Sexmetouderen - Review van SexMetOuderen

Ben je al op leeftijd, maar sta je nog vollop in het leven op sexgebied, of wordt jij ook zo opgewonden van sex met ouderen? Dan is SexmetOuderen dé site die je zoekt. Sex met ouderen is niet voor iedereen weggelegd, toch is de site razend populair en melden er dagelijks nieuwe leden aan. Sex met ouderen is super spannend en opwindend en dit is terug aan de sexadvertenties van de leden. Want als je deze ziet dan weet je dat je hier een account aan moet maken. Deze rijpe ouderen maken tijd voor jou en laten je optimaal genieten. Benieuwd of wij ook zo enthousiast zijn over SexmetOuderen? Lees het gratis in onze review. 

 

Sexmetouderen Sterke punten

  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Makkelijk in gebruik
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken
  • Veel oudere vrouwelijke gebruikers

Sexmetouderen Zwakke punten

  • Betalen per bericht
  • Weinig jongere vrouwelijke gebruikers

Aanmelden

Iedereen kan aanmelden bij Sexmetouderen. Wel zijn de gebruikers bij Sexmetouderen voornamelijk oudere gebruikers met een leeftijd van 50+. Wanneer je je wil aanmelden bij Sexmetouderen moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Bij je inschrijving krijg je als nieuwe gebruiker 50 credits cadeau. Als je je mail activeert krijg je nog eens 100 credits cadeau waardoor je een totaal van 150 credits krijgt! Deze credits kan je gebruiken om de site optimaal en gratis uit te proberen. De meeste functies zijn gratis waardoor je niet snel je credits verbruikt. 


Prijzen

Met het aanmelden van de site begin je met 150 credits. Deze credits gebruik je voor het versturen van priveberichten naar andere gebruikers. 
Wanneer je credits op zijn en je meer priveberichten of foto's wil sturen naar andere gebruikers kan je op de website credits bijkopen. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

Het voordeel aan het kopen van credits is dat je alleen betaald wat je gebruikt. Hierdoor zijn de kosten vaak een stuk lager dan bij een abonnement wat ook nog vaak moeilijk op te zeggen is.


Gebruik

De wesbite Sexmetouderen maakt gebruik van credits. Met deze credits kan je priveberichten, foto's, flirts en virtuele cadeau's sturen naar andere leden. Het is afhankelijk van wat je stuurt hoeveel credits je nodig hebt. Je kan gratis alle gebruikers die aangemeld zijn bij Sexmetouderen bekijken, zelfs het bekijken van sex advertenties of het lezen van gekregen berichten is gratis! Met de gratis credits kan je zelfs een paar priveberichten gratis naar andere leden sturen. Op deze manier kan je kijken of andere leden benaderen en kijken of er een leuke match is. 


Afmelden

Sexmetouderen maakt geen gebruik van een abonnement, waardoor het voor de gebruiker makkelijk is om een profiel te verwijderen. Mocht er op de site Sexmetouderen geen leuke match bij zitten en wil je daarom je account  verwijderen, dan kan dit via de contact pagina. Deze pagina is te vinden onderaan de website. Je kan je profiel verwijderen door het contactpagina in te vullen of door te klikken op : wil je je account verwijderen? Klik dan hier.


Sexmetouderen Reviews

Bekijken Sexmetouderen

Schrijf een review