Ben je een liefhebber van oudere vrouwen? Vind je vooral een Milf geil? Dan is Milfjes precies wat je zoekt! Bij Milfjes.nl kan je Milfs vinden vanuit heel Nederland die op zoek zijn naar sex. Benieuwd wat wij van deze erotische website vonden?

Milfjes Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Grote profielfoto's
  • Makkelijk mobiel te gebruiken
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Milfjes Zwakke punten

  • Alleen gericht op Milfs
  • Betalen per bericht en per foto
  • Vooral bedoelt om foto's te delen

Aanmelden

Aanmelden is gratis en vrijblijvend bij Milfjes.nl. Bij Milfjes.nl hoef je niet veel informatie over jezelf te geven voordat je begint. Zo kan je eerst kijken of er een lekkere Milf tussen de profielen zit voordat je je eigen profiel aanvult met persoonlijke informatie. Op de site kan je gratis foto's en interesses toevoegen. Hoe meer foto's je van jezelf plaatst hoe groter de kans is dat een Milf zich aangetrokken voelt tot je.


Prijzen

Bij Milfjes.nl krijg je wanneer je je aanmeld en mail activeert 150 credits gratis. Je betaald per gestuurd bericht, foto of flirt. Wanneer je gratis credits op zijn kan je nieuwe credits bijkopen via ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch. 

Zie hieronder de prijzen van de credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Het gebruik van Milfjes.nl is simpel. Via de zoekpagina kan je andere profielen zoeken op basis van ingestelde interesses zoals leeftijdsgroepen, woonplaats, geslacht en of de gebruiker online is. Als je op zoek bent naar direct contact kan je zoeken naar iemand die online is zodat je niet lang hoeft te wachten op een reactie.


Afmelden

Er is geen standaart knop in de profielenpagina waar je je account kunt verwijderen. Wanneer je je account wil verwijderen kan dit via de contactpagina op de website. Hier staat een link met account verwijderen. Wanneer je deze link niet ziet staan kan je ook een mail sturen naar de klantenservice. In deze mail zet je dan het verzoek tot het verwijderen van je account. Een andere optie is om de contactpagina in te vullen met je verzoek tot het verwijderen van je profiel.


Milfjes Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Milfjes.

Bekijken Milfjes

Schrijf je eigen review