Chatapp.nl is een van de weinige erotische datingwebsites waar de site zo makkelijk mobiel te gebruiken is. Wil jij een spannende sexchat makkelijk op je mobiel? Dat kan met Chatapp.nl! Hierdoor kan je alle gemakken gebruiken, maar heb je geen app op je beginscherm staan

Benieuwd wat wij hier van vonden? Lees hier onze review!

Chatapp.nl Sterke punten

  • Chatapp.nl is makkelijk mobiel te gebruiken
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Grote profielfoto's
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Swipen door foto's van andere gebruikers

Chatapp.nl Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Gericht op alleen erotisch contact

Aanmelden

Zin in een spannend contact? Dan kan je makkelijk en anoniem aanmelden bij Chatapp.nl. 
Bij het aanmelden hoef je alleen gegevens in te vullen zoals e-mailadres, gebuikersnaam en een wachtwoord. Je krijgt dan in je mail een bevestigingslink waarmee je ook gelijk 50 credits cadeau krijgt. Je kan er zelf voor kiezen of je je account met informatie wil aanvullen of gelijk wil gaan chatten.


Prijzen

Chatapp.nl maakt geen gebruik van een abonnement, maar gebruikt credits. 
Op deze manier zit je niet vast aan een abonnement die steeds stilzwijgend wordt verlengd, maar betaal je alleen voor wat je ook echt gebruikt. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

Hoe meer credits je per keer koopt, hoe goedkoper de credits per stuk worden.


Gebruik

Bij Chatapp.nl lijkt het net alsof je gebruik maakt van een app. De datingsite is vooral gericht op het bekijken van profielen en het chatten met andere gebruikers. Omdat Chatapp.nl zich hierop heeft gericht zijn deze opties veel beter dan bij andere vergelijkbare datingwebsites. 

Bij Chatapp kan je ook foto's van andere gebruikers liken of disliken. Wanneer je beide elkaars foto hebt geliked kan je een gesprek met elkaar beginnen. Zo kan je op een leuke manier door verschillende profielen en foto's heen gaan. 


Afmelden

Afmelden gaat heel makkelijk bij Chatapp.nl. Het opzeggen van een profiel is vooral makkelijk, omdat je niet aan een abonnement vast zit. 
Wanneer je op de website gaat naar de menubalk kan je kiezen voor klantenservice. Bij de klantenservice kan je zowel contact opnemen met Chatapp.nl om je af te melden, maar kan je ook rechtsstreeks je profiel afmelden door op de website van Chatapp.nl te klikken op: Klik hier om je af te melden bij Chatapp.nl. 

Op deze manier wordt je account afgemeld en worden daarmee ook alle credits op je account verwijderd. 


Chatapp.nl Reviews

Bekijken Chatapp.nl

Schrijf je eigen review