Adultfriendfinder - De grootste erotische datingsite van de wereld!

Adultfriendfinder is één van de grootste erotische datingwebsites voor seksafspraken, daten, chatten en erotische vrienden ter wereld. Adultfriendfinder geeft aan meer dan 40 miljoen leden vanuit heel de wereld te hebben. Benieuwd wat wij van Adultfriendfinder vonden? Lees dan hier onze review!

Adultfriendfinder Sterke punten

  • Naast abonnement is het ook mogelijk om eenmalige betalingen te doen
  • Veel profielen vanuit heel de wereld

Adultfriendfinder Zwakke punten

  • Veel functies alleen mogelijk bij membership

Aanmelden

Aanmelden bij Adultfriendfinder is geheel gratis. Bij het aanmelden moet je gegevens invullen zoals geslacht, waar je naar op zoek bent, gebruikersnaam, email en wordt er persoonlijke informatie gevraagd om je profiel vorm te geven. Het leuke aan het aanmelden is dat je tijdens het aanmelden kleine voorstukjes ziet van live webcam. Nadat je je mail hebt bevestigd kan je gebruik maken van Adultfriendfinder.


Prijzen

Verschillende opties op Adultfriendfinder zijn gratis te gebruiken zoals het mee doen met foto wedstrijden, lezen van erotische verhalen, lezen van magazines en het maken van een blog. Wanneer je een profiel wil bekijken of gebruik wil maken van een live webcam dan kost dit geld. Je kan dan kiezen om onbeperkt live webcam te kijken of punten aan te schaffen. Premium leden krijgen tevens vermelding bovenaan elke ledenlijst, onbeperkt contact hebben, meer reacties geven en de mogelijkheid om miljoenen sexy foto's en video's te bekijken.

1 maand            € 49,95 per maand, maandelijks gefactureerd plus BTW
3 maanden        € 32,95 per maand, gefactureerd per kwartaal (Totaal € 98,85)

Je kan ook op een laagdrempelige manier gebruik maken van Adultfriendfinder. Je kan per profiel eenmalig betalen om deze te bekijken ook kan je voor het bekijken van een live webcamsessie betalen.
Het live bekijken van één livewebcam kost 20 punten per deelnamen.
200 punten            € 2,72
500 punten            € 5,45
1000 punten          € 9,08


Gebruik

Er zijn veel verschillende functies op Adultfriendfinder, dit kan voor het gebruik op de website verwarrend werken. Je kan op de site profielen bekijken, live webcam bekijken, op blogs praten, erotische verhalen lezen of meedoen aan foto wedstrijden.
Als je de website gebruikt krijg je soms pop-ups met voorstellen om profielen te bekijken. Je krijgt in het klein een voorproefje op het profiel. Wanneer je het profiel wil bekijken kost dit geld of moet je gouden lidmaatschap hebben.


Afmelden

Als je je account wil verwijderen is het belangrijk dat je eerst je automatische verlenging uitgeschakeld of stop gezet is.

Om je profiel te verwijderen moet je eerst inloggen op de website met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kan je klikken op de link ''mijn Account''. Deze link staat bovenaan de pagina van Adultfriendfinder.
Klik vervolgens op ''verwijder account'' in het onderdeel Beheer Account. Als je zeker bent dat je account verwijderd moet worden klik dan op ''verwijder mijn gehele account permanent''. Als je hier je wachtwoord hebt gegeven en op de knop hebt geklikt '' ja, verwijder mijn account'' is je account definitief verwijderd.


Adultfriendfinder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Adultfriendfinder.

Bekijken Adultfriendfinder

Schrijf een review