Ouderenflirt - Lees onze review van Ouderenflirt

Ouderenflirt is een online site bedoelt voor oudere mensen. Veel leden van Ouderenflirt zijn op zoek naar een contact of juist een spannend avontuurtje. De leeftijden lopen uiteen van 25 tot wel 75+. Bij Ouderenflirt is het erg makkelijk om een leuke man of vrouw te vinden om contact mee te maken. Naast het versturen van berichtjes kan je ook flirts of foto's naar elkaar sturen. Op deze manier leer je elkaar nog beter kennen. Dus ben jij ook op zoek naar een spannende flirt of een leuke contact met een luisterend oor? Zoek dan niet langer en meld je vandaag nog gratis aan. 

Aanmelden bij Ouderenflirt is super snel en makkelijk. Zo richt Ouderenflirt zich speciaal op de doelgroep ouderen, waardoor het aanmelden extra makkelijk is voor zowel jongeren als ouderen. Zo heb je door middel van de aanmeldknop op Ouderenflirt al een account aangemaakt binnen 1 minuut. Je hebt hiervoor alleen gegevens nodig zoals een e-mail, wachtwoord,geboortedatum en natuurlijk een zelfverzonnen gebruikersnaam. Gebruik een leuke nickname wat je profiel extra opvallend maakt voor andere leden. De meeste gebruikers die aangemeld zijn bij Ouderenflirt zijn ouder dan 50 jaar. Het kan zijn dat er jongere gebruikers zich hebben aangemeld, omdat ze op ouderen vallen. Wacht dus niet langer en check vandaag nog Ouderenflirt.

Ouderenflirt Sterke punten

  • Duidelijke doelgroep van gebruikers
  • Foto's sturen naar elkaar
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Grote profielfoto's
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Swipen door foto's van andere gebruikers
  • Ouderenflirt is makkelijk mobiel te gebruiken

Ouderenflirt Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Gericht op alleen oudere gebruikers

Aanmelden

Aanmelden bij Ouderenflirt spreekt voor zich en gaat super makkelijk en snel. Op de website staat een knop met meld je aan. Door het aanmelden bij Ouderenflirt zo makkelijk te maken kunnen ook ouderen zich super makkelijk en zonder problemen aanmelden. Zo kan je met de aanmeldknop op Ouderenflirt al een account aanmaken binnen 1 minuut. Je hebt hiervoor alleen gegevens nodig zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, email en natuurlijk je geboortedatum. Dit omdat je voor het aanmelden bij Ouderenflirt 18 jaar en ouder moet zijn. De meeste gebruikers zijn ouder dan 50 jaar dus dat zit wel goed bij Ouderenflirt. Je kan jezelf ook aanmelden wanneer je jonger dan 30 jaar bent. Bijna gelijk ontvang je in je mail een bevestigingsmail. Met het bevestigen van je mailadres krijg je 100 credits cadeau.


Prijzen

Ouderenflirt maakt gebruik van betalen met credits. Zo zit je niet vast aan een abonnement dat steeds stilzwijgend wordt verlengt, maar betaal je alleen voor wat je gebruikt. Zo kan je periodes minder gebruik maken van de site zonder dat je door blijft betalen voor je abonnement en komt te zitten met hoge kosten.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

De credits zijn te betalen met op verschillende manieren zoals Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.


Gebruik

Ouderenflirt is een erotische website waar je vooral oudere gebruikers op vindt. Je kan op de website op verschillende manieren naar andere gebruikers zoeken, zoals op uiterlijk, leeftijdsgroep of op locatie. 
Zo hebben veel ouderen een gratis sex advertentie aangemaakt waarin ze andere gebruikers hopen te triggeren om hen een berichtje te sturen. 

Het versturen van een bericht, foto of flirt kost 50 credits. Bij veel chat- en datingwebsites kan je geen foto's naar elkaar sturen, dus deze optie is een groot toevoeging voor in je privechats met andere leden. Zo kan je spannende chats hebben en deze spannender maken door foto's naar elkaar te sturen.


Afmelden

Omdat je als gebruiker betaald met credits kan je makkelijk je profiel verwijderen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kosten door blijven lopen. Als je even geen gebruik van je profiel wil maken kan dit zonder dat dit je geld blijft kosten. Toch geen interesse meer in een profiel bij Ouderenflirt? Dan kan je je afmelden op de contactpagina van de website. Op de contactpagina van Ouderenflirt staat een optie om je profiel te verwijderen.


Ouderenflirt Reviews

Bekijken Ouderenflirt

Schrijf een review