Flirtmee - Lees hier onze review van FlirtMee

Flirtmee is een erotische datingsite die zich vooral richt op sexchats en webcam chat. Ben je op zoek naar een erotische chat, webcamchat of wil je anoniem naar andere kijken? Dit kan op Flirtmee.nl. Webcam sex of het uittrekken van de kleren is niet verplicht en geheel vrijblijvend. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees het hier!

Flirtmee Sterke punten

 • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
 • Versturen van berichten is gratis

Flirtmee Zwakke punten

 • Betalen per minuut voor webcam
 • Teveel opties op de website waardoor het onoverzichtelijk wordt
 • Veel reclame op de website

Aanmelden

Aanmelden kan zowel met als zonder het aanmaken van een profiel. Echter wanneer je gebruik wil maken van het gratis versturen van berichten is het aanmaken van een profiel noodzakelijk. Dit is niet erg want zelfs het aanmaken van een profiel is gratis.  Het aanmelden bij Flirtmee gaat makkelijk en snel en is binnen 2 minuutjes gepiept. Wanneer je mail geverificeerd is kan je gebruik gaan maken van Flirtmee en gratis berichten sturen.


Prijzen

Een profiel is 100% gratis. Je meld je gratis aan, blijft gratis lid en kan gratis berichten versturen. Echter wanneer je wilt webcamen of chatten met anderen dan moet je betalen. De kosten zijn verschillend maar voor bijvoorbeeld een webcamchat wordt je doorgestuurd naar Flirt24. Hier zijn de kosten voor webcammen 0.70 per minuut en voor een gesprek 0.80 per minuut.


Gebruik

Wanneer je je aanmeld bij Flirtmee ontvang je een mail om je profiel te bevestigen. In deze mail geeft Flirtmee advies om je profiel beter zichtbaar te maken. Daarnaast geeft Flirtmee ook aan dat mannen beter als profielfoto geen geslachtsdelen kunnen instellen. Dit geeft aan dat Flirtmee de gebruikers helpt om hun profiel zo optimaal mogelijk te maken. Flirtmee is een datingsite die vooral gericht is op sex en niet op het verkrijgen van relaties. Een nadeel van het gebruik van Flirt mee is dat de site door het gratis gebruik vol staat met reclame. Ook zijn niet alle functies op de site gratis te gebruiken, omdat je vaak door te klikken op deze functies wordt doorverwezen naar een andere site waar je wel moet betalen. Wij vonden dit erg verwarrend waardoor je vaak niet goed meer door had op welke site je precies zal en wat de kosten hiervan waren. 


Afmelden

Wanneer je aangemeld bent bij Flirtmee kan je ook je account makkelijk verwijderen. Niet helemaal duidelijk? Geen probleem wij helpen je hier mee.

Wanneer je bent ingelogd ga je naar 'Flirtmee profielen site'. Ga vervolgens naar settings. Een menu is nu zichtbaar waarna je kan klikken op 'Privacy'. Hier kan je instellen hoe anoniem je op de site wil zijn zoals wie je foto's, vrienden en blogs mag zien. Als laatste optie staat hier ook Wie kan mijn profiel bekijken (of account verwijderen), Hier kan je kiezen account verwijderen. Let wel op dat je nog drukt op bevestigen, anders worden je instellingen niet opgeslagen en dus je profiel niet verwijderd.


Artikelen over Flirtmee

Flirtmee? Lees hier 3 alternatieven

Met de komst van internet wordt het steeds makkelijker om online iemand te versieren. Dit kan vaak vanuit huis waardoor je in een café niet moed en moeite hoeft te steken om iemand te versieren. Hoewel een groot deel van deze datingsites het doel hebben een nieuwe relatie zijn er ook veel datingsites die zich richten op pikantere bedoelingen. Je hebt hier dan verschillende opties in zoals e ... [...]

Flirtmee Reviews

  beerput en gevaarlijke chat door admins die prive dingen misbruiken

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam’s terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer.

  admins maken chatters zwart in prive van andere chatters

  Sterke punten
  geen is 1 beerput

  Zwakke punten
  zo waardeloze chat dat nog geen ster waardig is

  Gratis maar niet mijn keuze

  Het enige voordeel aan Flirt mee is dat het gratis te gebruiken is. Website is zeer verouderd en de website is niet prettig in gebruik
  Het laden duurt erg lang waardoor je eigenlijk al geen zin hebt om de site te gebruiken

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  laden duurt lang en website is oud

Bekijken Flirtmee

Schrijf een review