Ben jij ook op zoek naar dating voor singles met niveau? Dan is Elitedating.nl misschien wel iets voor jou! Bij Elitedating.nl vind je alleen singles die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie en die ook nog aan je verwachting voldoen. Elitedating.nl geeft aan dat ze maandelijks meer dan 2500 singles met elkaar matchen. Benieuwd naar onze ervaring? Lees hier onze review!

Elitedating.nl Sterke punten

  • Duidelijke doelgroep op de site
  • Heeft een App
  • Heeft een Thuiswinkel waarborg merk
  • persoonlijkheidstest om meer kans op een match te vinden

Elitedating.nl Zwakke punten

  • Duur abonnement per maand
  • Je kan zelf geen gebruikers zoeken

Aanmelden

Wanneer je een account wil aanmaken bij Elitedating.nl kost dit ongeveer een halfuur. Dit komt omdat bij het aanmelden je een vragenlijst door gaat om je profiel zo goed mogelijk vorm te geven en het voor Elitedating.nl mogelijk te maken om een zo goed mogelijke match te vinden.

Vragen die bij het aanmelden worden gevraagd zijn persoonlijke vragen zoals beroep, leefwijze , vragen waar je naar op zoek bent qua opleidingsniveau, beroep maar ook foto's die je persoonlijkheid zo goed mogelijk vorm geven.

Toch geen tijd om de hele vragenlijst door te lopen? Als je de vragenlijst sluit kan je op een ander moment de vragenlijst weer hervatten.


Prijzen

Bij Elitedating zijn er regelmatig aanbiedingen die op de website of per mail korting geven op een premiumlidmaatschap.
Het voordeel aan een premium lidmaatschap is dat je onbegrensd kan communiceren, gedetailleerde persoonlijkheids profiel en alle foto's kan bekijken, toegang tot alle functies van de app en meer partnervoorstellen met de Kismet-functie.
Bij een premium basis lidmaatschap van 1 maand krijg je niet alle bovenstaande functies maar alleen onbegrensd communiceren en gedetailleerde persoonlijkheidsprofiel bekijken.

Zie hieronder de prijzen van een premiumlidmaatschap:

Bij een Premium Basic abonnement van 1 maand betaal je           € 99,90 per maand
Bij een Premium Classic abonnement van 3 maanden betaal je    € 44,90 per maand
Bij een Premium Comfort abonnement van 6 maanden betaal je   € 39,90 per maand

Bij Elitedating.nl wordt er gebruik gemaakt van een automatische verlenging. Wanneer je je abonnement niet verlengt wil hebben moet deze minimaal één maand van te voren worden opgezegd.


Gebruik

De website van Elitedating.nl is makkelijk in gebruik en heeft verschillende functies zoals partnervoorstellen op basis van je persoonlijkheidstest, een chatfunctie en de Kismet functie. Deze functies zijn op de startpagina te vinden of in de menubalk op de website. Omdat Elitedating per gebruiker op basis van de persoonlijkheidstest goed moet zoeken naar verschillende goede matches kan het even duren voordat je partnervoorstellen krijgt. Met Kismet is het mogelijk om meer partnervoorstellen te krijgen. Dit komt omdat bij Kismet je gebruikers voorgesteld krijgt die niet als gewone partnervoorstellen zijn voorgesteld. Dit is omdat ze niet helemaal met de ingestelde voorkeuren overeenkomen. Echter past hun persoonlijkheidsprofiel wel goed.

Bij Kismet is het de bedoeling dat je spontaan op je Kismet voorstellen reageert door op je eerste indruk af te gaan. Om naar het volgende Kismet profiel te gaan moet je eerst kiezen om contact op te nemen of het profiel te verwijderen. Je kan niet zelf naar andere gebruikers zoeken bij Elitedating.nl.

Elitedating.nl heeft ook een app voor Android en Apple. Met de app is het mobiele gebruik van Elitedating.nl makkelijker dan op de website.


Afmelden

Heb je een match gevonden en wil je geen gebruik meer maken van Elitedating.nl? Of ben je toch niet zo tevreden over Elitedating.nl? Dan kan je makkelijk je profiel verwijderen door te gaan naar je accountinstellingen Deze kan je vinden op de website door op je profielfoto te klikken. Wanneer je op je profiel klikt vouwt er een menu uit waar je kan klikken op mijn account. Bij je account kan je een premiumlidmaatschap aanschaffen, persoonlijke gegevens wijzigen zoals adresgegevens, email, wachtwoord maar ook Verwijder mijn account. Let op hiermee worden alle leden waarmee je in contact bent geweest verwijderd uit je contactenlijst, berichten worden definitief verwijderd en je kunt je oude profiel niet herstellen. Daarnaast geeft Elitedating.nl aan dat wanneer je nog een resterende periode van het Premium lidmaatschap hebt deze na verwijderen van je profiel niet gerestitueert kan worden.

Heb je een premium account? Controleer dan even of je premium abonnement hiermee ook stop is gezet.


Artikelen over Elitedating.nl

Elitedating.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Elitedating.nl.

Bekijken Elitedating.nl

Schrijf je eigen review