AshleyMadison - Meer Spanning in je leven!

Verveel je je of ben je op zoek naar een beetje aandacht van anderen? Bij AshleyMadison vindt je allerlei affaires en kan je discreet getrouwd daten. Benieuwd naar onze ervaring? Lees in onze review wat wij tegen kwamen en hoe wij AshleyMadison ervaarde!

Ashleymadison Sterke punten

  • Profielen kunnen gratis bekeken worden
  • Veel profielen vanuit heel de wereld
  • Wordt discreet van je creditcard afgeschreven en niet als Ashleymadison.com

Ashleymadison Zwakke punten

  • Eenmalige activatiekosten bij het kopen van credits
  • Sommige profielen niet in het Nederlands
  • Website is niet geheel Nederlands

Aanmelden

Ashleymadison is een internationaal gevestigd bedrijf waar gebruikers van de hele wereld zijn aangemeld. Hierdoor is ondanks als je je instellingen instelt op Nederlands het aanmeldformulier en de website gedeeltelijk in het Engels. Je kan na het aanmelden de instellingen veranderen naar Nederlands bij Manage profile. Hierdoor worden sommige delen van de website Nederlands, echter blijven gedeeltes ook in het engels. Verder gaat het aanmelden super makkelijk en snel door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen en eventueel je profiel aan te vullen met informatie en foto's.

Aanmelden Ashley Madison

Omdat Ashley Madison zich richt op affaires is anonimiteit en discreet daten super belangrijk. Gebruik daarom nooit je eigen prive of zakelijke emaildres. Om je op een leuke manier anoniem te laten zijn heeft Ashley Madison extra functies toegevoegd bij je profiel. Zo kan je je gezicht onherkenbaar maken of een masker toevoegen bij je profielfoto. De foto's van leden zijn niet zichtbaar voor gratis leden. Dit heeft Ashley Madison gedaan om leden te beveiligen tegen nieuwsgierige eenmalige leden. Denk bijvoorbeeld aan die nieuwsgierige buurvrouw of je wantrouwende vriendin. Voordat zij erachter komen wie er op de site aangemeld is moeten ze eerst een betaald lidmaatschap aanschaffen. 


Prijzen

Voor het versturen van berichten moet je credits betalen. Deze kan je op de site kopen bij Buy Credits.
Credits kan je kopen in verschillende pakketten. Hoe groter je pakket hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Basic pakket      je betaald per credit € 0,49    100 credits      € 49,00
Classic pakket   je betaald per credit € 0,30    500 credits      € 149,00
Elite pakket        je betaald per credit € 0,25   1000 credits     € 249,00

Let op: bij het betalen van de credits wordt er eenmalig € 19,00 als activatie afgeschreven.
Als je per creditcard betaald wordt dit niet afgeschreven als Ashleymadison, maar wordt het bedrag discreet afgeschreven zodat dit door andere niet te zien is.

 


Gebruik

Op Ashley Madison kan je je profiel zoveel aanvullen als je zelf wil. Daarnaast kan je ook kiezen om een profielfoto in te stellen van jezelf of een gedeelte van je lichaam. Het is erbij dan ook mogelijk om de foto zo onduidelijk als je zelf wil te maken. Zo worden er bijvoorbeeld pixels verwijderd bij de hele foto of een deel van de foto. Wil je liever toch dat je een beetje zichtbaar bent en op een andere manier je identiteit verbergen? Je kan ook een masker over je foto doen. Zo zijn er verschillende maskers in te stellen zoals een masker van kant of met een leuke vorm. Dit masker kan je groter of kleiner maken zodat het passend wordt op jouw toegevoegde foto. Hierdoor kan je zo anoniem als je zelf wil op de website zijn. 

Verkapte foto instellen Ashley madison

Berichten en reacties sturen 

Verder kan je op de website naar andere gebruikers zoeken en ze eventueel berichten sturen. Voor het versturen van berichten moet je wel credits betalen.
Bij je aanmelding kan je instellen hoe je wil antwoorden op andere leden. Zo kan je makkelijk een automatisch antwoord kiezen of een eigen reactie maken. Het voordeel aan een standaart antwoord is dat je geen moeite en tijd hoeft te steken om iets te verzinnen. Leuker is natuurlijk wel als je een eigen reactie verzint. Op deze manier kan je andere leden verrassen en zien dat je er moeite voor doet. Niks is natuurlijk fijner dan wanneer iemand moeite in jou steekt en niet dat je een van de 100 leden bent die ze benaderd hebben voor een snelle korte affaire. 

Antwoorden op Ashley Madison

Zoeken naar andere leden 

Dan komt het spannendste gedeelte, zoeken naar die felbegeerde affaire of discrete chat. Met de zoekfunctie op de website kan je makkelijk zoeken op bijvoorbeeld leeftijd, afstand van jou of zelfs provincie waarin degene woonachtig moet zijn. Doordat Ashley Madison een internationale datingsite is kan je ook plaatsen instellen zoals Nederland en België. Dus als je een businesstrip naar het buitenland hebt kan je gelijk die spannende affaire afspreken in een hotel. 

Doordat de site internationaal is en de populairiteit van de site erg snel groeit zijn er erg veel leden in de database. Hierdoor kan het erg lang zoeken zijn als je geen gebruik maakt van de zoekfilters. Zo maakt Ashley Madison geen gebruik van een matchsysteem om profielen aan elkaar te matchen. Je moet het dus echt van je eigen zoekkwaliteiten hebben en keuzes maken waarop jij je filters gaat instellen. Wel zijn de zoekfilters erg uitgebreid, zo kan je zoeken naar soort relatie, lengte, gewicht, relatiestatus van de ander of rookgewoontes. Ook kan je zoeken of andere profielen online zijn. Best handig wanneer je geen zin hebt om lang te wachten op een reactie. Heb je iemand leuks gevonden dan kan je degene een knipoogje of priveberichtje sturen. Als degene online is kan het zomaar zijn dat je snel reactie krijgt. Het versturen van berichten kost wel credits.

App

Net zoals sommige andere datingsites heeft Ashley Madison ook een mobiele App. De app is te downloaden in de Appstore en in Google Play. Een App is voor een affaire datingsite erg uniek. Zo heb je altijd het risico wanneer je partner in je telefoon kijkt dat de app zichtbaar is. Het grote voordeel aan de App is dat je de spanning van Ashley Madison ook onderweg kan ervaren. Zo kan je met de App makkelijk chatten en zoeken naar andere profielen. De app is namelijk optimaal geoptimaliseerd met je telefoon. Door de optie dat je naar profielen kan zoeken bij jou in de buurt is het dus niet meer nodig om via de site in te stellen waar je bent. Nee, op basis van je locatie krijg je alle dates naar je toegestuurd. Ook hoef je door het instellen van pushmeldingen via de app nooit meer een berichtje te missen. Daarbij is het ook wel lekker stout en spannend om betrapt te worden als ze zien dat jij op deze site aangemeld bent. 


Afmelden

Is Ashleymadison niet iets wat je zoekt of wil je toch liever tijd in je huidige relatie steken? Het afmelden bij Ashleymadison gaat makkelijk en snel. Wanneer je ingelogt bent zie je in de menubalk ''Manage profile''. Als je in manage profile bent scrol je vervolgens naar onder en zie je aan de linkerkant staan ''profiel verwijderen''.

Je kan in dit menu kiezen tussen account deactiveren of verwijderen. Wanneer je je account deactiveert is je profiel niet meer zichtbaar in de zoekresultaten en op Ashleymadison. Het makkelijke hieraan is dat je je account ook weer makkelijk kan activeren waardoor je niet heel je berichtgeschiedenis en profiel kwijt bent. Je kan hier dan klikken op profiel deactiveren.

Wanneer je er toch zeker van bent dat je je profiel wilt verwijderen, kan dit ook door te klikken op profiel verwijderen.
Je profiel is dan definitief verwijderd.


Ashleymadison Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ashleymadison.

Bekijken Ashleymadison

Schrijf een review