Pepper.nl geeft aan niet zomaar een datingsite te zijn. Bij Pepper.nl kom je over zoals je echt bent. Daarbij geeft Pepper.nl aan dat een foto meer dan 1000 woorden zegt. Pepper.nl maakt een collage van jouw interesses in plaats van lange beschrijvingen en lange teksten. Benieuwd of dit werkt en wat wij ervan vonden? Lees het hier!

Pepper.nl Sterke punten

  • Heeft een App
  • Leuke extra functies zoals Pepper Magazine, steden dating en Dating tips
  • Moderne en mooi aangeklede site met veel beleving
  • persoonlijkheidstest om meer kans op een match te vinden
  • Vaak acties voor een Full Membership

Pepper.nl Zwakke punten

  • Met een gratis profiel kan je maar beperkte filters toepassen bij het zoeken
  • Premiumlidmaatschap is een abonnement per maand

Aanmelden

Pepper.nl is gratis te proberen, want wanneer je jezelf aanmeld bij Pepper.nl is dit geheel gratis. Neem bij het aanmelden bij Pepper.nl wel even de tijd. want Pepper.nl geeft aan dit ongeveer 10 minuten duurt. Bij het aanmaken van je profiel krijg je vragen zoals wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Het leuke aan Pepper.nl is dat je met behulp van foto's en filmpjes kan laten zien wat jij leuk vind, wie je bent en wat bij jou past. Deze foto's kunnen gekozen worden vanaf je computer, op Internet of op Youtube.


Prijzen

Met een gratis account kan je andere profielen zoeken en match voorstellen ontvangen. Ook het bekijken van andere profielen is gratis. Wanneer je een ander lid een bericht wil sturen kan dit alleen als je een Full Member bent. De voordelen van een Full Member is dat je berichten kan lezen, berichten kan versturen, je kan chatten en je meer zoekfilters hebt.

De kosten van een Full membership zijn:

Bij een abonnement van 1 maand betaal je        € 25,00 per maand

Bij een abonnement van 3 maanden betaal je    € 15,00 per maand

Bij een abonnement van 6 maanden betaal je    € 9,95 per maand

Bij een abonnement van 12 maanden betaal je   € 8,50 per maand


Gebruik

Pepper.nl is op zowel de computer als mobiel te gebruiken. De site is online mobiel goed te gebruiken. Pepper.nl kan je ook gratis downloaden op zowel de Google playstore als Apple store.

Pepper.nl vindt op basis van beantwoordde vragen bij het maken van je profiel verschillende matches. Vind je deze matches niet zo goed? Dan kan je ook een kleine persoonlijkheidstest doen waardoor Pepper.nl nog beter een match bij je kan zoeken! Bij de profielen wordt het percentage dat ze bij je passen weergeven.


Afmelden

Heb je een abonnement bij Pepper.nl en wil je de automatische verlenging stopzetten?
Nadat de periode van 1, 3, 6 of 12 maanden van je Full Membership is verlopen verlengt Pepper.nl automatisch je Full Membership voor onbepaalde tijd met maximaal één maand opzegtermijn. Deze automatische verlenging kan je na 24 uur na je aankoop stopzetten. Zie hier hoe je je automatische verlenging kan stopzetten.
Klik rechtsboven in de pagina op het menu, vervolgens klik je op instellingen en dan op abonnement. Bij het kopje automatisch verlenging moet je nee aanvinken. Je kan nog gebruik maken van je gekochte Full Membership tot deze periode voorbij is.

Wil je je account verwijderen bij Pepper.nl? Klik rechtsboven in de pagina op het menu. Vervolgens klik je op instellingen en dan op mijn account. Als je hier je wachtwoord invoert en op verwijder mijn account klikt is je account definitief verwijderd.

Let op: als je je account verwijdert terwijl je nog een actief Full Membership hebt wordt ook je Full Membership verwijderd en daarbij ook je resterende abonnement. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.


Artikelen over Pepper.nl

6 tips voor je datingprofiel

Om succesvol te worden op een datingsite of dating app is een goed datingprofiel super belangrijk! Als je nog niet bekend bent met online daten kan het bijvoorbeeld lastig zijn wat voor soort foto je moet uploaden en welke informatie je juist wel of niet moet zetten op je profiel. In dit artikel lee [...]

Pepper.nl Reviews

  • Na veel verschillende datingsites te hebben geprobeerd uitgekomen bij pepper. Ik moet zeggen dat het zoeken van profielen een stuk leuker wordt dan wanneer je eindeloos dezelfde verhalen moet lezen. Ook vind ik het leuk dat je naast de standaart foto's ook foto's kan toevoegen die je zelf hebt gemaakt. Ik fotografeer veel uit mijn eigen leven dus dat vind ik super fijn dat ik die kan gebruiken in mijn collage zodat andere die zien.

    Door C. op 12 februari 2020 Reageer

Bekijken Pepper.nl

Schrijf je eigen review