Sexmetouderen.nl - Review van SexMetOuderen

Ben je al op leeftijd, maar sta je nog vollop in het leven op sexgebied, of wordt jij ook zo opgewonden van sex met ouderen? Dan is SexmetOuderen dé site die je zoekt. Sex met ouderen is niet voor iedereen weggelegd, toch is de site razend populair en melden er dagelijks nieuwe leden aan. Sex met ouderen is super spannend en opwindend en dit is terug aan de sexadvertenties van de leden. Want als je deze ziet dan weet je dat je hier een account aan moet maken. Deze rijpe ouderen maken tijd voor jou en laten je optimaal genieten. Benieuwd of wij ook zo enthousiast zijn over SexmetOuderen? Lees het gratis in onze review. 

 

Sexmetouderen Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Makkelijk in gebruik
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Veel oudere vrouwelijke gebruikers

Sexmetouderen Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Weinig jongere vrouwelijke gebruikers

Aanmelden

Iedereen kan aanmelden bij Sexmetouderen.nl. Wel zijn de gebruikers bij Sexmetouderen voornamelijk oudere gebruikers. Wanneer je je wil aanmelden bij Sexmetouderen.nl moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Bij het inschrijven krijg je 50 credits cadeau. Als je je mail activeert krijg je nog eens 100 credits cadeau waardoor je een totaal van 150 credits krijgt! 


Prijzen

Met het aanmelden van de site begin je met 150 credits.
Wanneer je credits op zijn en je meer berichten of foto's wil sturen kan je op de website credits kopen. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Het voordeel aan het kopen van credits is dat je alleen betaald wat je gebruikt. Hierdoor zijn de kosten vaak een stuk lager dan bij een abonnement wat ook nog vaak moeilijk op te zeggen is.


Gebruik

De wesbite Sexmetouderen.nl maakt gebruik van credits. Met deze credits kan je berichten, foto's, flirts en virtuele cadeau's sturen. Het is afhankelijk van wat je stuurt hoeveel credits je nodig hebt. Je kan gratis alle gebruikers van Sexmetouderen bekijken. Met de gratis credits kan je zelfs een paar berichten gratis sturen. Op deze manier kan je kijken of er een leuke match is en deze gebruiker zelfs aanspreken. 


Afmelden

Sexmetouderen.nl maakt geen gebruik van een abonnement, waardoor het voor de gebruiker makkelijk is om een profiel te verwijderen. Mocht er op de site Sexmetouderen.nl geen leuke match bij zitten en wil je daarom je account  verwijderen, dan kan dit via de contact pagina. Deze pagina is te vinden onderaan de website. Je kan je profiel verwijderen door het contactpagina in te vullen of door te klikken op : wil je je account verwijderen? Klik dan hier.


Sexmetouderen Reviews

Bekijken Sexmetouderen

Schrijf je eigen review