Grindr - Lees hier onze Review over deze populaire gratis chatsite

Grindr is het grootste internationale sociale netwerk voor homo seksuele, biseksuele, transseksuele of Queer mensen. Op Grindr zitten niet alleen Nederlanders maar gebruikers uit allerlei landen overal in de wereld. Grindr heeft een website voor informatie maar is niet te gebruiken online. Wanneer je Grindr gebruikt kan dit alleen via een App in de Appstore. Benieuwd naar onze ervaring? Lees hier onze review!

Grindr Sterke punten

  • 1 week gratis Full membership
  • Gebruikers overal ter wereld te vinden op locatie
  • Internationaal gericht

Grindr Zwakke punten

  • App is alleen in het engels
  • Betaling alleen op abonnementsbasis
  • Niet te gebruiken zonder downloaden App

Aanmelden

Als je wil aanmelden bij Grindr kan dit alleen wanneer je een App download. Deze App is op zowel Android als IOS te downloaden. Dit kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers die misschien nog niet uit de kast zijn of alleen Gridr willen uitproberen uit nieuwschierigheid of ontdekking. 
Voordat je je aan kan melden moet je akkoord gaan met verschillende voorwaarden. Om een account te maken moet je een emailadres invoeren en wachtwoord kiezen.
Omdat Grindr internationaal is is de App in het engels.


Prijzen

Als je aangemeld bent krijg je 1 week full membership gratis. Met dit membership kan je berichten naar anderen sturen, favorieten toevoegen, zijn 600 profielen van anderen te bekijken en zijn er meer zoekfuncties mogelijk.

Een XTRA membership kost:

1 maand         € 15,49
3 maanden     €28,49 ( per maand €9,49)
1 jaar              €71,99 ( per maand €5,99)

Met een Unlimited Membership kan je alle functies die bij een XTRA membership mogelijk zijn te gebruiken plus onbeperkt andere profielen bekijken, is de incognito functie zichtbaar en kan je zien wie jouw profiel heeft bekeken.

Een Unlimited membership kost:
1 maand         € 42,99 (per dag €1,43)
3 maanden     €85,99 (per maand €28,66)
1 jaar              €259,99 (per maand €21,66)

Betalingen worden gedaan via je iTunes account. Let op dat je je abonnement stop zet want deze wordt automatisch verlengt voor hetzelfde termijn.


Gebruik

Na het aanmelden kan je aangeven waar je naar op zoek bent en gegevens over jezelf invullen zoals een gebruikersnaam en profielfoto. Voor contacten kan je op zoek gaan naar gebruikers op een specifieke locatie, waar ook ter wereld. Wanneer je op vakantie bent of een tijdelijke woonplaats hebt in het buitenland kan je zo makkelijk anderen leren kennen via de App.
Als je op een locatie zoekt zie je gelijk profielfoto's van mensen die daar hun locatie hebben ingesteld.


Afmelden

Afmelden kan je doen door in de App naar je profiel linksbovenin te gaan. Op je profielpagina zie je de optie Settings staan. Wanneer je hier op klikt zie je allerlei aanpassingen die je kan doen zoals het upgraden van je profiel, wachtwoord veranderen maar ook het verwijderen van je account. Deze optie staat helemaal onderin als Delete profile. Let wel op dat je ook je abonnement stop zet.


Artikelen over Grindr

Lees hier een goed alternatief voor de gaydating APP Bullchat

De slogan van Bullchat is: ‘’Altijd toegang, altijd gratis’’. Zoals veel gebruikers weten is dit al lang niet meer zo. Na vele jaren dienst te hebben gedaan als een goede chatsite voor de gay gemeenschap lijkt Bullchat aan zijn eind te zijn. Dit is terug te zien aan de vele slechte reviews en klachten die gebruikers van Bullchat hebben. Veel voorkomende klachten zijn over h ... [...]

Grindr verwijderd filter op huidskleur

Bijna iedereen kent de populaire gay dating app Grindr wel. Sinds de #BlackLivesMatter in opkomst is gepaard met de jarenlange klachten van gebruikers, gaat Grindr de filter op huidskleur in de app verwijderen. Deze beslissing lijkt kort na aanleiding van de vele protesten in Amerika van #BlackLivesMatter te zijn genomen. Bij #BlackLivesMatter zijn momenteel in de hele wereld protesten tegen racis ... [...]

Grindr Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Grindr.

Bekijken Grindr

Schrijf je eigen review