Passie Chat review - spannende flirts met leuke meiden

PassieChat is een van de grootste chat en datingsites van Nederland waar iedereen ouder dan 18 jaar zich kan aanmelden, die op zoek is naar erotisch contact. Vind je het fijn om sociaal contact te hebben? Wil je graag je stoute fantasieën met anderen delen, flirten met anderen en misschien nog wel veel meer? Dan ben je bij PassieChat op het juiste adres. Passiechat biedt je namelijk een veilige en discreet platform waar je erotische chats kan beginnen of stoute berichtjes en foto's kan sturen naar andere profielen. Lijkt dit je geil en leuk? Wil je het liefst vanavond nog ondeugende PassieChat flirts versturen of ontvangen? Meld je dan helemaal gratis aan bij Passiechat.

Passie Chat Sterke punten

  • gratis aanmelden
  • Credits cadeau bij je aanmelding
  • Leuke profielen te vinden

Passie Chat Zwakke punten

  • Slechte klantenservice
  • Je gaat snel door je credits heen

Aanmelden

Iedereen die spannend contact en flirts met vreemden wil hebben kan terecht bij Passiechat. Wanneer je ouder bent dan 18 jaar kan je jezelf al aanmelden. Bij passiechat kan je ondeugende fantasieën met elkaar delen waarbij je ook foto's naar elkaar kan sturen. Het aanmelden bij Passiechat is gratis, hierdoor kan je gratis een kijkje nemen of de site bij jou past en of andere gebruikers in jouw smaak vallen. Bij je aanmelding krijg je nu tijdelijks 5 credits gratis. Op deze manier wil Passiechat stimuleren dat je site uitprobeert en wellicht verleid wordt om intensief gebruik te maken van Passiechat. Bij Passiechat betaal je met credits en hoef je niet bang te zijn om aan een abonnement vast te zitten. Dit is een groot voordeel wanneer je sporadisch een uitlaatklep nodig hebt online of gebruik wil maken van de site. Zo zit je niet maandelijks aan kosten vast en betaal je alleen wanneer je Passiechat gebruikt. 

Voor je aanmelding hoef je niet veel gegevens van jezelf in te vullen. Op deze manier blijf je zo anoniem als je zelf wil. Zo heb je alleen een zelfverzonnen gebruikersnaam, wachtwoord en een emailadres nodig. Als je drukt op gratis aanmelden wordt er automatisch een bericht naar je email gestuurd om je aanmelding te bevestigen. Heb je deze bevestigd dan kan je gelijk van start gaan met Passiechat en op zoek gaan naar dates. Doordat je 5 credits gratis krijgt bij je registratie, hoef je ook niet gelijk ergens voor te betalen als je bepaalde functies op Passiechat gebruikt. 


Gebruik

Passiechat is overzichtelijk en makkelijk voor iedere leeftijd te gebruiken. Zo spreken de funties op de site voorzich. Als je op de homepagina van Passiechat bent nadat je bent ingelogd zie je waar je andere gebruikers kan zoeken en contact mee kan opnemen. 

Ben je op zoek naar een specifieke gebruiker dan kan je gebruik maken van de verschillende zoekfilters op de site. Mocht je problemen hebben met de site dan kan je contact opnemen met de klantenservice op de site. De klantenservice streeft er naar om binnen 72 uur een reactie te geven.  Dit blijkt in de praktijk niet altijd het geval, blijkt uit onze tests en klachten van gebruikers van Passiechat. Een ander voordeel aan Passiechat is dat je kan aangeven hoeveel tijd je maximaal op de site wil besteden. Mocht je over deze tijd heen zitten, dan wordt het account geblokkeerd in de zelf ingestelde site. Zo hoef je als gebruiker niet bang te zijn dat je teveel tijd besteed aan Passiechat. 


Kosten

Zoals net al is aangegeven kan je jezelf gratis inschrijven bij Passiechat. De site is grotendeels gratis te gebruiken, echter wanneer je berichten of smileys naar anderen wil versturen kost dit credits. Deze credits kan je op de site kopen met een creditcard of iDeal. Hieronder zijn de verschillende creditbundels met de prijzen weergeven. 

XSMALL

50 credits

10 berichten / €1,30 per bericht

€13,00

SMALL

100 credits

20 berichten / €1,25 per bericht

€25,00

MEDIUM

170 credits

34 berichten / €1,15 per bericht

€39,00

LARGE

375 credits

75 berichten / €1,00 per bericht

€75,00

XLARGE

695 credits

139 berichten / €0,90 per bericht

€125,00

 


Uitschrijven

Mocht Passiechat je niet bevallen of de kosten te hoog oplopen waardoor je liever kiest voor een andere datingsite of een datingsite met een abonnementsvorm dan kan je je makkelijk afmelden. Een groot voordeel bij het uitschrijven van Passiechat is dat je niet bang hoeft te zijn dat je doorlopende abonnementskosten hebt. Zo kan je dus zonder angst of consequenties je profiel bij Passiechat opzeggen. 

Ga naar het menu en ga naar de instellingen. Hier kun je dan onderaan op de pagina klikken op het tabje “mijn account verwijderen". 


Passie Chat Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Passie Chat.

Bekijken Passie Chat

Schrijf een review