De grootste datingsite voor 50 plussers. Leden van 50liefde.nl zijn zeer actief en er worden dagelijks duizenden berichten en smiles verstuurd. Ben jij op zoek naar een leuke date, vriendschap of serieuze relatie met een andere 50plusser? Inschrijven bij 50liefde is gratis. Lees hier naar onze ervaring met 50liefde.nl.

50liefde.nl Sterke punten

  • Onbeperkt profielen bekijken
  • Partnervoorstellen vanuit 50liefde.nl
  • Percentage succesfactor zichbtbaar bij profielen

50liefde.nl Zwakke punten

  • Automatische verlenging waarna je € 39,99 per maand betaald
  • Berichten sturen alleen met een premium membership

Aanmelden

Aanmelden is gratis bij 50liefde.nl. Wanneer je je aanmeld bij 50liefde moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres invoeren. Daarnaast vul je je profiel aan met persoonsgegevens zoals geboortedatum, woonplaats, opleiding en kan je een klein stukje over jezelf typen. Als je je geboortedatum moet invoeren is het eerste geboortejaar 1979. De minimumleeftijd voor 50liefde.nl is 40 jaar. Op deze manier melden vrijwel alleen leden zich aan die ouder zijn dan 40, zo wordt de doelgroep op 50liefde beschermt.


Prijzen

Bij het aanmelden bij 50liefde.nl heb je een gratis profiel.Met een gratis profiel kan je profielen en profielfoto's bekijken, andere gebruikers zoeken en opslaan als favoriet. Wil je bij een profiel meer foto's bekijken en berichten sturen? Dan kan dit met een membership. Andere voordelen van een membership is dat je gratis professioneel consult krijgt,  onbeperkt matchgame kan spelen, onzichtbaar kan surfen en je profiel hoger in zoekresultaten verschijnt. Afhankelijk van je gekozen membership krijg je ook contactgarantie. Bijvoorbeeld bij 6 maanden krijg je 80% contactgarantie en bij 12 maanden krijg je 100% contactgarantie.

Er zijn regelmatige verschillende acties waarmee je korting kan krijgen op een membership.

Bij een Premium lite abonnement van 3 maanden betaal je            € 29,99 per maand
Bij een Premium Classic abonnement van 6 maanden betaal je     € 24,99 per maand
Bij een Premium comfort abonnement van 12 maanden betaal je   € 17,99 per maand

Let op wanneer je premium lidmaatschap afloopt, wordt deze onbeperkt verlengd en zal na afloop van je vooraf aangeschafde abonnement worden gefactureerd voor € 39,99 per maand, niet voor de actieprijs.


Gebruik

Ben je op zoek naar andere profielen? Dan kan je op basis van verschillende filters je zoekopdracht verfijnen. Zo krijg je een reeks met profielen die aan jouw wensen voldoen zoals woonplaats, leeftijd en interesses.
Wanneer je andere profielen bekijkt zie je per profiel hoeveel procent succesfactor er is met jouw profiel. Dit percentage wordt bepaald op basis van jouw profiel instellingen, de wensen van een andere gebruiker en andersom.

Heb je toch geen zin om andere profielen te zoeken? Dan kan je op 50liefde.nl verschillende partnervoorstellen zien die door 50liefde.nl zijn gekozen op basis van jouw ingestelde interesses. Wanneer je net nieuw bent op 50liefde.nl kan het even duren voordat er partnervoorstellen zijn.


Afmelden

Als je je profiel wil verwijderen is dit heel simpel.

Wanneer je naar mijn account gaat in de menubalk zie je verschillende opties tevoorschijnkomen zoals premium lidmaatschap, profiel aanpassen, instellingen en lidmaatschap en uitloggen. Als je instellingen en lidmaatschap kiest ga je naar een nieuwe pagina. Aan de linkerkant van het scherm zie je een menu met de optie profiel verwijderen. Klik op verwijder mijn profiel om je profiel te verwijderen. Let ook even op of je lidmaatschap is stopgezet. Mocht dit niet lukken dan kan je altijd contact opnemen met 50liefde.nl.


50liefde.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50liefde.nl.

Bekijken 50liefde.nl

Schrijf je eigen review