Twoo Review - Hier kan je chatten en nieuwe mensen leren kennen

Twoo is een snel groeiend netwerk waarbij je kan chatten, foto's kan delen en vooral nieuwe mensen leert kennen! Aanmelden is bij Twoo helemaal gratis! Naast de website heeft Twoo ook een App die te downloaden is op zowel Android als IOS. Benieuwd naar wat wij van Twoo vinden? Lees dan hier onze review!

Twoo Sterke punten

  • Aanmelding kan via Facebook
  • Gratis 150 credits bij aanmelden
  • Heeft een App
  • Wereldwijd en voor iedereen

Twoo Zwakke punten

  • Naast een abonnement heb je ook dat je extra moet betalen met credits
  • Profielfoto wordt soms moeilijk goedgekeurt waardoor je niet kan chatten
  • Reclame op de website

Aanmelden

Aanmelden bij Twoo is gratis en super makkelijk. Wanneer je een Facebookprofiel hebt kan je zelfs door in te loggen met facebook super snel een account aanmaken.
Wil je dit liever niet met je Facebookaccount dan kan je ook een emailadres en wachtwoord kiezen. Na het aanmelden kan je een foto instellen als profielfoto. Je kan hiervoor je foto van facebook, instagram of een foto van je computer gebruiken. Zonder profielfoto kan je wel aanmelden, maar kan je geen functies gebruiken op de website. Dit is om te voorkomen dat er veel profielen zijn zonder foto's.


Prijzen

Bij het aanmelden bij Twoo krijg je 150 credits cadeau wanneer je je account verificeert en een profielfoto instelt.
Je hebt 2 keuzes bij Twoo, namelijk een premiumlidmaatschap of bijvoorbeeld betalen per bericht die je verstuurt.
Met een premiumlidmaatschap kan je meer mensen contacteren, onbeperkt mensen leuk vinden, onzichtbaar profielen bezoeken, gratis 5 berichten laten opvallen en er zijn geen advertenties meer op Twoo.com.

Een premium lidmaatschap kost
1 week          € 5,99 per week
1 maand        € 9,99 per maand
3 maanden    € 7,99 per maand
6 maanden    € 5,99 per maand
12 maanden  € 4,99 per maand

Afhankelijk van de duur die je aangeschaft hebt wordt je abonnement met dezelfde periode verlengt. Wanneer je een abonnement hebt voor 1 week wordt je abonnement telkens met 1 week verlengd. Wanneer je een abonnement hebt van 12 maanden wordt je abonnement telkens met 12 maanden verlengd.

Daarnaast kan je ook credits aanschaffen. Met deze credits kan je je profiel boosten, cadeau's sturen, jezelf bovenaan bij het zoeken plaatsen, een Superlike sturen en ervoor zorgen dat je berichten zeker gezien wordt door andere gebruikers.

Deze credits betaal je eenmalig.
500 credits     €10,95
900 credits     €17,91
1250 credits   €24,88
2750 credits   €54,73


Gebruik

Er zijn verschillende functies op de website die je gratis kan gebruiken. Zo kan je bij Discover door te klikken op een vinkje of het kruisje snel door andere profielen heen gaan. Als je de foto leuk vind druk je op het vinkje of hartje. Het liken of disliken kost geen credits. Met een hartje geef je degene een Superlike, dit kost 50 credits. Je like wordt dan bovenaan bij de likes van degene getoond.

Op Twoo zijn er verschillende vragen op de site tussendoor die je kan beantwoorden waarmee je matches verbeterd worden. Door dit op deze manier te doen heb je niet het gevoel dat je een lange vragenlijst door moet, maar beantwoord je de vragen soms tussendoor wanneer je er zin in hebt.


Afmelden

Wil je toch geen gebruik meer maken van Twoo? Hier geven wij een beschrijving hoe je je account makkelijk en snel kan verwijderen.

Als eerst moet je jezelf aanmelden bij Twoo. Als je dit gedaan hebt ga je naar de 3 puntjes aan de rechterkant van de website. Door hier te klikken komt er een menu in beeld. Klik dan op Instellingen.
Klik op de instellingen pagina op het bovenste pen icoontje achter account. Een menu klapt uit waarbij je de optie verwijder account ziet staan.
Hierna volgt een pop up waarin je de optie kan aanvinken Verwijder account. Als je op verder gaan drukt moet je nog een keer op verwijder account klikken. Geef hierna een reden waarom je je profiel wil verwijderen en klik weer op verder gaan. Je account is nu verwijderd op Twoo.

Let er even op of je credits op zijn en je abonnement is stop gezet voordat je je profiel verwijderd.


Twoo Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Twoo.

Bekijken Twoo

Schrijf een review