• Het enige voordeel aan Flirt mee is dat het gratis te gebruiken is. Website is zeer verouderd en de website is niet prettig in gebruik Het laden duurt erg lang waardoor je eigenlijk al geen zin hebt om de site te gebruiken

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  laden duurt lang en website is oud

  Door Geer op 14 augustus 2020 Reageer
 • Leuke datingsite, maar ik heb helaas nog niemand mogen ontmoeten..Toch 4 sterren ondanks dat

  Door Els op 4 augustus 2020 Reageer
 • Slecht - Review over Bullchat.nl

  Geen bullchat maar bullshit.. Steeds meer fake profielen en je hebt helemaal niet meer altijd toegang.. slechte site

  Zwakke punten
  je kan niet altijd inloggen veel fake profielen steeds meer functies kosten voortaan geld

  Door Sander op 31 juli 2020 Reageer
 • GOED! - Review over Chatapp.nl

  Goede ervaringen mee, Goede vervanger voor tinder

  Door Maurice op 22 juli 2020 Reageer
 • leuke site - Review over Ouderenflirt.nl

  Ik zie mijn kleinkinderen altijd tinder gebruiken en dacht lijkt me ook leuk om te doen want ik ben eenzaam. Nu had ik gevraagd aan mijn kleinkinderen of ze een account aan wilde maken en toen lachte ze dat tinder alleen voor jonge mensen was. Toen waren ze op zoek gegaan naar een site van meer mijn leeftijd en kwamen ze op ouderenflirt. Nu kan ik net als hun door foto's heengaan zoals hun zeggen swippen. Aanrader

  Sterke punten
  Swippen

  Zwakke punten
  Geen

  Door Carel op 2 juli 2020 Reageer
 • ik kan de site in een paar woorden samenvatten: Lekker sexting met lekkere vrouwen. Ik zeg top zeker doen

  Sterke punten
  Lekkere mokkeltjes

  Zwakke punten
  geen minpunten

  Door C op 30 juni 2020 Reageer
 • Leuke mannen - Review over Chatapp.nl

  Op de site zijn leuke mannen te vinden. Ook vind ik het fijn dat je gebruik maakt van een site maar toch de fijne functies hebt van een app. Hierdoor hoef je geen app te instaleren zodat iedereen gelijk weet dat je op chatapp zit. chatapp heeft betere chat functies dan andere datingsites waardoor mijn voorkeur zeker uit gaat naar chatapp

  Door Merel M. op 29 juni 2020 Reageer
 • Wouw! - Review over Lexa.nl

  Super leuk artikel gelezen voor tips voor vrouwen. Ik moet zeggen dat ik best veel van mij eigen in herken... Vaak teveel bezig met wat anderen vinden en daardoor ook te kritisch over de vent. Misschien dat ik inderdaad de mannen op Lexa wat meer kansen moet geven als ze mij benaderen. Vind Lexa trouwens ook een leuke site waar je vaak genoeg benaderd wordt maar ook weer niet teveel.

  Door Lena op 26 juni 2020 Reageer
 • Gans tevereden over de site. Leuke advertenties en fijn dat alles vrijblijvend is. Zowel het chatten als je aanmelding. Soms zit ik een hele avond advertenties of profielen te kijken en soms heb ik behoefte om contact te hebben.

  Door L. op 25 juni 2020 Reageer
 • Zit op meerdere datingsites maar ik vind het bij deze site fijn dat je vrijblijvend je foto's kan posten. Ook kan je hier lekker een beetje stout zijn zonder dat je gelijk raar wordt aangekeken. Ik vind het een super fijne site en ook fijn dat je gratis advertenties kan plaatsen.

  Door Angela op 23 juni 2020 Reageer
 • Fijn dat je bij chatap niet gelijk vast zit aan een abonnement. Ook heb ik bij mijn inschrijving een aantal berichten gratis gekregen. Kon hierdoor een aantal vrouwen benaderen die me wel leuk leken. Een vrouw reageerde niet dus dat was wel zonde van mijn bericht. De andere reageerde gelukkig wel, was ook wel benieuwd verder dus een aantal berichten bij gekocht. Moet zeggen dat de gesprekken leuk zijn en ik ook meerdere leuke vrouwen ben tegengekomen, ook daar leuke gesprekken mee gehad. Alleen maar goede ervaringen. Ik zou alleen niet teveel berichten tegelijk naar 1 dame sturen want je hebt kans dat ze niet reageren omdat ze je denk ik niet leuk vinden? Iemand ervaring mee dat dames niet reageren op je berichtje of moet ik mijn toenadering veranderen?

  Door Karel op 2 juni 2020 Reageer
 • Gewillige vrouwen, lekker om te bekijken

  Door Huub op 25 maart 2020 Reageer
 • Leuk - Review over Ouderevrouwen.nl

  Ik vind het erg leuk dat de site zich richt op oudere vrouwen. Er zitten ook wat jongere bloempjes bij maar dat is ook wel leuk voor de afwisseling om te zien. Verder kan je goede gesprekken met deze vrouwen hebben en je goed vermaken op de site. Als je niet wil betalen hoef je niet te betalen want je kan gratis op de site rondkijken.

  Door Cor op 25 maart 2020 Reageer
 • Leuk dat je zelf een advertentie kan maken en dat mensen er dan op reagerne. Krijg best veel aandacht van mannen dus best goed voor je zelfvertrouwen. Ook wel leuk dat er everschillende mensen zijn zoals oud en jong zo kan je beetje afwisselen van gesprekstof. Veel ouderen praten toch een beetje anders dan de jongere mensen, leuke afwisseling

  Door Lieke op 20 maart 2020 Reageer
 • LEkkere vrouwen en ze zijn niet de flauwste om foto's van zichzelf te laten zien

  Door . op 4 maart 2020 Reageer
 • Teveel vrouwen - Review over Kiksex.nl

  Teveel vrouwen zijn aangemeld bij de site. Als je op zoek bent naar een leuke vent dan zijn deze allemaal al te druk met andere chats.

  Door Tina op 21 februari 2020 Reageer
 • Na veel verschillende datingsites te hebben geprobeerd uitgekomen bij pepper. Ik moet zeggen dat het zoeken van profielen een stuk leuker wordt dan wanneer je eindeloos dezelfde verhalen moet lezen. Ook vind ik het leuk dat je naast de standaart foto's ook foto's kan toevoegen die je zelf hebt gemaakt. Ik fotografeer veel uit mijn eigen leven dus dat vind ik super fijn dat ik die kan gebruiken in mijn collage zodat andere die zien.

  Door C. op 12 februari 2020 Reageer