Seniorengeluk Review - Geluk speciaal voor senioren!

Ben je 50 plusser en op zoek naar geluk? Seniorengeluk is een Nederlandse datingsite voor senioren. Kom op Seniorengeluk direct in contact met andere 50 plussers die op zoek zijn naar een leuke en serieuze relatie of vriendschap. Seniorengeluk geeft aan geen gebruik te maken van fictieve-, of nepprofielen. Benieuwd of wij nepprofielen zijn tegengekomen of naar onze ervaring? Lees dan snel onze review van Seniorengeluk!

Seniorengeluk Sterke punten

  • Abonnement is ook voor een korte periode voor een redelijke prijs aan te schaffen
  • Gratis een eerste bericht sturen naar andere gebruikers
  • Met FotoZapper kan je snel door andere profielfoto's gaan
  • Geeft aan geen gebruik te maken van fictieve profielen

Seniorengeluk Zwakke punten

  • Betaling alleen op abonnementsbasis
  • Website oogt een beetje saai

Aanmelden

Je kan gratis een profiel aanmaken bij Seniorengeluk. Wanneer je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres invult kan je een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account wordt er ook een leeftijd gevraagd. Hier is de minimumleeftijd die je kan geven 45 jaar. Op deze manier zijn waarschijnlijk alle gebruikers 45 jaar of ouder, mits ze eerlijk zijn over hun leeftijd. Op deze manier is grotendeels van de gebruikers ouder dan 45 jaar en voldoet iedereen aan de wensen van elkaar.


Prijzen

Ben je nieuw bij Seniorengeluk? Dan kan je gebruik maken van een introductiekorting van 20%. Deze 20% is van toepassing op een VIP-toegang.
De voordelen van een VIP-toegang is dat je onder andere kan chatten, je berichten kan lezen, je uitgebreid kan zoeken en extra foto's in andere profielen kan bekijken.

Weet je niet zeker of een VIP-toegang iets voor je is, dan kan je instegenstelling tot andere datingsites ook kiezen voor een abonnement met korte looptijd. De VIP-toegang is aan te schaffen voor periodes van 1, 2 of 4 maanden.

Bij een abonnement van 1 maand betaal je      € 24,99 per maand

Bij een abonnement van 2 maanden betaal je  € 19,99 per maand

Bij een abonnement van 4 maanden betaal je  € 14,99 per maand

Een VIP-toegang is wanneer je meer maanden aanschaft goedkoper. Aan de hand van het gekozen abonnement verlengt Seniorengeluk automatisch je abonnement met dezelfde periode.


Gebruik

Seniorengeluk.nl is makkelijk in gebruik zelfs als je niet handig bent met een computer. Hierop heeft Seniorengeluk.nl goed ingespeeld op de doelgroep. Met een gratis lidmaatschap kan je gratis andere profielen zoeken en bekijken. Seniorengeluk.nl geeft aan dat het beste contact ontstaat wanneer je de eerste stap neemt. Om dit te stimuleren geeft Seniorengeluk.nl gratis het éérste bericht dat je in de chat naar andere profielen stuurt. Als je meer berichten wil sturen of priveberichten wil sturen dan kan dit alleen met een VIP-toegang.

Wanneer je geen zin hebt om eindeloos andere profielen te zoeken en door te gaan of weet je niet zo goed naar wat voor type je op zoek bent . Dan kan je gebruik maken van de FotoZapper. In de FotoZapper worden profielen weergeven met hun gebruikersnaam en foto. Per foto kan je aangeven of je het profiel wel of niet leuk vindt. Kan je op basis van deze profielfoto niet beslissen of het profiel aanspreekt dan kan je op de gebruikersnaam klikken en zie je het volledige profiel. Als je teruggaat naar de FotoZapper kan je kiezen of je de foto of het profiel wel of niet leuk vindt.


Afmelden

Wil je je profiel verwijderd hebben? Dan kan dit door naar je profiel icoontje rechtsboven op de website te gaan. In het tabblad uitschrijven kan je ervoor kiezen om je profiel niet meer zichtbaar te hebben voor andere gebruikers of kan je kiezen om je profiel definitief uit te schrijven. Om de uitschrijving te verwijderen heb je wel je wachttwoord nodig.

Een VIP-toegang wordt bij Seniorengeluk.nl automatisch verlengt. Wil je deze automatische verlenging of je abonnement stop zetten? Ga naar je profielicoontje rechtsboven op de website. Vervolgens kies je in het menu Account. Hier zie je de optie account-status. Als je hierop klikt kan je vervolgens kiezen om je abonnement te stoppen. Vergeet niet te klikken op bevestig want anders wordt het abonnement niet stopgezet. De resterende tijd dat je nog recht hebt op je VIP-toegang blijft staan.


Seniorengeluk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorengeluk.

Bekijken Seniorengeluk

Schrijf je eigen review