Flirtmee.nl is een erotische datingwebsite die zich vooral richt op sexchats en webcam chat. Ben je op zoek naar een erotische chat, webcamchat of wil je anoniem naar andere kijken? Dit kan op Flirtmee.nl. Webcam sex of het uittrekken van de kleren is niet verplicht en geheel vrijblijvend. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees het hier!

Flirtmee.nl Sterke punten

 • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
 • Versturen van berichten is gratis

Flirtmee.nl Zwakke punten

 • Betalen per minuut voor webcam
 • Teveel opties op de website waardoor het onoverzichtelijk wordt
 • Veel reclame op de website

Aanmelden

Aanmelden kan zowel met als zonder het aanmaken van een profiel. Echter wanneer je gebruik wil maken van het gratis versturen van berichten is het aanmaken van een profiel noodzakelijk. Dit is niet erg want zelfs het aanmaken van een profiel is gratis.  Het aanmelden bij Flirtmee.nl gaat makkelijk en snel en is binnen 2 minuutjes gepiept. Wanneer je mail geverificeerd is kan je gebruik gaan maken van Flirtmee.nl en gratis berichten sturen.


Prijzen

Een profiel is 100% gratis. Je meld je gratis aan, blijft gratis lid en kan gratis berichten versturen. Echter wanneer je wilt webcamen of chatten met anderen dan moet je betalen. De kosten zijn verschillend maar voor bijvoorbeeld een webcamchat wordt je doorgestuurd naar Flirt24.nl. Hier zijn de kosten voor webcammen 0.70 per minuut en voor een gesprek 0.80 per minuut.


Gebruik

Wanneer je je aanmeld bij Flirtmee.nl ontvang je een mail om je profiel te bevestigen. In deze mail geeft Flirtmee.nl advies om je profiel beter zichtbaar te maken. Daarnaast geeft Flirtmee.nl ook aan dat mannen beter als profielfoto geen geslachtsdelen kunnen instellen. Dit geeft aan dat Flirtmee.nl de gebruikers helpt om hun profiel zo optimaal mogelijk te maken. Flirtmee.nl is een datingsite die vooral gericht is op sex en niet op het verkrijgen van relaties.


Afmelden

Wanneer je aangemeld bent bij Flirtmee.nl kan je ook je account makkelijk verwijderen. Niet helemaal duidelijk? Geen probleem wij helpen je hier mee.

Wanneer je bent ingelogd ga je naar 'Flirtmee profielen site'. Ga vervolgens naar settings. Een menu is nu zichtbaar waarna je kan klikken op 'Privacy'. Hier kan je instellen hoe anoniem je op de site wil zijn zoals wie je foto's, vrienden en blogs mag zien. Als laatste optie staat hier ook Wie kan mijn profiel bekijken (of account verwijderen), Hier kan je kiezen account verwijderen. Let wel op dat je nog drukt op bevestigen, anders worden je instellingen niet opgeslagen en dus je profiel niet verwijderd.


Flirtmee.nl Reviews

 • Het enige voordeel aan Flirt mee is dat het gratis te gebruiken is. Website is zeer verouderd en de website is niet prettig in gebruik Het laden duurt erg lang waardoor je eigenlijk al geen zin hebt om de site te gebruiken

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  laden duurt lang en website is oud

  Door Geer op 14 augustus 2020 Reageer

Bekijken Flirtmee.nl

Schrijf je eigen review