Verveel je je of ben je op zoek naar een beetje aandacht van anderen? Bij AshleyMadison vindt je allerlei affaires en kan je discreet getrouwd daten. Benieuwd naar onze ervaring? Lees in onze review wat wij tegen kwamen en hoe wij AshleyMadison ervaarde!

Ashleymadison Sterke punten

  • Profielen kunnen gratis bekeken worden
  • Veel profielen vanuit heel de wereld
  • Wordt discreet van je creditcard afgeschreven en niet als Ashleymadison.com

Ashleymadison Zwakke punten

  • Eenmalige activatiekosten bij het kopen van credits
  • Sommige profielen niet in het Nederlands
  • Website is niet geheel Nederlands

Aanmelden

Ashleymadison.com is een internationaal gevestigd bedrijf waar gebruikers van de hele wereld zijn aangemeld. Hierdoor is ondanks als je je instellingen instelt op Nederlands het aanmeldformulier en de website gedeeltelijk in het Engels. Je kan na het aanmelden de instellingen veranderen naar Nederlands bij Manage profile. Hierdoor worden sommige delen van de website Nederlands, echter blijven gedeeltes ook in het engels. Verder gaat het aanmelden super makkelijk en snel door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen en eventueel je profiel aan te vullen met informatie en foto's.


Prijzen

Voor het versturen van berichten moet je credits betalen. Deze kan je op de site kopen bij Buy Credits.
Credits kan je kopen in verschillende pakketten. Hoe groter je pakket hoe goedkoper de credits per stuk zijn.

Basic pakket      je betaald per credit € 0,49    100 credits      € 49,00
Classic pakket   je betaald per credit € 0,30    500 credits      € 149,00
Elite pakket        je betaald per credit € 0,25   1000 credits     € 249,00

Let op: bij het betalen van de credits wordt er eenmalig € 19,00 als activatie afgeschreven.
Als je per creditcard betaald wordt dit niet afgeschreven als Ashleymadison, maar wordt het bedrag discreet afgeschreven zodat dit door andere niet te zien is.


Gebruik

Op Ashleymadison.com kan je je profiel zoveel aanvullen als je zelf wil. Daarnaast kan je ook kiezen om een profielfoto in te stellen van jezelf of een gedeelte van je lichaam. Het is erbij dan ook mogelijk om de foto zo onduidelijk als je zelf wil te maken of is het mogelijk een masker te kiezen. Hierdoor kan je zo anoniem als je zelf wil op de website zijn.
Verder kan je op de website naar andere gebruikers zoeken en ze eventueel berichten sturen. Voor het versturen van berichten moet je wel credits betalen.


Afmelden

Is Ashleymadison.com niet iets wat je zoekt of wil je toch liever tijd in je huidige relatie steken? Het afmelden bij Ashleymadison.com gaat makkelijk en snel. Wanneer je ingelogt bent zie je in de menubalk ''Manage profile''. Als je in manage profile bent scrol je vervolgens naar onder en zie je aan de linkerkant staan ''profiel verwijderen''.

Je kan in dit menu kiezen tussen account deactiveren of verwijderen. Wanneer je je account deactiveert is je profiel niet meer zichtbaar in de zoekresultaten en op Ashleymadison.com. Het makkelijke hieraan is dat je je account ook weer makkelijk kan activeren waardoor je niet heel je berichtgeschiedenis en profiel kwijt bent. Je kan hier dan klikken op profiel deactiveren.

Wanneer je er toch zeker van bent dat je je profiel wilt verwijderen, kan dit ook door te klikken op profiel verwijderen.
Je profiel is dan definitief verwijderd.


Ashleymadison Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ashleymadison.

Bekijken Ashleymadison

Schrijf je eigen review