Kiksex.nl - Lees hier onze Review van Kiksex

Zin in een spannende SexChat? Dan is Kiksex ideaal! Bij Kiksex.nl kan je geheel anoniem van alles wat vinden. Alle vrouwen bij Kiksex komen uit Nederland en hebben zin in een Sexchat. Benieuwd of wij hier ook zo over dachten? Lees hier onze review!

 

Kiksex Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Grote diversiteit vrouwen
  • Grote profielfoto's
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Kiksex Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Vanwege veel diversiteit vrouwen, langer zoeken naar je interesses

Aanmelden

Je kan je gratis aanmelden bij Kiksex.nl. Dit gaat makkelijk en snel via de linkerkant van de pagina. Hier vul je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in en je bent klaar om berichten te sturen naar anderen.

Bij het aanmelden krijg je 50 credits cadeau. Zodra je je mail hebt geactiveerd krijg je nog eens credits cadeau, namelijk 100 credits! Met deze 150 credits kan je gelijk aan de gang door foto's en berichten naar andere gebruikers te sturen.


Prijzen

Als je je aanmeld en je mail activeert krijg je 150 credits cadeau. Op deze manier kan je eerst de site verkennen voordat je meteen aan kosten verbonden zit.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Het gebruik van de website Kiksex.nl is heel simpel en spreekt voor zich. Wanneer gewenst kan je je profiel aanvullen met foto's en informatie. Wanneer je je profiel aanvult zal je meer kans hebben op een spannend gesprek. Naast profielfoto's kan je ook spannende privé foto's delen met andere gebruikers. Zo geef je niet teveel van jezelf bloot en kan je foto's bewaren voor een speciaal gesprek met iemand.


Afmelden

Omdat Kiksex.nl gebruik maakt van credits zit je niet aan kosten verbonden wanneer je geen gebruik maakt van de site. Maak je geen gebruik meer van de website en wil je jezelf voor Kiksex.nl afmelden, dan kan dat door naar de contactpagina te gaan. Op contactpagina kan er geklikt worden op account verwijderen waardoor je account definitief wordt verwijderd. Mocht dit niet lukken, dan kan je altijd het contactformulier invullen op de website met het verzoek om je account te verwijderen.


Kiksex Reviews

    Teveel vrouwen

    Teveel vrouwen zijn aangemeld bij de site. Als je op zoek bent naar een leuke vent dan zijn deze allemaal al te druk met andere chats.

Bekijken Kiksex

Schrijf je eigen review