Pepper Review - Vind je grote liefde op Pepper

Pepper geeft aan niet zomaar een datingsite te zijn. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Daarbij geeft Pepper aan dat een foto meer dan 1000 woorden zegt. Pepper maakt een collage van jouw interesses in plaats van lange beschrijvingen en lange teksten. Benieuwd of dit werkt en wat wij ervan vonden? Lees het hier!

Pepper Sterke punten

 • Heeft een App
 • Leuke extra functies zoals Pepper Magazine, steden dating en Dating tips
 • Moderne en mooi aangeklede site met veel beleving
 • persoonlijkheidstest om meer kans op een match te vinden
 • Vaak acties voor een Full Membership

Pepper Zwakke punten

 • Met een gratis profiel kan je maar beperkte filters toepassen bij het zoeken
 • Premiumlidmaatschap is een abonnement per maand

Aanmelden

Pepper is gratis te proberen, want wanneer je jezelf aanmeld bij Pepper is dit geheel gratis. Neem bij het aanmelden bij Pepper wel even de tijd, want Pepper geeft aan dit ongeveer 10 minuten duurt. Dit is ten opzichtte van kleinere datingsites vrij lang, alleen ten opzichtte van andere datingsites die gebruik maken van een persoonlijkheidstest weer vrij kort. Dit komt doordat Pepper zich vooral focust op beeldmateriaal en niet op urenlange vragenlijsten. Zoals Pepper in de slogan ook aangeeft: Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Bij het aanmaken van je profiel krijg je algemene vragen zoals waar je woont, uiterlijke kenmerken zoals lengte, haarkleur tot aan vragen of je een kinderwens hebt tot of je rookt. Dezelfde vragen worden gesteld of je dit belangrijk vindt bij een partner. Het kan namelijk voorkomen dat je super goed klikt met iemand, maar omdat de een wel kinderen wil en de ander niet dat de relatie mislukt. Hier beschrijf je dus vooral wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Daarna begint het leuke gedeelte van je aanmelding namelijk je profiel vormgeven op een creatieve manier met behulp van foto's en filmpjes laten zien wie je bent en wat bij jou past. 

Inschrijven Pepper

Interesse op basis van foto's

Aan de hand van minimaal 4 foto's of filmpjes laat je zien wat jij leuk vindt en waar je interesse liggen. Deze foto's kunnen gekozen worden vanaf je computer, vanaf Internet of vanaf Youtube. Met behulp van deze foto's en filmpjes wordt een collage gemaakt die op je profiel zichtbaar wordt. Vindt jij het leuk om je hobby te weergeven, ben je helemaal gek van een serie op netflix of heb je een hilarisch filmpje waar je altijd helemaal krom omligt? Dit kan je allemaal uploaden of downloaden via internet. Ook kan je foto's via Pepper downloaden, typ je zoekwoord en je krijgt verschillende opties om toe tevoegen aan je collage. 

Profielfoto

Naast de foto's te kiezen die jou maken om wie jij bent, kan je ook een profielfoto uploaden. Pepper geeft hierbij aan dat het verstandig is om als profielfoto een duidelijke foto van jezelf te pakken waar je alleen en lachend opstaat. Andere foto's zoals een foto met je hond of een foto met je vrienden kan je beter gebruiken in je collage. Zo weet iemand precies hoe je eruit ziet en kan die later ook kijken naar je collage. Na al deze stappen te hebben doorlopen is je basis profiel klaar. Wil je meer kwijt op je profiel? Dan kan dit door verschillende vragen in te cullen en op je profiel naar voren te laten komen bij suggesties.  Voorbeelden kunnen zijn welk stripfiguur zou je het best omschrijven of waar wil je zijn over 5 jaar? Zo heb je naast een hele leuke collage ook een tekst die bezoekers van je profiel kunnen lezen. Super handig ook als ze een berichtje willen sturen dat ze nog extra feedback hebben over jou. 

Persoonlijkheidstest

Pepper heeft ook een persoonlijkheidstest. Met deze test kan je meer uit je zoekresultaten halen. Zo kan Pepper op basis van je persoonlijkheidstest beter matchvoorstellen doen en worden matches niet alleen geselecteerd op basis van basis gegevens zoals woonplaats, lengte enz, maar ook op basis van je persoonlijkheid. Ben jij een actief persoon dan komt dit naar voren bij je persoonlijkheidstest en kom je naar voren in de zoekresultaten wanneer iemand zoekt naar een actief persoon. 


Prijzen

Met een gratis account kan je andere profielen zoeken en match voorstellen ontvangen. Ook het bekijken van andere profielen is gratis. Wanneer je een ander lid een bericht wil sturen kan dit alleen als je een Full Member bent. De voordelen van een Full Member is dat je berichten kan lezen, berichten kan versturen, je kan chatten en je meer zoekfilters hebt.

Functies gratis member Pepper

De kosten van een Full membership zijn:

Bij een abonnement van 1 maand betaal je        € 25,00 per maand

Bij een abonnement van 3 maanden betaal je    € 15,00 per maand

Bij een abonnement van 6 maanden betaal je    € 9,95 per maand

Bij een abonnement van 12 maanden betaal je   € 8,50 per maand


Gebruik

Pepper is op zowel de computer als mobiel te gebruiken. De site is online mobiel goed te gebruiken, maar wil je het totaal geoptimaliseerd hebben dan kan je ook gratis de app downloaden op zowel de Google playstore als de Apple store. Ook het inschrijven is op de app net zo makkelijk en snel gebeurd als in de webbrowser. Pepper vindt op basis van beantwoordde vragen bij het maken van je profiel verschillende matches. Vind je deze matches niet zo goed? Dan kan je ook een kleine persoonlijkheidstest doen waardoor Pepper nog beter een match bij je kan zoeken! Bij de profielen wordt het percentage dat ze bij je passen weergeven.

Pepper App

Zoek je liever zelf naar een potentiële match? Dat kan door middel van de zoekfunctie. Je hier hier filteren op nieuwe gebruikers, leden die online zijn of op basis van interesses of uiterlijke kenmerken. Als je ingevuld hebt waar je woont, dan kan je bij de zoekfunctie aangeven hoeveel kilomter afstand je match maximaal bij je vandaan mag wonen. Ditzelfde kan je doen met je leeftijd en hoeveel jaar je maximaal wil dat jullie schelen. Op basis van deze gegevens komt Pepper met een aantal voorstellen van een profiel. Een leuke bijkomstigheid dat andere datingsites niet hebben is dat Pepper aangeeft hoeveel procent jullie met elkaar matchen. Dit doet Pepper op basis van de persoonlijkheidstest en ingevulde vragen bij je inschrijving. De voorstellen van de profielen worden weergeven op basis van de percentages, hoe meer jullie matchen hoe hoger degene komt in de zoekresultaten. 

Profiel

Je kan op elk moment je profiel bij Pepper wijzigen of veranderen. Wil je bijvoorbeeld je profielfoto of je collage veranderen, omdat je niet zoveel reacties kreeg zoals je hoopte of wil je gewoon een nieuwe collage dan kan dat op elk moment en zo vaak als je zelf wil. Aan de hoeveelheid informatie die je toe wil voegen zit geen limiet. Let op dat je je profiel wel overzichtelijk houdt en aantrekkelijk om te lezen. Niemand heeft zin om een geheel boekwerk te lezen dus het mag uitgebreid maar niet té uitgebreid. 

In je inbox kan je zien wie jou leuk vindt, wie jou een berichtje hebben gestuurd of je chatgeschiedenis met iemand. Op deze manier zie je meteen of je profiel in de smaak valt of niet. Andere dingen die je in je inbox kan vinden zijn de acties die je zelf hebt gedaan op andere profielen. Een nadeel is wel dat je alleen zelf berichten kan versturen naar anderen als je een betaald account hebt. 


Afmelden

Heb je een abonnement bij Pepper.nl en wil je de automatische verlenging stopzetten?
Nadat de periode van 1, 3, 6 of 12 maanden van je Full Membership is verlopen verlengt Pepper.nl automatisch je Full Membership voor onbepaalde tijd met maximaal één maand opzegtermijn. Deze automatische verlenging kan je na 24 uur na je aankoop stopzetten. Zie hier hoe je je automatische verlenging kan stopzetten.
Klik rechtsboven in de pagina op het menu, vervolgens klik je op instellingen en dan op abonnement. Bij het kopje automatisch verlenging moet je nee aanvinken. Je kan nog gebruik maken van je gekochte Full Membership tot deze periode voorbij is.

Wil je je account verwijderen bij Pepper? Klik rechtsboven in de pagina op het menu. Vervolgens klik je op instellingen en dan op mijn account. Als je hier je wachtwoord invoert en op verwijder mijn account klikt is je account definitief verwijderd.

Let op: als je je account verwijdert terwijl je nog een actief Full Membership hebt wordt ook je Full Membership verwijderd en daarbij ook je resterende abonnement. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.


Artikelen over Pepper

6 tips voor je datingprofiel

Om succesvol te worden op een datingsite of dating app is een goed datingprofiel super belangrijk! Als je nog niet bekend bent met online daten kan het bijvoorbeeld lastig zijn wat voor soort foto je moet uploaden en welke informatie je juist wel of niet moet zetten op je profiel. In dit artikel lees je de ultieme tips voor je dating profiel.  Tip1 Gebruik goede foto’s op je datingprof ... [...]

Pepper Reviews

  Teveel onbetaalde leden

  Nadeel aan pepper is dat er teveel onbetaalde leden zitten en dat je dat niet kan zien als betalend lid. Heb al vaak gehad dat ik iemand een bericht heb gestuurd en nooit een reactie heb gekregen. Niet goed voor je zelfvertrouwen dus. Pepper is niet duur, maar als het zo moet dan betaal ik liever meer voor een datingsite.

  Niet blij

  Lichtelijk het gevoel dat mensen achter deze website niet echt zijn en je aan de haak houden door af en toe wat terug te zeggen zonder echt een goed gesprek aan te gaan.
  Nadeel is echt dat je niet kan zien welke gebruiker een member is. Abonnement is ook veel te duur.

  Zwakke punten
  te duur
  je kan niet zien wie member is

  Veel creativiteit

  Na veel verschillende datingsites te hebben geprobeerd uitgekomen bij pepper.
  Ik moet zeggen dat het zoeken van profielen een stuk leuker wordt dan wanneer je eindeloos dezelfde verhalen moet lezen.
  Ook vind ik het leuk dat je naast de standaart foto's ook foto's kan toevoegen die je zelf hebt gemaakt. Ik fotografeer veel uit mijn eigen leven dus dat vind ik super fijn dat ik die kan gebruiken in mijn collage zodat andere die zien.

Bekijken Pepper

Schrijf een review