Lees hier een goed alternatief voor de gaydating APP Bullchat

Lees hier een goed alternatief voor de gaydating APP Bullchat

4 augustus 2020

Inhoudsopgave

De slogan van Bullchat is: ‘’Altijd toegang, altijd gratis’’. Zoals veel gebruikers weten is dit al lang niet meer zo. Na vele jaren dienst te hebben gedaan als een goede chatsite voor de gay gemeenschap lijkt Bullchat aan zijn eind te zijn. Dit is terug te zien aan de vele slechte reviews en klachten die gebruikers van Bullchat hebben. Veel voorkomende klachten zijn over het niet kunnen inloggen bij Bullchat , de vele reclames op de site en de chats die niet gecontroleerd worden. Ook is er van een gratis chatsite weinig sprake, omdat steeds meer functies bij Bullchat betaald worden. Hierdoor zoeken veel gebruikers een alternatief voor Bullchat . Hier lees je een goed alternatief voor Bullchat .

Grindr

Grindr is bij iedere gay of biseksueel wel bekend. Grindr is opgericht in 2009 en momenteel nog steeds een van de drukbezochtste gay dating sites van de wereld. Veel gay’s of biseksuele die nog uit de kast moeten komen gebruiken Grindr hiervoor. Daarom is Grindr in de gay community erg groot. Ondanks dat Grindr zo groot en oud is is het geen vergange glorie. in 2020 is Grindr nog steeds erg populair en wordt vaak gebruikt om andere gay’s te vinden en af te spreken. Grindr is gratis te downloaden in de App store of met Google Play. Wel heb je voor het gebruik van Grindr een account nodig. Geen zorgen, deze is binnen enkele minuten aangemaakt en geheel gratis. Bevalt het toch niet zo, dan is het afmelden net zo makkelijk gedaan als het aanmelden. Ben je op zoek naar een serieuze relatie dan is een andere datingsite zoals Gayparship misschien meer geschikt. Veel gebruikers bij Grindr zijn op zoek naar een vrijblijvend (sex) afspraakje. Uitzonderingen natuurlijk daargelaten. 

Grindr verandert zijn app door de huidskleur filter te verwijderen. Lees hier wat Grindr precies veranderd in de app en waarom.

Veiligheid

Welke datingsite je ook gebruikt het is altijd belangrijk om je veiligheid te waarborgen. Doordat Grindr en Bullchat gratis te gebruiken is, is het makkelijk om jezelf aan te melden. Dit resulteert dat er veel mannen aangemeld kunnen zijn die wel interesse hebben in mannen, maar nooit uit de kast willen komen of willen afspreken. Zij willen alleen hun fantasie uitproberen online, maar niet met jou. Ook kan het voorkomen dat er kwaadwillende mensen gebruik maken van de datingsite. Ga dan ook nooit alleen naar je afspraakje, zodat je niet de kans loopt om in elkaar te worden geslagen. Bullchat staat erom bekend dat zij weinig controle uitoefenen op de chats en de aangemelde leden. Het is dan ook beter als je een datingsite kiest die wel controles uitvoert. Grindr gebruikt bijvoorbeeld een algoritme om nepprofielen op te sporen waardoor gebruikers automatisch worden geweerd. Naast dit algoritme controleert Grindr ook handmatig op nepprofielen waardoor ze de gebruikers extra bescherming willen bieden. Let dus goed op de veiligheid en controle voordat je je aanmeldt bij een datingsite en let zelf ook op om het risico nog kleiner te maken. Grindr kan namelijk niet alle nepprofielen eruit halen of profielen vinden die kwaadwillend zijn. Let dus altijd op de informatie die je met anderen deelt. 

Bekijken Grindr

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden