Chatapp - Lees hier de review van Chatapp!

Erger je je ook altijd zo wanneer je een berichtje mist van iemand? Bij Chatapp ontvang je naast een e-mail ook een pushmelding op je browser wanneer je nieuwe activiteit hebt op je profiel. Op deze manier mis je nooit een berichtje en kan je waar je ook bent makkelijk met anderen sexcontact hebben. Chatapp is een grote concurrent van Tinder op gebied van swipen van profielen. Echter Tinder kan ook gericht zijn op het vinden van relaties en liefde, Chatapp richt zich op het maken van vrijblijvende sexcontacten en sexchats waarbij anderen niet gelijk afschrikken als je over sex begint. Super handig dus. Aanmelden is helemaal gratis. Lees in onze review wat wij vonden van Chatapp.

 

Chatapp Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Grote profielfoto's
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Swipen door foto's van andere gebruikers
  • Chatapp is gemakkelijk mobiel te gebruiken

Chatapp Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Gericht op alleen erotisch contact

Aanmelden

Chatapp is een erotische site die zich richt op erotisch en online contact met anderen. Iedereen die op zoek is naar een spannende en lekkere chat kan zich bij Chatapp aanmelden. Chatapp richt zich vooral op het mobiel gebruik en is hierin innoverend. Ben je op zoek naar een site die zich vooral richt op sexchat? Dan is Chatapp iets voor jou! 

Zin in een spannend contact? Dan kan je makkelijk en anoniem aanmelden bij Chatapp. 
Bij het aanmelden hoef je alleen gegevens in te vullen zoals e-mailadres, gebuikersnaam en een wachtwoord. Je krijgt dan in je mail een bevestigingslink waarmee je ook gelijk 50 credits cadeau krijgt. Je kan er zelf voor kiezen of je je account met informatie wil aanvullen of gelijk wil gaan chatten.


Prijzen

Chatapp maakt geen gebruik van een abonnement, maar gebruikt credits. 
Op deze manier zit je niet vast aan een abonnement die steeds stilzwijgend wordt verlengd, maar betaal je alleen voor wat je ook echt gebruikt. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

Hoe meer credits je per keer koopt, hoe goedkoper de credits per stuk worden.


Gebruik

Bij Chatapp lijkt het net alsof je gebruik maakt van een app. De site is vooral gericht op het bekijken van profielen en het chatten met andere gebruikers. Omdat Chatapp zich hierop heeft gericht zijn deze opties veel beter dan bij andere vergelijkbare websites of datingsites. 

Bij Chatapp kan je ook foto's van andere gebruikers liken of disliken. Wanneer je beide elkaars foto hebt geliked kan je een gesprek met elkaar beginnen. Zo kan je op een leuke manier door verschillende profielen en foto's heen gaan. 


Afmelden

Afmelden gaat heel makkelijk bij Chatapp. Het opzeggen van een profiel is vooral makkelijk, omdat je niet aan een abonnement vast zit. 
Wanneer je op de website gaat naar de menubalk kan je kiezen voor klantenservice. Bij de klantenservice kan je zowel contact opnemen met Chatapp om je af te melden, maar kan je ook rechtsstreeks je profiel afmelden door op de website van Chatapp te klikken op: Klik hier om je af te melden bij Chatapp. 

Op deze manier wordt je account afgemeld en worden daarmee ook alle credits op je account verwijderd. 


Chatapp Reviews

Bekijken Chatapp

Schrijf een review