Sexadvertenties - Lees onze review van Sexadvertenties

Lees hier onze review over Sexadvertenties. Sexadvertenties is de grootste en populairste erotische site van Nederland waar je gratis seksadvertenties kan plaatsen. Op Sexadvertenties kan je vrijblijvend jouw persoonlijke seksadvertentie plaatsen voor zowel mannen als vrouwen. De gebruikers op Sexadvertenties komen uit Nederland en België en zijn van alle leeftijdscategorieën. Lees hier onze review en ervaringen van echte gebruikers over Sexadvertenties.

Sexadvertenties Sterke punten

  • Goede persoonlijke matches
  • Gratis advertentie plaatsen
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Veel gebruikers

Sexadvertenties Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Aanmelden

Aanmelden bij Sexadvertenties is erg eenvoudig. Je vult simpelweg het aanmeldformulier in en dient daarna je account te bevestigen. Zodra je je account bevestigd hebt krijg je 150 credits gratis en kun je aan de slag met het invullen van jouw persoonlijke Sexadvertentie. Aanmelden is trouwens ook gratis dus je kunt het gewoon proberen zonder risico. Bekijk vandaag nog gratis deze site en kom erachter of de leden aan jouw wensen voldoen.


Prijzen

Aanmelden bij Sexadvertenties is helemaal gratis. Je betaalt alleen voor het versturen van priveberichten. Het openen van berichten is helemaal gratis. Wanneer je aangemeld bent krijg je zelfs 150 gratis credits. Op deze manier kan je de website uitproberen zonder dat het je meteen geld kost. Je betaald per berichtje of flirt 50 credits en het sturen van een cadeautje kost 150 credits. 
Je kunt op de website op tal van manieren betalen. Mocht je er nog niet uit zijn of het willen proberen, dan kun je ook telefonisch 1 berichtje kopen. Zo kun je het zonder enkel risico proberen. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Sexadvertenties is erg eenvoudig in gebruik. Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden en zodra je je aangemeld hebt is het verder allemaal erg eenvoudig. Zo kun je op je profielpagina jouw "sexadvertentie" personaliseren en meer voorkeuren opgeven. Deze pagina is te vinden bij profiel rechtsboven en dan te kiezen voor profielinstellingen. Door meer voorkeuren op te geven zul je ook betere matches ontvangen. Je ontvangt dus persoonlijke matches op basis van jouw ingevulde criteria. Zo leer je snel en eenvoudig nieuwe mensen online kennen. Mochten je matches niet genoeg zijn dan beschikt de website ook nog eens over een handige zoekfunctie. Zo kun je gemakkelijk en snel mensen vinden bij jou in de buurt! Om je kennis te laten maken met de website krijg je zelfs 150 gratis credits!


Afmelden

Wanneer je je account bij Sexadvertenties op wil zeggen kan dat door te gaan naar contact. Je kan dan met Sexadvertenties contact opnemen of je kan klikken op account verwijderen. Let op, wanneer je je account verwijderd is deze ook daadwerkelijk verwijderd en kan deze niet hersteld worden. De gekochte credits zullen dan ook met het verwijderen van het account komen te vervallen.


Sexadvertenties Reviews

Bekijken Sexadvertenties

Schrijf een review