Hoe beland je in een affaire met een ander?

Hoe beland je in een affaire met een ander?

Lees hier hoe je in een affaire beland met een ander en wat je er tegen kan doen

4 september 2020

Mannen hebben het vaak al in hun biologische aard, vreemdgaan. Mannen willen van nature zoveel mogelijk vrouwen verleiden en op deze manier hun mannelijkheid laten zien. Vaak zijn de mannen met veel vrouwtjes in de natuur succesvol en dat proberen mannen in de huidige maatschappij ook uit te stralen. 

Niet alleen mannen gaan steeds vaker vreemd, ook vrouwen beginnen hun smaak aardig te pakken. Mannen zijn vaak alleen bezig met werk en worden steeds saaier. In veel gevallen hebben vrouwen behoefte aan aandacht om te merken dat ze nog meetellen en nog goed in de markt liggen. Het grootste probleem aan het ontstaan van een affaire is dat geen van beide nog hun best doet om de relatie spannend te houden. Lees hier een artikel om te testen of je partner je nog wel gelukkig maakt.

Geen aandacht meer voor elkaar

Hoe langer je in een relatie zit hoe minder geïnteresseerd je in de ander wordt. Je bent op elkaar ingespeeld en je weet precies hoe de ander is en reageert. Vrij saai dus. Dit is nog niet het ergste het ergste is dat je elkaar voor lief neemt en niet meer je best doet voor elkaar. Je komt in de dagelijkse sleur waardoor je vaak energieloos bent en geen zin hebt om de ander te behagen. Je ploft thuis op de bank en kiest voor gemak. Wellicht eet je geeneens meer aan de eettafel maar eet je voor de tv. Totaal geen belangstelling voor elkaar of het eten, alleen maar voor de tv. Je mist spanning in je leven en je mist het dat iemand jou interessant vindt. Vaak zoek je deze interesse bij iemand anders. Iemand die jou nog niet kent en geïnteresseerd is in jouw leven en jouw verhaal. Wanneer je merkt dat iemand moeite voor jou doet doe je moeite terug. Zelfs de sex is spannend, want je weet helemaal niet wat de ander lekker vindt. En dat terwijl de sex met je huidige partner veel beter is, maar alleen saaier. Lees hier ons artikel met tips om je relatie spannend te houden.

Een affaire beginnen met iemand met een zieke partner

Een ander veel voorkomende affaire is een affaire met iemand met een zieke partner. Vaak houdt degene met een zieke partner nog heel veel van zijn of haar partner. Het is zwaar om je geliefde te zien lijden en er altijd te zijn voor de steun. Veel partner zoeken daarom iemand waarbij ze verlichting hebben. Iemand waarbij ze even de ziekte los kunnen laten en kunnen genieten van het leven zonder zich daar schuldig over te voelen. Even tijd voor zichzelf te nemen en niet met de ziekte van de ander rekening te hoeven houden. In veel gevallen is deze partner vaak terminaal of heeft een permanente invaliditeit. Vaak is de ziekte partner niet meer in staat om emotioneel en lichamelijk vlak de partner te zijn die de ander graag wil of nodig heeft. Wel is in deze affaire de mogelijkheid aanwezig dat de affaire relatie uiteindelijk wordt voortgevloeid in een vaste relatie en de zieke partner wordt verlaten door hiervoor te kiezen of door de dood.

Hoe kom je erachter of de ander een affaire heeft?

Nu vraag je je zeker af hoe je erachter komt of de ander een affaire heeft? Blijf vooral oplettend en wees niet naïef als je signalen denkt te herkennen. Moet hij veel overwerken of blijft hij tot laat weg? Bel een keer naar zijn werk als hij overwerkt en vraag of hij aanwezig is. Gaat hij gelijk douchen nadat hij thuis komt? Blijf ook hier opmerkzaam over. Probeer hem een keer te verleiden voordat hij wil gaan douchen. Waarschijnlijk verwacht hij dit niet. Wijst hij je af of ruikt hij naar een ander, dan moet je behoedzaam zijn op andere signalen. Probeer niet te achterdochtig te zijn en probeer niet te snel naar signalen te zoeken. Er is niets zo fijn dan een jaloerse en achterdochtige partner te hebben terwijl je niks fout doet. 

Meld je zelf ook eens aan bij een affaire datingsite zoals Ashley Madison, Victoria Milan of Second Love. Misschien kom je je huidige partner wel tegen. Let er wel even op dat wanneer jij je op deze datingsite bevindt het ook raar voor je partner kan overkomen en hij kan denken dat jij misschien een affaire hebt of zoekt.

 

Bekijken Secondlove

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden