Bullchat Review - Gratis gay chat voor iedereen

Bullchat is een chatroom voor gaymannen die op zoek zijn naar contact. Zo kan je bij Bullchat gratis deelnemen zonder eerst een profiel te hoeven maken. Bij het deelnemen van de chatroom geef je een schuilnaam, een korte beschrijving waar je naar op zoek bent en wie je zelf bent. Wanneer je dit wil kan je zelfs een foto toevoegen. Wanneer je altijd dezelfde schuilnaam aanmaakt kunnen andere gebruikers je makkelijk terugvinden in de chatroom.
Je kunt op ieder gewenst moment inloggen, er is altijd wel iemand online om mee te chatten, of dat nu een sekschat is of gewoon gezellig kletsen. Lees hier gratis onze review en kom meer te weten over onder andere gebruik, kosten en afmelden.

Bullchat Sterke punten

 • Geheel anoniem en vrijblijvend
 • Gratis chatten met anderen
 • Je hoeft niet aan te melden alleen een gebruikersnaam te kiezen

Bullchat Zwakke punten

 • Veel reclame en banners op de website
 • Geen vaste gebruikersnaam
 • Je kan geen berichten voor iemand achter laten als die niet online is

Aanmelden

Aanmelden is heel makkelijk bij Bullchat en geheel anoniem. Zo hoef je bij het aanmelden geeneens gebruik te maken van een emailadres. Om de chatroom van Bullchat binnen te gaan hoef je alleen een gebruikersnaam te kiezen. Indien gewenst kan je een omschrijving van jezelf geven en aangeven uit welke omgeving je komt. Als je dit niet wil kan je ook inloggen met alleen een gebruikersnaam.


Gebruik

Het gebruik van de website is makkelijk. Bij het inloggen kan je een gebruikersnaam kiezen en indien gewenst je woonplaats en een kleine omschrijving van jezelf geven. Op de chat zelf kan je gebruikers zoeken op basis van ingestelde locatie, op basis van foto's, op mensen die een webcam hebben of op basis van gebruikersnaam. Als je vaker in de chat komt kan het handig zijn om dezelfde gebruikersnaam te gebruiken zodat andere gebruikers je makkelijk terug kunnen vinden.  Als je een chat wil beginnen klik je een gebruiker aan en dan begin je te chatten. Verschillende gesprekken kan je terugvinden in de optie inbox.

Webcam

Het fijne aan Bullchat is dat wanneer je de chat iets gezelliger of intiemer wil maken je ervoor kan kiezen om de webcam aan te zetten. Je kan dan instellen dat die voor iedereen te zien is of alleen in een privegesprek bij een bepaald persoon. Wanneer je via Skype je webcam gebruikt moet je meer gegevens geven aan de ander vanwege privacy. Je kan als gebruiker de webcam anoniem gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je alleen een deel van je lichaam wil laten zien en niet je gezicht. Zo kan je anoniem webcammen zonder dat iemand een idee heeft wie je (echt) bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je niet wil dat anderen weten dat je op mannen valt of als je niet wil dat anderen weten dat je webcamsessies doet. 

Bullchat is een leuke en vrijblijvende manier om homo's te leren kennen. Je kan zo anoniem zijn als je zelf wil, zo vaak online zijn als je zelf wil en jezelf bloot geven zoals je zelf wil. Deze site is voor iedereen wel wat wils want je kan er voor de gezelligheid heen of voor je lusten. 


Betrouwbaarheid

Zoals bij alle datingsites is ook bij Bullchat betrouwbaarheid van de site erg belangrijk. Vaak zijn gratis datingsites niet zo betrouwbaar, omdat er weinig geld beschikbaar is voor de beveiliging van de site. Echter omdat je geen informatie over jezelf hoeft te geven wanneer je inlogt hoef je niet bang te zijn dat je informatie wordt gelekt. Wel is het natuurlijk handig om niet te webcammen met je gezicht erop. Mocht de andere gebruiker ongewenst print screens maken zonder dat je er erg in hebt. De site Bullchat kan je hiervoor niet beschermen. 

Wel heeft de site een privacy beleid, deze is terug te vinden onder het kopje FAQ en bij veel gestelde vragen. Hier staat bijvoorbeeld in dat het IPadres van gebruikers van Bullchat niet zichtbaar is voor anderen. Zo komt niemand achter jouw IPadres. Mocht je hier toch bang voor zijn dat dit gelekt wordt, dan kan je altijd gebruik maken van een VPN account.
Andere beveiligen van Bullchat is dat alle foto's binnen 3 uur worden verwijderd. Dit geeft natuurlijk niet de garantie dat andere leden jouw foto kunnen kopieren en opslaan op de computer. Daarom raad Bullchat het sterk af om gevoelige of persoonlijke informatie op de site te plaatsen. 


Prijzen

Bullchat is gratis te gebruiken en maakt geen gebruik van kosten. Om de website gratis mogelijk te maken, maakt de website gebruik van reclame middels banners. Tijdens het gratis chatten met anderen zie je bewegende banners. Deze banners kunnen storend zijn, maar zijn niet te omzijlen door te betalen. Bij Bullchat is het niet mogelijk om ergens voor te betalen.


Afmelden

Omdat Bullchat bij het inloggen alleen gebruik maakt van een gebruikersnaam hoef je jezelf niet af te melden of een profiel te verwijderen. Wanneer je de website wegklikt ben je automatisch uitgelogt. Wanneer je weer deel wil nemen aan de chat moet je opnieuw een gebruikersnaam kiezen en inloggen.


Bullchat Reviews

  schandalig

  Gratis niks gratis ik moet 0.99cent betalen om er op te graken een echte schande is het

  Sterke punten
  geen allemaal bullchit

  waardeloos bullchat

  Vreemd dat er gezegd wordt gratis en je nu plots 0,99 moet betalen en dat kan wel eens 20 keer op een avond gebeuren, Stel oplichters bij BULL wordt tijd voor een nieuwe vertrouwede website voor mensen die graag met elkaar willen praten of meer. Nee hebben we met veel fakers te maken die er gewoon op kunnen en mogen blijven en de goede worden er op zijn grof gezegd afdondert

  Sterke punten
  Geen meer

  Zwakke punten
  Oplichters door geld te vragen

  Waarom zeggen jullie dat je gratis bent?

  Hoe durven jullie als eerste te zeggen dat jullie gratis zijn??? ten tweede geven jullie geen uitleg waarom jullie nu 0,99 cent vragen om in te loggen. ten derde ..niet voor die 0,99 cent, maar zo verzamelen jullie wel (bankrekening) gegevens en misschien nog wel meer van jullie gebruikers. Ik vertrouw jullie helaas niet meer. Wordt tijd dat er weer een andere goede FREE-gay date site komt

  Sterke punten
  Voorheen geweldig, nu alleen aar vraagtekens??? waarom willen ze 0,99 cent per inlog? wat doen ze dan met mijn gegevens?

  Zwakke punten
  Helemaal omgeslagen van super gay datesite naar een site die geld en gegevens gaat verzamelen van haar gebruikers....foei

  Waarom zeggen jullie dat je gratis bent?

  Hoe durven jullie als eerste te zeggen dat jullie gratis zijn??? ten tweede geven jullie geen uitleg waarom jullie nu 0,99 cent vragen om in te loggen. ten derde ..niet voor die 0,99 cent, maar zo verzamelen jullie wel (bankrekening) gegevens en misschien nog wel meer van jullie gebruikers. Ik vertrouw jullie helaas niet meer. Wordt tijd dat er weer een andere goede FREE-gay date site komt

  Sterke punten
  Voorheen geweldig, nu alleen aar vraagtekens??? waarom willen ze 0,99 cent per inlog? wat doen ze dan met mijn gegevens?

  Zwakke punten
  Helemaal omgeslagen van super gay datesite naar een site die geld en gegevens gaat verzamelen van haar gebruikers....foei

  Ze willen veel durven niks!!!!

  Heel veel FAKERS, iedereen die FAKE is mag blijven, en diegene die serieus is, die trappen ze eruit en je kan er voorlopig dan ook niet meer inkomen!! Dit is gewoon in en in triest, zonders FAKERS bestaat die hele klote chat niet, dan kunnen ze alles opdoeken!!!

  Sterke punten
  Hebben ze niet door al die fakers

  Zwakke punten
  Alleen maar kijkers en fakers daar, ze willen veel durven niks!!

  ik kan niet meer inloggen op bullchat weigert nicknaam je moet betalen 0,99euro cent kan toch niet is al enkele dagen zo dat je niet kan inloggen op bullchat

  wat is er mis met bullchat ik kan niet meer inloggen of moet betalen is al enkele dagen zo of krijgt melding om 0,99 eurocent te betalen naar nummer bellen en dat je een pincode krijgt vanuiut belgie lukt het niet eens wat IS ER AAN DE HAND MET BULLCHAT !!!!!!!!!

  Sterke punten
  als het moest werken veel goede dingen

  Zwakke punten
  valt regelmatig uit of zoals nu er niet op geraken wel niet leuk

  gratis?????

  helaas, niet echt 100% gratis. momenteel moet ik betalen voor op de site te komen. vreemd, gratis toch. En kun je erop en je wil je tekst veranderen, dan moet je weer betalen. ik kan er dus alreeds twee weken niet op. hoezo gratis??? dat is echt zeer vervelend. Ik hoor dit helaas ook van andere gebruikers .......

  Sterke punten
  Als je er eenmaal opzit, kun je wel eens een leuke date scoren

  Zwakke punten
  Tja, dat als je je tekst veranderd, kan je er weer niet gratis op, wel betalend; Hoezo gratis?? dit helaas alreeds 2 weken!!!!

  Inloggen

  kan er nog steets niet op al zo 3 a 4 dagen niet hoe kan dat

  Sterke punten
  het ging heel goed maar wil niet betalen

  Zwakke punten
  kan er weer niet op komen

  Slecht

  Geen bullchat maar bullshit.. Steeds meer fake profielen en je hebt helemaal niet meer altijd toegang.. slechte site

  Zwakke punten
  je kan niet altijd inloggen veel fake profielen steeds meer functies kosten voortaan geld

Bekijken Bullchat

Schrijf je eigen review