Alleenprive - Lees de review van AlleenPrive hier!

Is het altijd al een droom van je geweest om je flink te laten verwennen door een van de aller geilste vrouwen uit Nederland? Wil je na het werk of na een lange werkweek tot rust komen? Dan ben je bij Alleen Privé op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal geile vrouwen, die gewillig zijn om jou te verwennen en om zelf verwend te worden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de locatie, deze gewillige vrouwen kunnen je privé ontvangen in de chat, dus lekker vanuit jullie eigen huis prive chatten. Deze vrouwen weten precies wat een man van hen verwacht en weten precies hoe ze deze mannen dan ook seksueel moeten verwennen. Deze vrouwen hebben hun huis ook speciaal ingericht om mannen op seksueel gebied helemaal gek te maken. Wil je ook privé ontvangen worden door een van deze spannende dames? Meld je dan snel, eenvoudig en geheel gratis aan op deze site.

Alleenprive Sterke punten

  • Berichten zijn makkelijk te versturen
  • Dagelijks nieuwe leden
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Alleenprive Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Website is vooral gericht op sex, niet op relaties

Aanmelden

Zin in gelijk contact? Dat kan bij Alleenprive! Je bent binnen één minuut aangemeld waardoor je indien gewenst gelijk profielen kan bekijken en met andere gebruikers kan chatten. Voor het aanmelden moet je een geldig e-mailadres geven waarop je een verificatiemail krijgt. Bij het verifiëren van je mail krijg je 150 credits cadeau.


Prijzen

Bij het aanmelden en verifiëren van je mail krijg je 150 credits cadeau. Met deze credits kan je berichten, foto's en flirts naar andere gebruikers sturen. Zijn je credits op? Dan kan je makkelijk nieuwe credits kopen met iDeal, paysafecard, creditcard of telefonisch.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Op Alleenprive kan je andere profielen zoeken op de homepagina door middel van foto's. Wanneer je liever gericht zoekt kan dit op basis van ingestelde interesses zoals bijvoorbeeld geslacht, leeftijd, locatie of gebruikersnaam.

Als je je interesses invult krijg je van het systeem ook verschillende matchvoorstellen. Hier kan je profielen vinden die aan jouw voorkeuren voldoen bijvoorbeeld verschillende vrouwen van 55 jaar uit Noord Holland.


Afmelden

Afmelden gaat makkelijk via de contactpagina. Hier staat een optie om je profiel te verwijderen. Mocht je hier niet uit komen dan kan je ook altijd contact opnemen met Alleenprive. Zet in je mail dat je je profiel verwijderd wil hebben. Let hierbij wel op dat je profiel definitief verwijderd wordt en hierbij ook je credits komen te vervallen. Heb je nog credits staan? Dan kan je deze voor het verwijderen van je profiel altijd even op maken.


Alleenprive Reviews

Bekijken Alleenprive

Schrijf een review