Smartsingles de datingsites voor MBO/HBO/WO - Dating op niveau

SmartSingles staat voor daten op niveau en richt zich op hoogopgeleide mensen, waarbij kennis en intelligentie een grote rol spelen bij het vinden van een partner. Onder hoogopgeleide mensen verstaat Smartsingles in tegenstelling tot andere hoogopgeleide datingwebsites ook mensen met een MBO opleiding. Wij schreven ons in bij Smartsingles en beoordeelde de website. Benieuwd naar onze review? Lees het hier snel!

Smartsingles Sterke punten

  • Abonnement is ook voor een korte periode voor een redelijke prijs aan te schaffen
  • Andere profielen zijn gratis te bekijken
  • Gratis een eerste bericht sturen naar andere gebruikers
  • Met FotoZapper kan je snel door andere profielfoto's gaan

Smartsingles Zwakke punten

  • Prive-toegang alleen mogelijk met een abonnement
  • Website oogt een beetje saai

Aanmelden

Op zoek naar een date op niveau? Aanmelden bij Smartsingles is gratis.
Wanneer je aanmeld bij Smartsingles kies je een gebruikersnaam, wachtwoord en email. Daarnaast geef je ook informatie zoals je geslacht, waar je op valt, wat je postuur is en je woonplaats. In tegenstelling tot andere datingsites van hoger opgeleide hoef je hier geen lange vragenlijst door te lopen voordat je aangemeld bent. Het voordeel hiervan is dat je sneller een account aangemaakt hebt en je er zelf voor kan kiezen hoe aangevuld je profiel is. Het nadeel hiervan is dat je geen persoonlijkheidstest hebt waar je matches mee kunt vinden en dat andere profielen niet zo aangevuld zijn.


Prijzen

Wanneer je net aangemeld bent bij Smartsingles kan je gebruik maken van een introductiekorting bij het aanschaffen van een VIP-toegang.
Met een VIP-toegang kan je onder andere chatten, berichten lezen, uitgebreid zoeken en extra foto's bekijken.

Een VIP-toegang kan je aanschaffen voor een periode van 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Deze abonnementen zijn ten opzichte van andere datingsites aanbieders voor een vrij korte periode.

Bij een abonnement van 1 maand betaal je      € 24,99 per maand

Bij een abonnement van 2 maanden betaal je  € 19,99 per maand

Bij een abonnement van 4 maanden betaal je  € 14,99 per maand

Een VIP-toegang is wanneer je meer maanden aanschaft goedkoper. Aan de hand van het gekozen abonnement verlengt Smartsingles.nl automatisch je abonnement met dezelfde periode.


Gebruik

Het gebruik van Smartsingles is simpel. Je kan gratis andere profielen zoeken en bekijken. Je kan ook gratis één bericht sturen in de chat. Wil je meer berichten sturen of een privebericht sturen? Dan kan dit alleen met een VIP-toegang.
Naast het zoeken naar andere profielen kan je ook snel door andere profielen gaan met de FotoZapper. De FotoZapper laat een profielfoto met gebruikersnaam zien waar je kunt aangeven of je het profiel leuk vindt, misschien leuk vindt of niet leuk vindt. Wanneer je meer wil weten van de persoon van een foto kan je op de gebruikersnaam klikken en zie je het profiel van degene.


Afmelden

Wil je je abonnement stopzetten? Ga dan naar je profiel icoontje rechtsboven aan de pagina. Vervolgens ga je naar Account. Bij het tabblad account-status kan je vervolgens klikken op Abonnement stoppen. Klik vervolgens op bevestig en het abonnement wordt stopgezet en wordt niet meer automatisch verlengt. Het VIP-toegang blijft voor de resterende aantal dagen dat het VIP-toegang nog geldig is staan.

Mocht je naast het stopzetten van je VIP-toegang ook je profiel verwijderd willen hebben, dan kan je deze simpel verwijderen door naar je profiel icoontje rechtsboven aan de pagina te gaan. Je kan hier kiezen om je profiel niet zichtbaar te hebben voor andere leden maar hier kan je ook je profiel definitief uitschrijven. Voor het bevestigen van het uitschrijven heb je wel je wachtwoord nodig.


Smartsingles Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Smartsingles.

Bekijken Smartsingles

Schrijf je eigen review