Afmelden kan makkelijk op de website door te gaan naar je profiel en te kiezen voor verwijderen profiel. Op deze manier wordt je profiel verwijderd. Mocht dit niet lukken dan kan je altijd contact opnemen met Fetlife. Vermeld dan wel even dat je je profiel verwijderd wil hebben. Let ook even op als je een abonnement hebt dat je naast het verwijderen van je profiel ook je abonnement stop zet.


Fetlife Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Fetlife.

Bekijken Fetlife

Schrijf een review