Vanavond nog Sexcontact via Ouderensexclub? Ouderensexclub.com richt zich op zowel jonge als oudere mannen. Op Ouderensexclub.com zijn duizenden rijpe vrouwen uit jouw regio die een advertentie hebben geplaatst. Lees snel naar onze ervaring!

Ouderensexclub Sterke punten

  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Ouderensexclub Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Veel jongere profielen terwijl de site gericht is op ouderen

Aanmelden

Aanmelden gaat makkelijk en snel bij Ouderensexclub.com. Bij het aanmelden kies je een gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht, woonplaats en emailadres. Je kan gelijk beginnen met profielen bekijken en met andere praten. Om de site te gebruiken hoef je niet perse je mail te verifiëren, maar als je dit niet doet loop je wel 100 credits mis. Je krijgt namelijk 100 credits cadeau met de verificatie. Met de gekregen credits kan je de website uitproberen zonder meteen geld kwijt te zijn.


Prijzen

Ouderensexclub.com maakt gebruik van credits. Deze kan je op tal van manieren betalen zoals met Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.

Zie hieronder de prijzen van de credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Zie je een profiel die je lekker vindt maar komt het chatten je nu even niet uit? Geen probleem, je kan dit profiel kosteloos opslaan als favoriet. Op deze manier kan je profielen later makkelijk terugvinden en hebben ze misschien wel nieuwe foto's geüpload! Zeker het in de gaten houden waard. De website is zeer gebruiksvriendelijk op zowel je computer als mobiel.


Afmelden

Geen klik gevonden met andere gebruikers of liever toch een andere datingwebsite? Afmelden gaat super makkelijk en snel via de contactpagina. Bij het verwijderen van je profiel is je profiel ook echt verwijderd en hoef je niet bang te zijn voor doorlopende kosten zoals bij andere datingsites. Let wel op dat je profiel bij het verwijderen niet te herstellen is en je credits bij het verwijderen ook komen te vervallen.


Ouderensexclub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ouderensexclub.

Bekijken Ouderensexclub

Schrijf je eigen review