Victoria Milan Review - Voor als je zin hebt in een affaire!

Victoria Mila is een van de grootste en populairste datingsite voor buitenechtelijke relaties. Op Victoria Milan zijn er duizenden gebruikers die allemaal op zoek zijn naar een spannende affaire. Het grote deel van de gebruikers hebben een huwelijk, relatie en zoeken naar een beetje spanning die ze in hun huidige relatie missen. Zo kan je op Victoria Milan hete affaires, seksdates en misschien zelfs wel liefde vinden. 

Victoria Milan bied alle leden een online platform waar ze met een gerust hart in contact kunnen komen met andere mannen en vrouwen die op zoek zijn naar leuke flirterige chats, date, seks of affaires. Het fijne aan Victoria Milan is dat het gericht is op vreemdgaan en daardoor beter beveiligd is dan andere datingsites. Aanmelden is helemaal gratis. Benieuwd naar onze ervaring bij Victoria Milan? Lees in onze review meer over aanmelden, gebruik, kosten en afmelden.

Victoria Milan Sterke punten

  • 150 gratis credits bij verificatie account
  • Gebruikers uit heel Europa
  • Leuke features zoals wazig maken profielfoto of toevoegen van sexy maskers
  • Profiel is zo anoniem als je zelf wil te gebruiken

Victoria Milan Zwakke punten

  • Andere profielen alleen zichtbaar met een Premium account of wanneer je een eigen profiel foto kiest (en goed gekeurt is)
  • Reclame en banners op de website tussen de profielen
  • Verificatie van je account is alleen mogelijk met je telefoon nummer
  • Victoria Milan.nl is gevestigd in Malta

Aanmelden

Aanmelden gaat makkelijk en snel op de website van Victoria Milan. Wanneer je een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres kiest heb je al een account. Wanneer je je profiel verificeert krijg je zelfs 150 credits cadeau. Voor het verificeren heb je een mobielnummer nodig waarop je een sms code kan ontvangen en een Google account nodig.
Wanneer je anoniem wil blijven omdat je een huidige relatie hebt kan het geven van je telefoonnummer en Googleaccount een drempel zijn.


Prijzen

Wanneer je met andere gebruikers wil chatten is dit alleen mogelijk met een Premium account.
Met een premiumaccount kan je berichten versturen en ontvangen, profielinformatie van andere gebruikeres lezen, toegang vragen tot privefoto's van anderen, zien wie jouw profiel hebben bekeken en zien wie jou tot favorieten hebben toegevoegd.

Aan al deze functies hangt wel een prijskaartje namelijk:
Premium Platinum 6 maanden € 7,25 per week, dit is € 29,00 per maand
Premium Gold 3 maanden € 9,75 per week, dit is € 39,00 per maand
Premium Diamant 12 maanden € 4,75 per week, dit is € 19,00 per maand

Betalingen worden gedaan met Creditcard, iDeal, Neteller en Paysafecard.


Gebruik

Nadat je je gratis account hebt aangemaakt krijg je meteen een overzicht van andere gebruikers. De profielfoto's zijn alleen zichtbaar wanneer je een Premiumaccount hebt of zelf een goedgekeurde profielfoto hebt. Veel gebruikers op Victoria Milan hebben een relatie waardoor ze anoniem op de site willen zijn. Daarom maakt Victoria Milan het mogelijk om je profielfoto zo anoniem als je zelf wil in te stellen. Dit kan door je foto wazig te maken of een sexy maskertje toe te voegen. Met een gratis account krijg je een goed beeld wat voor andere gebruikers er op de site zijn, het enige nadeel is dat je zonder Premiumaccount geen contact met andere gebruikers kan opnemen.


Afmelden

Toch weer geluk en passie gevonden in je huidige relatie of is Victoria Milan toch niet wat je wilde? Geen probleem, je kan je makkelijk en snel afmelden op de site. Aan de linkerkant van de chatpagina van Victoria Milan zie je instellingen staan. Hier kan je dingen instellen zoals je wachtwoord, privacy instellingen maar ook het verwijderen van je account. Let hierbij wel op dat je ook je abonnement stop zet, anders blijf je betalen.


Victoria Milan Reviews

Bekijken Victoria Milan

Schrijf een review