Shemale dating in België? Ontmoet bij Shemaledating.be de geilste Tgirls, transgenders en shemales van het land. In iedere regio is shemale sex mogelijk. Van West-Vlaanderen tot aan Limburg zijn shemales actief in België. Op dit moment is de site een van de grootste datingplatformen voor shemale dating in België. Benieuwd naar onze ervaring? Lees hier onze review.

Shemaledating.be Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Gratis 150 credits bij aanmelden en verificatie mail
  • Grote diversiteit gebruikers
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Shemaledating.be Zwakke punten

  • alleen gericht op Shemales
  • Betalen per bericht en per foto

Aanmelden

Aanmelden is een fluitje van een cent. Binnen 1 minuut ben je aangemeld en kan je contact met anderen hebben. Natuurlijk kan je ook eerst je eigen profiel aanvullen of andere profielen bekijken. Het fijne aan Shemaledating.be is dat de site grotendeels gratis te gebruiken is. Hierdoor kan je eerst kijken of de site iets voor je is voordat je gelijk aan kosten of een abonnement zit.


Prijzen

Bijna alle functies zijn gratis te gebruiken op Shemaledating.be, behalve het versturen van berichten en foto's.
Credits kan je makkelijk kopen met Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch. Hoe meer credits je per keer koopt, hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Als je een beetje overweg met een computer kan dan is de Shemaledating.be makkelijk in gebruik. Er zijn een aantal functies die je gratis kan gebruiken zoals het zoeken naar andere profielen, profielen toevoegen aan je favorieten en Mijn Matches op basis van ingestelde interesses. Hoe beter je je profiel aanvult met interesses hoe beter Shemaledating.be een profiel kan zoeken die het best bij jou past.


Afmelden

Bij de meeste datingsites kan je afmelden door naar je profiel te gaan. Bij Shemaldating.be is dit anders, hier ga je namelijk naar de contactpagina van Shemaledating.be. Hier staat een optie aangegeven om je profiel te verwijderen.

De contactpagina kan je onderaan de pagina bij de algemene voorwaarden vinden. Mocht je deze pagina niet vinden, dan kan je altijd een mail sturen naar Shemaledating.be met het verzoek tot het verwijderen van je account. Let er wel even op dat je hierbij je email aangeeft waarmee je een profiel hebt.


Shemaledating.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Shemaledating.be.

Bekijken Shemaledating.be

Schrijf je eigen review