Qupid - Lees onze review van Qupid

Qupid is een datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een date of vriendschap. Met behulp van Qupid kom je in contact met duizenden singles en alleenstaanden die op zoek naar contact met anderen. Het aanmaken van een profiel is gratis en makkelijk. Lees hier onze ervaring met Qupid!

Qupid Sterke punten

  • 61% vrouwen en 39% mannen op de website
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Ook te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een vriendschap

Qupid Zwakke punten

  • Betalen per bericht en per foto
  • Bij aanmelding ga je akkoord met fictieve profielen
  • weinig extra andere functies dan profielen bekijken en berichten sturen

Aanmelden

Wanneer je op de site van Qupid komt moet je eerst akkoord gaan dat je 18 jaar en ouder bent en dat de website seksuele of erotisch getinte beelden bevat. Met deze voorwaarden ga je ook akkoord dat er op de website fictieve profielen gebruikt worden. Wanneer je met al deze voorwaarden akkoord gaat kan je beginnen aan je aanmelding. Aanmelden bij Qupid gaat makkelijk, snel en is bovendien helemaal gratis!


Prijzen

Bij het aanmaken van een account bij Qupid ontvang je 1 credit. Met deze credit kan je één bericht sturen.  Andere functies waarvoor je credits nodig hebt zijn versturen van flirts, cadeau's, knipogen en het versturen van foto's.

Zie hieronder de kosten per credit.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

10 € 10,00 € 1,00
25 € 22,50 € 0,90
50 € 42,50 € 0,85
100 € 80,00 € 0,80
275 € 200,00 € 0,72
     
     

 

Betaling van credits gebeurt veilig en anoniem. De betaling aan Qupid kan met iDeal, Mr.Cash of telefonisch. Wanneer je de betaling per bank doet zal op de bankafschrift geen Qupid of andere herkenbare tekst komen te staan. Om anonimiteit te garanderen wordt er in de betalingskenmerk Targetmedia weergeven.


Gebruik

Bij Qupid zijn er verschillende functies gratis te gebruik en sommige functies tegen betaling te gebruiken.
Wanneer je op de homepagina van Qupid bent kan je op recente activiteit laten weten wat je bijvoorbeeld aan het doen bent. Door dit te laten weten kan je andere gebruikers ertoe zetten/verleiden om met je contact op te nemen.
Het versturen van berichten buiten de recente activiteit kost credits per bericht.
Andere profielen zoeken en bekijken kan onbeperkt en gratis. Buiten het chatten met andere en bekijken van andere profielen heeft Qupid weinig andere functies. Op de website zijn wel banners te zien met bijvoorbeeld: Een boek dat je kan kopen over verleiden.


Afmelden

Toch geen interesse om Qupid te gebruiken? Je profiel is makkelijk en snel weer te verwijderen.

Ga naar Qupid en log in. Wanneer je ingelogt bent zie je rechtsbovenin de optie mijn profiel. Als je hier naar toe gaat kan je je profiel aanpassen.
Scrol bij persoonsgegevens naar onder tot je ziet staan: Profiel verwijderen.
Qupid geeft hierbij aan dat wanneer je je profiel verwijdert alle credits in je account per direct komen te vervallen, berichten van andere gebruikers niet meer gelezen kunnen worden en alle berichten in je inbox worden verwijderd.

Je hoeft bij het verwijderen van je profiel er niet op te letten of je abonnement is stopgezet, omdat je bij Qupid betaald per bericht zonder abonnement. Dit maakt Qupid vrijblijvend.


Qupid Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Qupid.

Bekijken Qupid

Schrijf een review