Second Love - Voor iedereen die op zoek is naar spanning

Stiekem overspel plegen maar toch nog gek zijn op je huidige relatie? Dit kan bij Secondlove! Second love is een datesite voor zowel mannen als vrouwen die spanning missen in hun relatie en wel eens een keer willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Secondlove geeft aan dat vaak vrouwen vreemd gaan omdat ze thuis twee belangrijke dingen missen, namelijk spanning en sex! Benieuwd naar onze ervaring? Lees hier onze review en de ervaring van echte gebruikers.

Secondlove Sterke punten

 • Abonnement wordt per maand goedkoper wanneer je voor langere tijd afsluit
 • Geheel anoniem en vrijblijvend
 • Veel mensen alleen op zoek naar spannend contact en geen relatie

Secondlove Zwakke punten

 • Abonnement is per maand vrij prijzig
 • Betaling alleen op abonnementsbasis
 • Website is vrijwel alleen te gebruiken als premiumlid

Aanmelden

Aanmelden kan je doen door een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres te kiezen. Als je dit hebt ingevuld krijg je vragen zoals waar je woont, je leeftijd, waar je naar op zoek bent en de mogelijkheid om een klein stukje over jezelf te schrijven. Als je deze informatie hebt gegeven krijg je een bevestigingsmail waarmee je je account kan bevestigen. Zonder deze bevestiging kan je geen gebruik maken van de site Secondlove.


Prijzen

Wanneer je gebruik maakt van Secondlove kan je niet alle functies gebruiken. Hiervoor moet je een premiumlid zijn. De voordelen van een Premiumlid zijn dat je berichten kan ontvangen en sturen naar andere premium leden, je dagelijks een overzicht ontvangt met leden die het beste bij jou passen, direct contact kan hebben via de chat, gebruikers kan zoeken in jouw omgeving, je eigen foto's kan beheren en bekijken van andere profielen.

Om al deze functies te gebruiken heb je een Premium lidmaatschap nodig. De kosten hiervan zijn:

Promo € 74,90 de eerste twee maanden, daarna € 74,90 per maand
Maand € 74,90 per maand
Kwartaal € 94,95 per kwartaal, dit is € 31,65 per maand
Halfjaar € 154,95 per halfjaar, dit is € 25,82 per maand

Betalingen kunnen gedaan worden met iDeal, Creditcard, Paypal of directe overboeking.


Gebruik

Secondlove is makkelijk in gebruik, omdat je weinig functies hebt. Zo heb je bovenaan de pagina verschillende functies zoals een homepagina functie en drie functies met nieuwe meldingen. Deze meldingen zijn nieuwe berichten of nieuwe bezoekjes op je profiel of nieuw ontvangen knipogen.

Aan de rechterkant van Secondlove kan je naar je eigen profiel gaan om wijzigingen of aanvullingen te doen of om andere gebruikers te zoeken in de zoekbalk. Doordat er weinig extra functies zijn is de website makkelijk in gebruik en weet je welke functie waarvoor is.


Afmelden

Toch geen interesse in een nieuwe tweede liefde of niet meer op zoek naar spanning? Geen probleem! Afmelden gaat net zo snel als aanmelden. Aan de onderkant van de website Secondlove ga je naar contact. Hier kies je ik heb een vraag over mijn abonnement. Schrijf hier: ik wil mijn account per direct verwijderen. Als je een abonnement hebt moet je hierbij ook aangeven dat je je abonnement wil stopzetten. Let op hier zit wel een opzegtermijn aan vast.

De opzegging is pas goed gedaan als je hier een bevestiging van hebt gehad.


Artikelen over Secondlove

Hoe beland je in een affaire met een ander?

Mannen hebben het vaak al in hun biologische aard, vreemdgaan. Mannen willen van nature zoveel mogelijk vrouwen verleiden en op deze manier hun mannelijkheid laten zien. Vaak zijn de mannen met veel vrouwtjes in de natuur succesvol en dat proberen mannen in de huidige maatschappij ook uit te stralen.  Niet alleen mannen gaan steeds vaker vreemd, ook vrouwen beginnen hun smaak aardig te pakke ... [...]

Secondlove Reviews

  Schandalig

  Schandalig dat er zulke websites bestaan zoals vreemdgaan en affaires.
  Ik vind dat datingsites zoals deze verbannen moeten worden! Wie gaat vreemdgaan nu stimuleren?!
  Echt absurd in wat voor wereld we leven en dat hier ook nog positieve reviews op worden geschreven!

Bekijken Secondlove

Schrijf een review